Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona z daleka

Szukam Cie

Polecane posty

Gość ejjjj
podoba mis ie podejscie małej perełki, autorko- walcz o swoje szczęście

Gość Ona z daleka
Perelko , tylko ja stracilam z Nim kontakt i nie wiem czy cos by z Tego wyszlo ? A z drugiej strony jestem zbyt krotko po zerwaniu dlugiego zwiazku i nie wiem czy jest dobrym pomyslem wchodzic w cos nowego , nie dajac sobie czasu na zagojenie ran . Poza tym boje sie rowniez , ze nie sprostam wymaganiom Nowego Partnera , a sa one wysokie .

Gość Ona z daleka
On z daleka ?

ona z daleka no wiec tak jak juz powiedzialam rozumiem cie doskonale...i moze jednak powinnas sie skontaktowac z nim i na sam poczatek postawic na przyjazn bo to pomoze ci nabrac zaufania i przekonac sie czy dacie rade byc razem...

Gość DICK_MONSTER
rozumiem cie bo ja zrywam stosunki po 1 razie jak tylko zerzne jestes troche mietkka pipka ze uzalasz sie nad facetem ktorego nie znasz a w ogole gdzie poznalas gdzie pisaliscie szukaj a go znajdziesz szukajcie a znajdziecie

Gość Ona z daleka
Perelko nie wiem czy z przyjazni na odleglosc cos moze wyniknac , poza tym On nie przeprowadzi sie do miejsca gdzie ja mieszkam , a ja do Niego . Spotkania moga byc cudowne , ale to tylko chwilowe .

Gość On z daleka
za dużo tu dylematów , nie ma w nich miejsca dla owego "On" życzę Ci szczęścia Ona z daleka , mam nadzieję że niedługo uporasz się ze swoimi wątpliwościami :)

Gość Ona z daleka
Dick Monster hahaha , ale ja pierwszej , czy drugiej randce nie uprawiam seksu

Gość bardzo interesujace
Napisałaś że "otoz jest to niezmiernie inteligetny czlowiek , ktory zafascynowal mnie swoja wiedza oraz pogladami . " . Nie wiedziałem że tym można zaimponować kobiecie. BMW, wzrostem, wielkimi bicepsami, ładną twarzą - owszem, słyszałem - ale inteligencją? Mądrością? Poglądami? Oj tacy jak ty to już są naprawdę na wymarciu. Nie wie co chłopak stracił ;)

Gość Ona z daleka
On z daleka dziekuje i zycze szczescia .

ona z daleka przyjazn na odleglosc jest jak najbardziej mozliwa jezeli sie tego chce... no mnie tez nie imponuja samochody czy zawartosc potrtfela lecz osobowosc:)

Gość Ona z daleka
Perelko dokladnie , wiesz On jest szlachetnym czlowiekiem , ale nie rozumie , ze ja moge tez potrzebowac wsparcia , tak mam watpliwosci , wiec najlepiej sie obrazic i schowac glowe w piasek . Mysle , ze o milosc trzeba walczyc , zabiegac , ale to dwie strony musza chciec i cos robic . Partnerstwo polega rowniez na wspieraniu i wzajemniej pomocy , a ja tego nigdy nie zaznalam .

ona z daleka wspolczuje ci i niestety poraz kolejny bardzo dobrze rozumiem... no a jezeli by teraz zadzwonil i np powiedzial ze chce dac wam szanse to co bys odpowiedziala...

Gość Ona z daleka
Mysle , ze bym sprobowala mimo wszystko . Tylko , ze On musi zrobic pierwszy krok , ja sie narzucac nie bede , On zna moje poglady i jezeli bedzie chcial podejmnie ryzyko . On zbyt szybko podejmuje decyzje , jest bardzo spontaniczny , ale tez potrafi sie obrazic .

no ale zycie jest zbyt krotkie zeby czekac bo nie wiemy co sie jutro wydarzy,..wiec mysle ze chociaz powinnas do niego napisac np szczery list...a potem decyzja bedzie nalezec do niego a ty bedziesz wiedziala ze sprobowalas i nie bedziesz zalowac niczego i moza troche sie odnajdziesz....to jest moje zdanie na ten temat...:)

Gość Ona z daleka
Co bedzie to bedzie , ja nic wiecej nie moge zrobic , trudno . Jedynie moge Mu zyczyc wszystkiego najlepszego .

Gość Ona z daleka
Perelko nie mam namiarow gdybym nawet chciala napisac . On z daleka , chyba byl Nim , przeczytaj sobie Jego wypowiedzi , to wszystko zrozumiesz , On mi jej nie daje i ja to szanuje i rozumie .

Gość a ja uwazam autorko
ze powinnas sobie dac z nim spokoj , on nie jest warty Twoich uczuc . To mezczyzna powinien zabiegac o kobiete i to jeszcze o taka jak Ty . Uwierz jestes jego strata , moze szukac jak dlugo chce , ale o Twoich pogladach i wartosciach nie znajdzie . Ty spotkasz sobie godna osobe , nic na sile , wiesz , ze jestes skarb i o Ciebie warto walczyc . Powodzenia

Gość Ona z daleka
Dziekuje za mile slowa , ktore dodaly mi otychy . Ja nic wiecej nie zrobie wiem , ze nic na sile .

Gość Ona z daleka
sorry otuchy powinno byc

Gość baranek najbarańszy
jest pewna taka jednak dość prawdziwa reguła mówiąca że ... kobieta wybiera mężczyznę , który..ją wybierze ( wcześniej wybierze), cała istota spraw męsko-damskich , zapomniana dawno sprawa , ale naistotniejsza

Gość Ona z daleka
Baranek znam ta prawde , ale to dwie strony musza chciec , bywa , ze ktos z Nich ma watpliwosci i potrzebuje czasu , a moze pewnosci , ze to jest wlasnie to . Kobiecie nie wypada sie narzucac , a poza tym moze sie bac odrzucenia , to wszystko jest jeszcze zbyt kruche .

Gość baranek najbarańszy
dlatego kobieta musi mieć dużą 'pewność ', że to jest ta 'pewna' sprawa jak nie ma pewności , są watpliwości . a mężczyżni najczęściej nie dostarczają tej pewności , co powoduje pakowanie się w tzw. niepewne uczucia , gdzie kobieta zawsze angazuje się mocniej , a facet jeszcze częściej ucieka , mówiac , ze nie był do końca pewny

Gość Ona z daleka
Baranku w Twojej wypowiedzi jest duzo racji , zyciowej madrosci . Cenie Twoje spostrzezenia . W mojej sytuacji mysle , ze On uniosl sie honorem , ale to swiadczy o Jego niedojrzalosci i egoizmie . Widzial tylko siebie i to co On chce do czego dazy , moje rozterki to tylko byla moja przeszkoda . Nie zmienia to faktu , ze jest On wspanialym czlowiekiem , ktory ma prawo byc szczesliwy z Kim chce .

Gość baranek najbarańszy
ja tak mówię tylko tak ogólnie o pewnej takiej zauważonej osobiście starej zasadzie , która się mocno sprawdza w życiu , a nawet wiele tłumaczy :) nie chcę nikogo przyporządkowywać temu , ale ....?

Gość On z daleka
ale przecież to Ty zerwałaś z nim kontakt , więc gdzie tu miejsce na jego niedojrzałość i egoizm ?

Gość Ona z daleka
On z daleka , a jednak czytasz . To nie bylo celowe , mialam sporo problemow w pracy i kiedy ja mialam czas Jego juz nie bylo . Nie wiem jak to okreslic , ale ja tez jestem tylko marnym czlowiekiem , ktory ma swoje lepsze i gorsze dni .