Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieszczesliwie_Zakochany

Kocham Cie i codziennie bede tu to pisal chociaz ty nigdy nie bedziesz ze mna :(

Polecane posty

Gość :(___:(
moze marne pocieszenie ale tez kocham w bolu

Gość Bałwanek Bouli
Też Cię kocham. Zwłaszcza zimowym mrokiem, kiedy śnieg odbija różowe światła latarni

Gość Czy autor to
Śmieszny Student?

Gość faktycznie erf
tak!:))))) tak :) smiać mi sie chce hheee myslalam że nie zgadniecie

Gość dobrze mieć
zasięg

Gość akasddshaaaaaaaaaaaaaaaa
lecz sie kolego zakochany:D pewnie z 48 topik zalozyles i naiwne nastolatki daja sie na to nabrac,bo mysla ze to do nich pisze ten ich niedoszly co je olal :O Boszsze kupa smiechu :D No napisz czemu ona cie nie chce ? Jestes brzydki jak pol dupy zza krzaka,masz zeza ,jestes garbaty,masz 155 cm wzrostu w trampkach ,haczykowaty nos ,pryszcze na opaslej twarzy,krzywe nogi i wazysz 110 kg przy swoim wzroscie :D:O I dlatego nie mozecie byc razem!:( A do tego jeszcze ona jest zgrabna ,ladna i madra a ty nie masz nawet zawodowki ,a wiec jestes i za brzydki i zbyt malo rozgarniety,by z nia byc:O LUDZIE ,OTO CALA TAJEMNICA ZAKOCHANEGO,DLACZEGO NIE MOZE Z NIA BYC !!!:d:d:d:d:d:d i KAZDA naiwna ktora tu napisze ,bo mysli ze to ten jej jakis tam byly traci czas:D Ale piszcie ...jestescie naiwne poprostu i tyle a on? A oin jest nienormalny i przesladuje ta dziewczyne :O Na jej miejscu zglosilabym to w odpowiednie miejsce ,bo nekanie i molestowanie i przesladowanie ,stalking sa karalne !:) A zakochany moze juz ja przesladowal bo jest ostrozny :O nie podal jej imienia cwaniaczek :D:D I jakb ys to czytal zakochany,to se daruj twoja psycho urojona i nieszczesliwa odpowiedz do mnie :D Bujaj sie w twojej chorej wyobrazni :OPsycholog nie da rady ,tu juz psychiatra w zakladzie zamknietym sie klania :O 🖐️

Gość sella vie
no wlasnie :D dawaj nieszczesliwy namiary nasiebie i na nia :D wyleczysz sie z choroby-latwo to zalatwic ,a ona bedzie miala spokoj-co bys jej zycia nie zniszczyl :D

Gość R78
Współczuję. I życzę jakiejś pozytywnej odmiany w życiu.

akasddshaaaaaaaaaaaaaaaa nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz. Jestem na najlepszej drodze by stać się tzw. człowiekiem sukcesu, mój wygląd mieści się w estetycznej normie, co do wykształcenia czy mądrości - tu też nie ma czego się przyczepić. Niestety swoje szczęścia i sukcesu nie będę miał z kim dzielić. Oczywiście twoja agresja jest wywołana wyłącznie brakiem zrozumienia idei tego tematu. Stworzony on został w celu symbolicznym. Rozumiesz co znaczy to słowo? I jeśli można to tak nazwać, to ten temat to jedyna forma stosowanego przeze mnie nękania jej. Nie będzie tu ani jednej literki jej czy mojego imienia. A naiwne nastolatki rzeczywiście niech sobie darują myślenie, że ja jestem tym akurat co to je olał.

Gość taajemnica
dlaczego swojego szczęścia i sukcesu nie będziesz miał z kim dzielić??Skoro potrafisz osiągnąć sukces w sferze materialno- społecznej, dlaczego nie potrafisz go osiągnąć w sferze uczuciowej???? To chyba tylko wynik twojego nastawienia!czemu nie możesz z nią być?Dlaczego musisz "zamknąć" swoje uczucie w symbol na kafe????Odpowiedz mi na to

Gość a co jeżeli ona
tęskni i cierpi tak samo jak TY przemyśl to......

Gość a co jeżeli ona
Wy faceci zawsze jesteście egoistami i tchórzami, którzy myślą tylko o sobie Więc ją tak naprawdę masz ją gdzieś, bo tak najłatwiej i najwygodniej, ważne żebyś Ty zachował twarz :)

Gość gdyby
"Na oślep gnasz, na wprost przed siebie, Twa droga dawno porzucona, Niczego nie chcesz, nic już nie wiesz, Bo w twoich myślach tylko ona Raz cię zrozumie, raz omami, Aby pogrążyć cię w niebycie, Uzdrowi cię, potem zrani I dalej żyje - twoim życiem"

Gość AS26
Nieszczęśliwa miłość pielęgnowana w ten sposób może doprowadzić do choroby psychicznej. Nie obawiasz się tego? Skoro wiesz, że nie ma nadziei, że nie ma możliwości walczyć, to zajmij się czymś innym, odwróć swoją uwagę od niej. Wiem, że rady są Ci obojętne, bo nie po to założyłeś ten temat, ale martwię się.

Gość taajemnica
Przybyła dusza na klęczkach do nieba w bożą obczyznę, Nie chciała patrzeć na gwiazdy i na wieczności pierwszyznę. Nie chciała ulec weselu, ni nowym jaśnieć obliczem, Ani wspominać nikogo, ani zapomnieć o niczem. I rozpuściła warkocze i pomyślała w błękicie, Że w niekochanych objęciach przemarnowała swe życie

Gość taaa....
Bez zdrady i bez oporu, starannie kryjąc swą ranę, Pieściła usta nielube i oczy niemiłowane. I trwała dla nich bezwolna, i kwitła dla nich bezduszna I przezywała je - losem i była losom posłuszna. A że nie kochała tak tkliwie, a nie kochała tak czule, Że nikt w jej jasnym uśmiechu nie trafił myślą na bóle.

Gość czy nie taaaaaa
Lecz teraz nagle pojęła, że wobec Boga i nieba Już nic nie wolno ukrywać i nic ukrywać nie trzeba. Śmierć w niej obnaża pośpiesznie prawdę tak długo tajoną, Tą prawdą skrzą się źrzenice, tą prawdą błyska się łono! I dusza lękiem spłonęła, że wkrótce po jej pogrzebie Przyjdzie w ślad za nią kochanek, aby odnaleźć ja w niebie. Wyciągnie ku niej ramiona, ziemskiej wyzbyte rozpaczy, I zajrzy w oczy i dawne jej niekochanie zobaczy.

Proszę się o moje zdrowie psychiczne nie martwić. Wszystko z nim w porządku. I nie mam zamiaru od nikogo odwracać uwagi. Pogodziłem się z tym, że nic z tego nie będzie. To jednak nie powód żeby szukać kogoś innego, bo zawsze będę porównywał nowo poznaną kobietę do Niej. I zawsze gorzej wypadnie. A to że ktoś odnosi sukcesy związane ze stanem materialnym, nie ma nic wspólnego z życiem uczuciowym. Mało to multimilionerów,postaci medialnych, sportowców jest smutnych i samotnych?

Gość Ile Ty masz lat zakochany
a ile ona? Nie pytam złośliwie, tylko chodzi mi raczej o to, iż nie potrafię się już zakochać będąc po 30 a właściwie to mam już 35 lat:(. Szukam nadziei, że taka miłość jak twoja jest możliwa także w moim wieku. ehh..

Gość a ona kogoś
ma ? że nie możecie być razem zawsze możesz być jej kochankiem ;)

Gość to co czujesz na pweno
nie jest miłością to jakaś choroba..gdybyś kochał to byś walczył ażeby była z Tobą szczęśliwa a nie pisał jakieś bzdury. to żaden problem zaprosic dziewczyne na kawe i pogadac

Gość NieszczesIiwa_Zakochana
ja też mam ochotę na seks z Tobą :(

Gość taaaaaaak
o Niej myślisz, a na dziwki masz ochotę.Jak to tak?????

Choroba? Sytuacja w której się znalazłem w żaden sposób nie wpływa na moje życie. Dyskomfort psychiczny daje o sobie znać wyłącznie na płaszczyźnie uczuciowej. Każdy wulgarny, idiotyczny wpis to robota podszywa (proszę zwrócić uwagę na nick i literkę "I" zamiast "l").

Gość to co czujesz na pweno
to dlaczego nie walczysz ??? skoro naprawde tak 'kochasz'

Gość Ile Ty masz lat zakochany
widzimy różnicę, zresztą ty inaczej piszesz niż podszyw o wulgaryzmach nie wspomnę:O