Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alejandro......

Im jestem starszy tym mniej radości sprawia mi zycie, też tak macie? Mniej inten

Polecane posty

Gość Łowca B
A ja mam koszmarne wspomnienia ze szkołą w ogóle, a już szczególnie z podstawówką. To dopiero były mutanty :D

Gość jablo
" [zgłoś do usunięcia] 1Marek6 mam to samo. nic mi się nie chce, mógłbym umrzeć nawet dzisiaj." O właśnie ja bym nie mogła bo mam córkę. Inaczej to nie wiem.

Gość grsgsr
Ja zyję tylko dla matki (zachciało im sie dzieciakow cholera) Prawie codziennie myślę co by tu zmienić w swoim życiu i do niczego konkretnego nie dochodzę. Bo aby coś zmienić to trzeba mieć albo kasę albo na to czas. Żyję sobie z dnia na dzień i tyle. Zastanawiam się jak długo ten stan będzie trwać?

Gość rabbit junk
Ja żyję tylko dla mojej przyjaciółki. Jeśli kiedykolwiek nasze losy się rozdzielą i nie znajdę nikogo innego kto byłby dla mnie jak ona to ciężki mój los.

Gość Mutant z Xanai
Nic mi się nie chce....ciągle bym tylko spał...:O Seks mnie nie łechce...siedzę sam.:O To nie to ach to nie to.To co widzę w telewizji to dno..jestem sam:O

Gość Łowca B
A kto ma ciekawy pomysł na majówkę ? :)

Ja jadę z rodzinką do Bałtowa, do dinozaurów :-D I przy okazji Góry Swiętokrzystkie oblecimy. Ale wyjezdzamy w połowie maja, bo 1-3 to straszne duzo ludzi bedzie.

Gość Łowca B
Nie zapomnij zaliczyć zamku Krzyżtopór !!! naprawdę warto :) Tylko jak nic tam nie zmienili to trzeba naprawdę UWAŻAĆ na dzieci !!!

Gość tanatos2012
"A ja mam koszmarne wspomnienia ze szkołą w ogóle, a już szczególnie z podstawówką. To dopiero były mutanty" no ja też koszmarne w sumie, tak by to można ująć w bardzo dużym skrócie: zerówka - może być podstawówka - o zgrozo gimnazjum - o jezus maria szkoła średnia - armagedon

Gość Łowca B
""zerówka - może być podstawówka - o zgrozo gimnazjum - o jezus maria szkoła średnia - armagedon"" W tamtych czasach było tak : - zerówka- nie istniała - podstawówka- armagedon :) - gimnazjum- nie istniało - szkoła średnia- pył opadł, mogło być :)

Gość tanatos2012
stawiam, że w tych czasach w szkołach jest znacznie gorzej niż w tamtych

Gość Łowca B
Myślę, że tak ! Choć moje wspomnienia są z epoki dinozaurów, moje dzieci dawno je pokończyły. Obecnie kończą (hehe, magistraty :O) A wnuków.....jeszcze nie mam.

Gość tanatos2012
gdy przeliczyć to co jest w dzisiejszych szkołach na tamte czasy, to stawiam, że by to było tak: jeżeli ktoś wtedy nazwał podstawówkę armagedonem, to dzisiejsza była by armagedonem do kwadratu, gimnazjum do sześcianu, a niektóre szkoły średnie armagedonem do czwartej potęgi :)

Gość Łowca B
Eeeee tam, bez przesadyzmu ! To wszystko uzależnione jest od miejsca, czasu i ludzi z którymi masz przyjemność albo pecha mieć do czynienia :)

Gość tanatos2012
bynajmniej u mnie w okolicy tak jest

Łowco, w jakim sensie uważać na dzieci??? Poza tym mialo być Świętokrzyskie a nie Swiętokrzystkie oczywiscie :-P

Gość Alejandro......
na tym zamku Krzyżtopór, co takiego groźnego może się zdarzyć? dzieciom

Gość Łowca B
Na zamku Krzyżtopór były/jak ja jeździłem ze swoimi jak były małe/ niezabezpieczone przepaście/kilka metrów uskoku/ baszty, mury, itp. Idziesz sobie .......a tu nagle 5 metrowa otchłań :O To było straszne, żadnych barierek, ostrzeżeń ani nic w tym stylu :O Ale po za tym zamek :), uroczy, fantastyczny, piękny......... Tyle że z małymi dziećmi drugi raz to bym się tam nie wybrał :O No chyba że coś się tam zmieniło, nie byłem tam z 15 lat :)

Gość Alejandro......
szkoda, że nie jest zachowany w takim stanie jak w Malborku

Gość Łowca B
No cóż ? Albo skończyć to w pyzdu i się powiesić Albo czymś się zainteresować, choćby majówką ! Byłaś na zamku Krzyżtopór ?

Gość Alejandro......
może jest gdzieś zakopane złoto i skarby koło tego zamku? :)

Gość Łowca B
Absolutnie prawdopodobne :)