Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniaczka komputrowa

oplaca sie kupic intel core i5 2400 3,3Ghz ?

Polecane posty

tylko nie "jej"... ;) Fotki mogę porobić dla zainteresowanego/zainteresowanej

Gość dfgdfgfhdf
a to sorry, ;jego' ;] Ale maile mracje co do tego prywatnego ogłoszenia :)

a widzieliście testy podkładek chłodzących?? Zastanówmy się co taka podkładka chłodzi skoro laptop niema wlotów u dołu ani metalowej obudowy. Takową podkładką chłodzimy tylko panel.Aby podkładka działała trzeba by zdjąć osłonę dysku i grafy.

podkładka chłodząca działa. Co do ilości RAMu to zależy od systemu, wszystkie systemy 32bitowe zaadresują maks. 3GB (można się bawić w 8GB i na 4GB zakładać plik wymiany), ale więcej niż 3GB to tylko do systemów 64bitowych i gry to wykorzystają. Radeonów nie polecam, niestety z kompatybilnością jest różnie, chociaż w benchmarkach wypadają bardzo dobrze. Co do wykorzystania procesora to zależy od silnika graficznego, taki na przykład Unreal 3 potrzebuje szybkiego procesora bardziej niż wydajnej karty graficznej. A do maniaczki komputerowej - wstrzymaj się jeszcze trochę z zakupami, nie tak dawno pojawiło się NV 6XX, zaraz ceny starszych generacji zaczną spadać (4XX raczej nie polecam, bardzo prądożerne, niewiele tańsze od 5XX, a zauważalna różnica w wydajności). Nie bierz pod uwagę core i3, core 2 Quad są wydajniejsze, deweloperzy/programiści nauczyli się wykorzystywać wielowątkowość i korzystają z tego

Gość wydaje mi sie
wydaje mi sie że kto raz miał laptopa i to w miare szybkiego -ja mam paviliona 2.8 jeszcze c2duo 4 g gb ramu i karte nv9600 moze już 3 lata i do najnowyszych gier sie nie nadaje ale gram w rózne klasyki np call of duty 2 multi :d albo jakieś nowsze na tylko na słabyszch parametrach latop to ogromna wygoda z której już nigdy nie zrezygnuje, za jakiś czas jak wyjdzie win 8 to kupuje nowy a stary idzie do rodziców :)

Gość wydaje mi sie
i potwierdzam podkladka działa ja własnie mam do giercowania, dodam, ze niektórym moim znajomym laptoki sie nawet jakoś nie grzeja przy giercowaniu te paviliony sa jedne z najgoretszych niestety ale przez te 3 lata nie dawała mi sie to jakś we znaki