Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evina19

CZY JA JESTEM ZBYT CHUDA?

Polecane posty

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
może pewnie niestety :O :D ja ważyłam w liceum 49 i czułam się zayebiście :classic_cool: poza tym od kiedy to szczupła sylwetka oznacza, że trzeba się głodzić ?:D wręcz przeciwnie !!

Gość maniakalna_odchudzaczka
parokilowa niedowaga tak samo jak parokilowa nadwaga raczej nikomu niczym nie grozi, tak samo jak ktoś ma 5 kilo nawdwgi nikt mu nie mówi o ja ale jesteś gruba idź się leczyć, tak samo jak się ma te 5 kilo niedowagi...

To co ja mam powiedzieć/?169 cm i 47 kg..Wiem że jak sie to czyta brzmi starsznie ale w realu po prostu tak tej chudosci nie widać i nikt nie mówi mi że jestem "sucha" tylko "szczuplutka lub drobna http://www.voila.pl/100/22fda/?1 Chciałabym przytyć z pięć,sześc kg ale nie mogę choć sporo jem zaraz spalam:duzo ruchu, do tego moja mam jest szczupła-geny.Ciesz się,twoje BMI jest akurat.

Gość ghrrrhhrr
a 100 latek na pewno jest bardzo zdrowy :O Oczywiście zgodzę się, że to szczupłość jest zdrowa ale na pewno nie niedowaga lub skraj niedowagi. Anoreksja przecież również jest przy niedowadze, ale według was to anoreksja jest chyba dopiero jak kobieta jest na umieraniu.

i zdecydowanie wole mieć 5 kilo niedowagi(NIKOMU NIC DO TEGO) i z tego powodu nie wypadną mi zęby czy włosy ani nie oślepne...

między chudością a anoreksja jest duża różnica i jak tego niewidzicie to proponuje poogladać foty na google

nieogryzek - masz super ciałko;) do schrupania:] ghrrrhhrr - miałem na myśli to, że osoby otyłe nie dożywają takiego wieku. nadcisnienie, miażdżyca, cukrzyca - to są schorzenia prowadzące nieuchronnie do śmierci a są związane z otyłością właśnie. jak zapytasz jakiegokolwiek 100latka czy miał kiedyś nadwagę, to na 99% zaprzeczy

Gość Evina19
To co ja mam anoreksje ze tak piszesz?no bez przesady

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
nieogryzek na tej focie wcale nie jesteś jakaś mega chuda nie chcij przytyć , dobrze jest :P

Gość Evina19
Nieogryzek jestem mniej wiecej taka chuda jak ty

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
chudością bym jeszcze tego nie nazwała, chudośc to dla mnie prawie anoreksja ale różnie to każdy odbiera :classic_cool:

Gość Evina19
No moze moja kumpela to inaczej odbiera ale na pewno nie zazdrosci

jeszcze raz cokolwiek powiesz o tym co wiesz to zabije i urwę Ci tego duzego kootasa ...

Gość mąż swojej żony
idealne BMI to podobno 20-22 to u ciebie chyba nie jest żle