Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elwira_N

Rodzic po ludzku w pojedynczych salach pordowych

Polecane posty

Wiem, ze to stary temat, ale musze to napisac..... NIGDY nie rodzila bym w Polsce . Ile to sie czyta czy slyszy o zlym traktowaniu pacjenta przez pielegniarki czy lekarzy. Kobiety rodzace sa obdzierane z intymnosci. Rodzilam za granica wlasnie tylko i wylacznie dlatego aby to przezycie zostalo mi na zawsze w pamieci jako jedno z najpiekniejszych dni w moim zyciu, a nie zebym przypominala sobie ciagle jak to pielegniarka miala zly dzien i nawrzeszczala na mnie ze wogole odwarzylam sie rodzic na jej zmianie :/. Nastepne dziecko jesli bede je kiedykolwiek miala tez irodze za granica no chyba ze do tej pory cos sie w tej cholernej sluzbie zdrowiq zmieni na lepsze!!!!

Gość kaska pelaska
Witaj jatojatoja Super, ze sie odezwalas. Ten temat jest zawsze na topie. Czy mozesz napisac w jakim kraju rodzilas? Ja jedno w Polsce, drugie w UK - sama wiesz, ze nie ma co porownywac. Lekarke w Polsce za przyspieszenie porodu oksytocyna rozstrzelalabym na ulicy, a serio podalabym ja do sądu, ale to bylo 8 lat temu i nie wiem czy jak to w PL cos by to dało. W UK zupelnie cos innego. Pozdrawiam

Gość gość
Tratat tatat moja koleżanka rodziła w UK i powiedziała że NIGDY więcej kolejne w Polsce i jest bardzo zadowolona. Pierwsze dziecko urodzone z niedotlenieniem, super naprawdę tylko polecać!

Gość kaska pelaska
Witaj ''gość'' Wszędzie może być różnie i nie chcę w żaden sposób koloryzować UK. Bardzo mi przykro, że pierwsze dziecko Twojej koleżanki urodziło się z niedotlenieniem w UK. Bardzo się cieszę również, że drugie dziecko urodziła właśnie w Polsce bez żadnych komplikacji. Jej i Jej Dzieciom życzę wszystkiego najlepszego. Jest mi ogromnie miło czytać, że Twoja koleżanka jest zadowolona z porodu właśnie w Polsce i oby takich zadowolonych kobiet z porodu w Polsce było więcej, coraz więcej. Właściwie my tutaj, w tym temacie odnosimy się do warunków porodu, do traktowania kobiety rodzącej podczas porodu, do poszanowania jej intymności. Mam nadzieję, że Twoja koleżanka była naprawdę dobrze traktowana podczas porodu w Polsce. Życzę tego każdej kobiecie rodzącej. W Polsce zmienia się na lepsze i o tym też piszmy. Pozdrawiam