Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adriannaa32

Dieta na trądzik

Polecane posty

Gość Adriannaa32

Chciałabym zapytać o taką dietę, która pomaga w pielęgnacji skóry trądzikowej. Dziękuje za wszelkie propozycje.

Gość Wyleczona....
Próbowałam , nic nie pomaga ;) biorę antybiotyk od pół roku , zero chrostek , wyprysków i wszystkiego innego . jedyne co to zostało mi troche na rękach , ale dostałam na to już krem. Walczę o moje piękne ciało!

Gość unikaj musztardy i ostrego
pij dużo , herbatkę z bratka i głownie wodę i nie jedz czekolady, wyklucz ostre sosy i przyprawy nawet musztardę oraz sosy jak czosnkowy ,tysiąca wysp, tatarski etc(w tym jest sama chemia i tylko szkodzi) , najlepiej żebyś jadła w domu a nie syf na mieście , nawet pizzy teraz nie wiadomo czego dosypują , unikaj chińskich zupek i gorących kubków , rosół z kury nie na kostkach z pudełka , wyklucz sztuczne przyprawy(glutaminian sodu) , najlepiej spożywaj dużo jogurtów naturalnych i kefirów najlepiej swojskiej produkcji nie ze sklepu jeśli masz możliwość ponieważ te z naturalnymi bakteriami ładnie reguluja przemianę materii a co za tym idzie ładniejsza cera

Gość nononnono
mnie pomogla autoszczepionka raz na cale zycie

Gość a co to za szczepionka
pierwsze slysze o czym takim.

Gość nie latwiej bylo napisac
ze po prostu musi sie zdrowo odzywiac. bez chemii. a jogurty i wszelkie przetwory mleka wcale nie sa zdrowe. polcam ten krotki material o mleku. http://www.youtube.com/watch?v=KJkSLqYozfM&feature=related pytalam o to mojej lekarki i mowila zeby nabial ograniczyc do minimim

Gość nononnono
musisz isc do dermatologa i daje ci skierowanie , polega to na tym ze pobieraja ci z jakiegos ropnego miejsca , wycieku taka probke i robia z tego dla ciebei autoszczepionke mnie to pomolo a nic mi nie dzialao od tego zcasu amm spokoj a to juz kilkanascie lat temu bylo

Gość walenty słoik
ssanie oleju slonecznikowego

Gość witam ja kiedy miałam duże
problemy z cera przestałam jeśc miesko(raz na jakiś czas rybkę),nie jadłam też czekolady i słodyczy a do tego na tradzik bardzo niekorzystnie działa nabiał w połaczeniu z cukrem np lody,słodzone jogurty,serki,serniki itp do tego łykałam tabletki z bratka i bardzo pomogło a do tego schudłam i czułam się super:)

Gość tez sie mecze
jakich to ja diet nie przerabialam;/ ale wlasnie najlepiej bylo na niskoweglowodanowej, gdzie podstawą bylo mieso, nabial, ryby, jajka, ale dla mnie za droga taka dieta;/

Gość qqqqqqqqa
tez robilam ta autoszczepionke i zadzialała,

Gość do wyleczonej
A co to są "chrostki" ????