Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieszczesliwie_Zakochany

Kocham Cie i codziennie bede tu to pisal chociaz ty nigdy nie bedziesz ze mna :(

Polecane posty

Gość nie idiotka
Ja nie czuje się idiotką jedynie więzniem pewnego uczucia.Kazdy kocha na miarę swoich możliwości .Nie pojmuję tylko skąd tyle jadu,nienawiści i tej bezwzględności której doswiadczyłam gdzies po drodze. Miłość wcale nie musi boleć.My ja tworzymy i budujemy........

PILNE! @ Nieszczesliwie_Zakochany @ eyes2blue Jestem już na poczcie. Przekazałam Pani w okienku zapakowane (osobno) Wasze listy, z prośbą aby przykleiła znaczki i nadała je do Waszych Adresatek. Obejrzała Te listy i mówi, że ok. -> nadawcy to są (a jakże) ale imiona oraz adresy Adresatów/Adresatek to - "Gdzie???" Teraz patrzy na mnie groźnie. (uprzedzam -> ta Pani z Okienka na poczcie jest zaczepna, więc szybko mi je podajcie bo inaczej mogę mieć kłopoty, przez tę przysługę ) pls. adresiki. migusiem... pls. czekam [zagrożony kefir ze szczypiorem] __________________

Gość buha
nie chodzi o sex tylko o nic

Gość kto zabroni nam miłości?
bo najpierw trzeba chcieć być z tym kimś a ty nie chcesz proste a nie pierdolić tak chociaż ty nigdy nie bedziesz ze mna a dlaczego a skad wiesz ze niechce dobrze wiemy jak jest

Gość kto zabroni nam miłości?
kto powstrzyma nas ? kto?

Gość barabararara
to się zesraj w majtki bo jak pójdziesz do kibla to nie zdażysz przeczytać

Gość świntuszek okruszek
ja też na potege

A wydawało się, że TO było....takie.... --> Wyjątkowe. I Jedyne. Niepowtarzalne. Naprawdę! Ciekawe komentarze. Ha! powiem więcej -> czytam dalej! -> ciekawość rośnie. (w kontekście: są granice? /czy Ich nie ma?) Śmiało "Anoniomowi". To naprawdę przyczynia się do.... "dobrych wniosków i spraw" :) :) _______________

Gość cxzvvbbnghgcffdcvcfc
wyjątkowe to może wkrótce będzie :) trzeba żyć nadzieją i że nie skończy się znów na obiecankach :)

Gość a niech ta miłość sie spełni
jak nic z tego nie będzie to ja nie chce już żyć

nie chodzi mi o sex

będą tylko buziaczki

@ NieszczesIiwie_Zakochany 16:50 "kefir_i_szczypiorek_pycha o czym TY kuzwa piszesz ? piszesz jak Adam Mickiewicz" odpowiadam: - o niczym . Luz blues. Tak sobie tylko literki stawiam. Tam gdzie chcę. Tak bezmyślnie. Całkowicie. Uwierz. pytanie: co znaczy "kuźwa" - ? _________________________ p.s. 1: osobiście -> nie przepadam za Adamem M. :D Ale luz :D.... ok? nie traktuję tego jako zniewagę... :D serio! :D

Gość kocham cię kochany
Kocham Cię tak bardzo idiotko, że zabiłbym dla Ciebie... nawet Siebie. Pragę wyłącznie Twojego szczęścia. Dzisiaj już na niczym więcej mi nie zależy. Kocham cię tak bardzo,kochany,że umrę chyba bez ciebie.Chcę ciebie:To okropne-bo niemożliwe do spełnienia :(:(:(

Panowie, @ buhahihihihahahaha 07.05.2012] 15:45 -> mi nie chodzi o sex tylko o rozmowe w 4 ślipka @ buhahihihihahahaha 15:49 -> nie wiem o co ci chodzi ? o mnie? czy o Basie? @ kto zabroni nam miłości? 15:57 -> bo najpierw trzeba chcieć być z tym kimś (...) a ty nie chcesz proste (itd...) - Panowie, zdaje się, że macie dosyć.... skomplikowane "życia". "Prostych dróg i rozwiązań" ! Z całego serca! Poważnie! _________________________

/obserwując uważnie topik.... Szczególnie w dniu dzisiejszym :) :) / A co Wy na to? (po ostatnich wydarzeniach... :) ? ) najpierw z jednej strony idzie tak: 1. http://www.youtube.com/watch?v=8TSvyxXCFMc&feature=fvst a potem, druga strona mówi tak: 2. http://www.youtube.com/watch?v=bFaee49YjMw&feature=fvwrel [nie znam wszystkich aktorów tego topiku. Z imienia wymieniona została jedynie Basia. Basiu (w związku ztym -->) piosenkę wybierasz, którą chcesz... :) Decyduj sama... są też (bardzo) -> Twoje. :) i _________________

Gość NieszczesIiwie_Zakochany
kto teraz mnie wydupczy ? :O

Gość Pan Przystojniaczek 36
--- Nieszczesliwie-zakochana od kiedy to podszywy piszą na czarno pustaczku?

Gość NieszczesIiwie-zakochany
kochana może TY mnie wydupczysz, co ty na to ??!!!:(

Gość mój na zawsze i na wieki
ale autor temaciku jest mój i koniec kropka!

Gość mój na zawsze i na wieki
ale po marzyć zawsze sobie możecie

Gość a teraz
kochasz?

Gość lenkaja
już nie kochasz:(zapomniałeś:(szkoda ja kocham ale nie będę tego pisać codziennie bo On i tak nigdy nie będzie ze mną

Gość to moze to ten sam
Autorze -:Dona jest twoim lekarzem psychiatra w klinice dla oblakanych -na oddziale zamknietym ,w ktorym przebywasz :D nIe masz szans na to by z nia byc ,ale to jest logiczne ..nic ci nie da twoje dochodzenie do sukcesu ,chyba ze nazwiemy tym sukcesem wyleczenie sie z obledu pt zakochalem sie nieszczesliwie w mojej pieknej pani dr no .jesli chodzi o twoj sukces materialny do ktorego dazysz ..no to raczej ta budka z hot dogami :D ,ktora masz :Djej nie zaimponujesz :D:D

Gość paula jest ok
dlaczgo nie walczysz? ona ma już swoja rodzine? mieszka na koncu świata? nie nawidzi cie czy co do cholery jest nie tak że o nia nie walczysz?!