Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieszczesliwie_Zakochany

Kocham Cie i codziennie bede tu to pisal chociaz ty nigdy nie bedziesz ze mna :(

Polecane posty

Gość szok 2 facet, z zasadami
nie wierze. istnieją jeszcze tacy;)

Gość Zbliza się Nowy Rok
nie mogę do Ciebie napisać, wiec życzę Ci tu w tym symbolicznym temacie wszystkiego najlepszego... Strasznie Za Tobą tęsknie i jestem pewna, że czas tego nie zmieni, bo to że Cie nie widuje nic nie zmienia.. Nawet gdybyśmy mogli być razem nie zmarnowałabym Ci życia. Spełnienia marzeń w 2013 roku

Czy wydaje ci się że gdybyś to była Ty i byś miała za mną tęsknić i ja bym o tym wiedział, to ten temat by powstał? Oczywiście że nie. Sprawy potoczyły się w takim a nie innym kierunku bo ja wiem co ona czuła i wiem że wtedy nie chciała mieć ze mną do czynienia.

Gość nie no kolejna
Zbliża Się nowy Rok jesteś kolejna na tym forum. Jakiś wysyp idiotek piszących dop facetów co nie mogą im tego powiedzieć. Dorośnij dziecko. Kogo obchodzi że wylewasz tutaj swoje głębokie przemyślenia. Facet to Karolek a ty Mariolka?

Gość nie no kolejna
Jak się za kim tęskni to mu się to mówi osobiście a nie na kafeterii pisze do siebie samej. Tak roią dziecinne idiotki z problemami psychicznymi. Do psychoatry się wybirz i dorośnij. Nie tęsknisz. Piszesz aby poczuć się lepiej.

Gość wstty dna cąłą europę
nakecanie neiszczsliwego

Gość Zbliza się Nowy Rok
Ludzie weźcie się ogarnijcie :O mnie nie chodziło konkretnie o autora tego tematu :O to było pisane w eter.... nikogo tu nie szukam, a już na pewno nie autora tego topiku.. Tego do kogo to pisałam nie ma na kafe.... trochę luzu.... Szczęśliwego nowego Roku :)

Gość Zbliza się Nowy Rok
nie no kolejna - masz jakiś problem? przecież nikt nie karze Ci tego czytać :D

Gość Zbliza się Nowy Rok
każe :O nie wiem jak mogłam zrobić taki BŁĄD :O chyba tylko troszkę tłumaczy mnie, że to było po sylwestrze

Gość Zbliza się Nowy Rok
nigdy się nie dowiem czy Ci na mnie zależało czy byłeś taki z litości...i to najbardziej boli

Gość to już trzy lata....
28.01.2013 miną dokładnie trzy lata.... Ciekawe, co o mnie pomyślałeś tamtego dnia.. Mam jedno marzenie, chciałabym Cię tylko zobaczyć w tym roku, chociaż raz .. Moglibyśmy nawet słowa nie zamienić wystarczyłby mi Twój uśmiech, wiem, że to nierealne. Mam w głowie tyle myśli, które chciałabym Ci powiedzieć, ale nigdy ich nie usłyszysz. Uśmiechaj się często, bo masz najpiękniejszy uśmiech na świecie, nawet nie masz pojęcia jak Twój uśmiech i Twoje cudne oczy na mnie działają. Wyobrażam sobie jakby to było gdybym mogła czuć się w Twoich ramionach kochana i bezpieczna. Dobrze, że marzenia nic nie kosztują;) Chwile spędzone blisko Ciebie były najpiękniejszymi w moim życiu.. Czas nie pomoże zapomnieć, tylko przyzwyczaja do pustki i myśli, że już nigdy nie wrócisz.. Kocham Cię

Gość Robban..
i ma posta nima :P pchamy i czytamy

Gość no tak to juz trzy lata
a mi dalej nie przechodzi

Gość to już trzy lata....
mnie też nie... to nie jest do autora, żeby było jasne.....

Gość tell me donkey
ciagle masz te moje zdjecia i filmy?Moj chlopak chcialby je obejrzec.Kto je ma kolega?A z oslica tez masz?Powiedz jej,ze nawet te diety dukana na sadlo jej nie pomoga:)blee.

Gość tell me donkey
a jak Karolek?Nie narzeka na luzna cipe?:p

Gość tell me donkey
a jak twoje pryszcze?juz zniknely?:)

Gość Własnie w takie dni
najbardziej mi Ciebie brakuje...Wszystko się wali, ja nie widzę żadnego sensu w życiu. Jedyna myśl to skończyć ze sobą, Tobie i tak nie mogłabym się pożalić, ale wystarczyłoby mi żebyś był. Nawet gdybyś nie wiedział o moich problemach pewnie powiedziałbyś coś, co na chwile odwróciłoby moją uwagę od tego, z czym sobie nie potrafię poradzić... Na chwile stłumiłbyś mój lęk... Tak strasznie mi Ciebie brakuje, tego poczucia, że mnie rozumiesz i chcesz pomóc, chociaż nie jestem tego warta. Twoja obecność była jak balsam na moje chore życie. Wierze, że jesteś szczęśliwy To nie do autora, po prostu musiałam z siebie wyrzucić zal

Gość tylko lzy
patrze na Twoje zdjęcie i zastanawiam się dlaczego życie jest takie okrutne.... Piękny masz uśmiech najpiękniejszy

Gość rthv45r6yt55ubkujyht
ya? ;)

Gość do-> tylko lzy
chodzi o nią czy o niego?

Gość o pamietam ten topik
chodzi o nią, ale w końcu autor się na nią wkurzył i postanowił zapomnieć o niej:)

Gość kropunoa
jkl

Gość krzysztoszczykiewicz
to o mnie chodzi ?;) ale fajnie

Gość tylko lzy
o niego

Gość krzysztoszczykiewicz
ego czy ą

Gość do-> tylko lzy
wiem ale ja zadałam pytanie osobie o nicku 'tylko lzy' :)

Gość do-> tylko lzy
dzieki za odp :)

Gość tylko lzy
prosze :)

Gość zabolało mnie to bardzo.....
dlaczego to zrobileś? przeze mnie ?przeciesz mogłeś nie zaakcetować, mogłeś mnie zablokwać albo zwyczajnie napisać, że nie chcesz bo nie jestem Twoją koleżanką....Myślisz, że pisałabym do Ciebie... uwierz mi nie...Ja naprawdę życzę Ci szczęścia i bardzo przepraszam jeśśli coś z mojej strony było głupim zachowaniem...