Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieszczesliwie_Zakochany

Kocham Cie i codziennie bede tu to pisal chociaz ty nigdy nie bedziesz ze mna :(

Polecane posty

Gość taaaaaaak
wypitalaj stąd ty okropny podszywie

Gość bardzobardzo zdeprymowana
sorry ale twój temat sie ciągnie jak moda na sukces i uważam , że do niczego nie prowadzi bo mówisz, ze ani ci nikt nie pomoże ani ona sie o nim nie dowie. Załóż sobie bloga i tam wylewaj swoje żale, no chyba, ze ci pisanie tu w czymś pomaga. Wtedy temat jest do zaakceptowania.

@ bardzobardzo zdeprymowana 20:53 mówi: "... bo mówisz, ze ani ci nikt nie pomoże ani ona sie o nim nie dowie." (imo) Słuszna uwaga. Ona mnie zainspirowała też do zastanowienia się "co bu tu..." :) I JEST! :) :) W ostatniej chwili przyszło mi do głowy, że może i "potrzebujący" i "prześmiewcy" coś (może -> zaznaczam ) -> "Cos" sobie znajdą pod jednym z poniższych linków i potraktują to jako "wskazówkę ktorej szukali" (?) kto wie ? skoro nic innego nie pomaga... linki: http://www.youtube.com/watch?v=HPAznbHHNQk&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=W5Piy2SN5e4&feature=related :) :) [nie bic] i [nie kopac] :) :) _____________________

Nie mam czasu na bloga. Pisanie tu mi pomaga, owszem. Powtórzę po raz kolejny, że ten temat ma charakter symboliczny i służy mi w taki a nie inny sposób. Na walkę jest już za późno.

Gość dopoki zyjesz
na nic nie jest za pozno potem nie ma juz nic . Idz porozmawiaj może się ułoży. W życiu piękne są tylko chwile tylko trzebs o nie walczyc

Gość ale bardzo?
czy troszkę?

Gość no powiedz
Marian, kochasz ty mnie czy mnie nie kochasz?

Gość annti
serce chce i pragnie kochac,,,ale kogo...gdzie ...to szczęście

Gość ale bardzo?
Też Cię kocham, chciałam Ci nawet o tym powiedzieć, ale sam wiesz, że nic z tego nie wyjdzie, nie może :(

Gość no powiedz
zabić z miłości? o nie protestuję!

Nasze życie mogło być życiem z książek, życiem z marzeń. Nie zdajesz sobie nawet Sobie sprawy kim się niedługo stanę. I co? Myślisz że tu chodzi seks ? Proszę Cię, wybacz. Płacę za to, owszem, ale nie chcę tego. Chcę żebyś to Ty spędziła ze mną resztę życia. Chcę żebyś cieszyła się moim sukcesem. Chcę Cię przytulać, szeptać Ci do ucha, nie ważne czy to w Polsce czy gdziekolwiek indziej. Mogliśmy wszystko. I co mi po tym wszystkim? Chcę się cieszyć z Tobą. Twój uśmiech... Dlaczego pomimo, że chcę żyć dla Ciebie, nic to dla Ciebie nie znaczy? Kochanie... naprawdę tu nie ma żartów czy czegoś takiego. Niczego więcej nie pragnę niż Ciebie. Tylko Ty i Ja. Świat mógłby być nasz. A teraz... co? ma być mój? Nie chcę nikogo innego, nie chcę niczego innego. Myślisz, że ktoś taki jak Ty pojawi się w moim życiu ponownie? Nie chcę nikogo innego. Chcę tylko Ciebie. Wiem... Ja nie mogę :( I tak Cię będę kochał :(

Gość zasadnicze pytanie
kim sie staniesz

Gość no powiedz
kim się staniesz? będziesz jak dotychczas porządnym facetem

Gość annti
nie wierze ze ktos tak pisze od siebie od tak normalnie nie wierze że ktos tak chce kochac jak ja ,,,no nie wierze,,bo zbyt było by pięknie i błogo gdyby tak było

Gość ale bardzo?
Dopiero teraz postanowiłeś być taki wylewny, dlaczego?

Gość Nieszczesliwie zakochana.
nie slowa sie licza a czyny a i slow brak na na codzien

Gość frgytjuoip09[
jestes r autorz?

Gość no powiedz
to były bardzo osobiste słowa, tylko czy prawdziwe? nie chodzi o seks?a ja myślałam że facetom właśnie o to chodzi, a ślub - może i myślisz że nadawałaby się na żonę, ale uwwierz mi żeby być tego pewnym tzreba kogoś dobrze poznać a i nawet wtedy nie ma cholera gwarancji

Autorze, bardzo Ci współczuję. Czy adresatka tych wyznań wie o Twoich uczuciach?

Gość ta wie chyba z caffe
.

Kocham Cię! Kocham Cię! Kocham Cię! Zostaw przeszłość i bądź ze mną i dla mnie.

Gość kolrsytrytdfgy
to zapewne do mnie kierowane słowa, kochanie kocham cie

Gość Emuś***
Kocham Cie łza prawdziwa ...........

@ Nieszczesliwie_Zakochany 23:41 "Kocham Cię tak bardzo , że zabiłbym dla Ciebie... nawet Siebie. Pragę wyłącznie Twojego szczęścia. Dzisiaj już na niczym więcej mi nie zależy." ************************* oj, oj! Co tak ostro! Podaruję coś od siebie. Nie jesteś Pan sam. Pod obydwoma linkami -> przesyłam w ofierze :)...takie, moje, prywatne. (1) http://www.youtube.com/watch?v=rB_jTT4YesE&ob=av2eMoże A na dopięcie jeszcze inne, miłe dźwięki. Są zmysłowe. Proszę się na nich skupić. Mocno. :) Proszę wykrzesać też trochę dobrej woli i w nich zakotwiczyć. zgoda? (2) http://www.youtube.com/watch?v=lYNt2yZxxEA&feature=BFa&list=PLCD9FA1E12621D8B8 podsumowując, zależność wygląda tak --> zaakceptować przesłanie (1) + uwierzyć w klimat (2) 🤗 ___________________________ p.s. 1: @ Nieszczesliwie_Zakochany wiem, że Pan nie potrzebujesz wsparcia żadnego z użytkowników forum i piszesz to co piszesz -> sam dla siebie, ponieważ to Ci pomaga. Tak powiedziałeś. I ok. I w porządku. Wtrącam się, bo po prostu przywiązałam się do tego topiku. I jeszcze mi nie przeszło. I ciężko mi się tak z marszu znieczulić "na to co Pan wypisujesz". p.s. 2: Parę dni temu, w innym miejscu na tym formum, obiecałam -> już nie pisać. Niniejszym łamię tę obietnicę. Dla Pana! Jak dostanę "bana" --> to przez Pana! :) :) :) Szanownych Innych użytkowników, kórzy się ucieszli z tego, że obiecałam zniknąć będę musiała teraz przepraszać. Znowu! [aj, aj] i [głupio mi] i [ konfuzja na całej linii] I tak, wiem. Gdzieś się zgłoszę. Do jakiejś szkoły gdzie uczą twardo trzymać się zdania. __________________________

@ Nieszczesliwie_Zakochany 23:57 jeśli chodzi o ten list" " Nasze życie mogło być życiem z książek, życiem z marzeń. (itd) [ nie będę całego cytować]" - oszzzz!! --> poproszę o adres pod który to należy wysłać. Do licha! Sama zrobię co trzeba. Zainwestuję w znaczek, spokojna głowa. @ eyes2blue 00:18 "Kocham Cię! Kocham Cię! Kocham Cię! Zostaw przeszłość i bądź ze mną i dla mnie." - tutaj tak samo! --> poproszę o adres pod który to należy wysłać. Sama zrobię co trzeba. Zainwestuję w znaczek, spokojna głowa. [czekam na ww adresy] szybciutko! i bez wykrętów! no! - ufff [spocił się] ____________________

Gość oj kefir
dobra z ciebie kobita ale naiwna skoro wierzysz w życie z książek i marzeń, to napisał zakochany facet ale takiego życia nie ma, niestety

@ oj kefir 00:49 "dobra z ciebie kobita" - tak? to dziękuję. :) "ale naiwna skoro wierzysz w życie z książek i marzeń, to napisał zakochany facet ale takiego życia nie ma, niestety" - Owszem -> Jest. (Mówię za siebie). A @ Nieszczęśliwy raczej nie bełkoce. Dlatego, zainwestuję i wyślę ten list. Tak mało trzeba. Nóżki mam. Poczta też jest nie daleko. :) Więc czemu nie? Pomogę. I sprawa będzie załatwiona. I USY (od: uszy) wreszcie odpoczną. Tyle można zrobić. _________________

Gość tak byłam i jestem idiotką
bo się w Tobie zakochałam chociaż wiedziałam że nie mogę bo nigdy razem nie będziemy Ciebie nie ma a ja myślę o Tobie każdego dnia a każdego wieczoru płacze wspominając jak normalnie mnie traktowałeś, a niewiele osób to potrafi. To były najpiękniejsze chwile w moim życiu a nikomu nie mogłam powiedzieć jak bardzo mi na Tobie zależy. Wybrałeś takie życie i ja to szanuje