Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieszczesliwie_Zakochany

Kocham Cie i codziennie bede tu to pisal chociaz ty nigdy nie bedziesz ze mna :(

Polecane posty

Gość gość
Weźcie przestańcie. Może piszecie o jakichś dziecinnych miłostkach i zakochaniach. Jak coś dostajesz, masz o to dbać i pielęgnować, inaczej zginie. Proste. Miłość to sztuka. Prawdziwa miłość nie umiera sama z siebie. Najwyżej ktoś ją zabija, świadomie lub nie.

Gość gość
a miłość w ogóle istnieje ?

Gość gość
swiadomosc to stan dla niektorych nieznany a milosc? milosc nie istnieje a sa uczucia ale one tylko gmatwaja zycie ktore ktore prosta czy kreta pelna zrywow serca zmierza ku smierci jak wszytko

Gość gość
ten temat juz powinien umrzec odejsc w niebyt czelusci kafe

Gość gość
tak jak szybko umarła miłość autora, faceci

Gość gość
dobranoc dobranoc Kochana.......... dobranoc Kochany nie pamietam jak to leciało

Gość gość
miałeś pisać codziennie :P

Gość gość
jesteś :) to dobrze

Gość gość
się odkochał :D

Gość gość
odkochał :niedobrze

Gość gość
to dobrze

Gość gość
kochasz mnie nadal swoją :) miłością ..:) jesli tak , to jestem szczęśliwa

Do końca mi nie przeszło. Mimo wielu sprzyjających okoliczności, ciągle uważam Cię, za idealną kandydatkę na partnerkę do końca życia :) Mógłbym dać ci to, czego niewiele może ci dać, i niestety nie mówię tu o fizyczności....

Gość gość
a co to jakieś wyznania i do kogo? w eter,jezeli tak to pisz sobie biedakua ona i tak nie wie czy ty coś czujesz do Niej

Gość gość
współczuje diskopolo to kochaj dalej wiesniaku

Gość gość
..trudno w to uwierzyć :) autorze :) dobranoc

Sypiałem z ładniejszymi... i to nie jest powód do chwalenia się... po prostu chciałem sobie odbić czas, kiedy mnie nie chciano, kiedy Ona mnie odrzuciła. Nie zdajecie sobie sprawy jak ze znaczącym człowiekiem (w pewnym światowym kręgu) macie do czynienia. Nigdy jednak moja praca i sukces, nie wyjdzie na jaw z wyłączeniem ludzi z branży. Ja po prostu chciałem założyć rodzinę(której nigdy nie miałem), mieć super żonę (ona = ideał na partnerkę i to nie fizycznie), cieszyć się życiem, móc żyć jak człowiek... niestety zostało na tym, że jestem bardzo samotnym człowiekiem... pomimo, że otaczają mnie kobiety...

Gość gość
pożycz stówke :classic_cool:

Gość gość
Co mogę zrobić ja jeśli kocham faceta, nadal, Miłość rozdziera mi serce a jego nie ma bo zostawił mnie w ciąży? Samą ..

Skoro jesteś w ciąży i jesteś sama, nie wiesz czym jest miłość... Ona, mimo, że okazji miała mnóstwo, ciągle "czeka". Nigdy wcześniej nie myślałem, że takie kobiety istnieją. Ona jest po prostu nieprawdopodobna... i jeżeli ktoś by ją skrzywdził... gdyby ktoś zrobił je krzywdę... takiej idealnej kobiecie... nie... lepiej mówić, co by się stało. Nikt jej nie zrobi krzywdy. Będzie z nią ktoś, kto ją naprawdę pokocha.

Gość gość
A kim ty jesteś ''nieszczęśliwie zakochany''co??? chcesz mieć ideał no nie wiem za kochankę czy żonę ,a kim ty jesteś,co??? może zwykłym hoojem człowiekiem z kompleksami ,złym,a wymagania masz nieziemskie doopku,pokaż na co cię stac a nie skamlesz tu już kilka lat ,dla mnie jesteś zerem,więc poszukaj sobie takiej w twoim stylu baby.

Gość gość
a ty jestes posrany serio i pod kopulka u ciebie nie wiele zdrowego rozsadku pieprzysz az nie milo czytac te twoje wypociny

Gość gość
Ty idz się leczyć frajerze,bo z tobą coś nie tak,zapewniam cie ze po leczeniu inaczej spojżysz na ludzi,szkoda mi cię,a zarazem mnie wku...sz wiec spadaj i lecz sie Jeden zastrzyk co 2tyg minie ci

Kim jestem? Kimś kto sypiał z fotomodelkami, kimś w kim zakochiwały się nastolatki... nie szukam nikogo. Po prostu żałuje. Seks jest łatwy do zdobycia, i to w każdej postaci. Kompleksy? Nie mam kompleksów. Nikogo nie szukam. To cykl, z którego nie ma wyjścia. Do 60 będę uprawiał seks z kimś, z kim chcę to robić... a później będę płacił za towarzystwo. Wiesz czemu? Bo to opcja najlepsza z możliwych.

Gość gość
Nie wstydz sie psychiatra przyjmuje,prawników sędziow lekarzy i ludzi zwykłych prostych,mieszanka i różnorodnosc duża