Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nana:)

Ale nudy......

Polecane posty

nom siedzę 24 minuty na siedem dni :P jak już pisałem nie lubię tłumów i typowych barów.

24/7 tzn. 'maksymalne zaangażowanie' w życie na kaffe :) ja też nie lubię, ale lubię wpaść do klubu, nie żeby kogoś poznać, lecz żeby pobawić się i wypić drinka z koleżankami :) Hm... no to co lubisz? Gdzie lubisz spędzać czas? Tylko nie mów mi, że na kaffe :P

Levviatan a ululasz mnie tuląc do piersi? oj, Levvi, ale Ty już jesteś dużym chłopczykiem, ululanie Cię na dobranoc Ci nie potrzebne w zasadzie :P

tylko tak mówisz, żeby mi nie zrobić przykrości, ale to miłe ;) Levvi dobrze, dziś jest Twoje święto ululam Cię na dobranoc, tuląc do moich piersiątek i nawet pocałuję Cię w sam środek ... Od razu też na pożegnanie :(

bajerantka? Oj Lady, zaraz tam bajerantka To tak jakoś brzydko brzmi :P kokietka już lepiej ;) Levvi, a tak na poważnie to chciałam się pożegnać, ponieważ jutro pewnie się nie zobaczymy, gdyż wieczorem mnie nie będzie a w czwartek zostaję odcięta od neta 😭 Będę za Wami wszystkimi płakać 😭 :(

skąd u Ciebie Levvi ta pewność, że wrócę? :P Chono na topik "do Panów" tam jest Kat i Blondi :) Jeśli jeszcze nie idziesz lulać

dobrze ;) to w takim razie dużo szczęścia i wszystkiego dobrego. Mam nadzieję, że jak wrócę za kilka miesięcy to nie będziesz samotny masz mieć wspaniałą, ładną dziewczynę :classic_cool: na jesień / zima powinnam już tu być :( Paa Do kiedyś tam!