Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egrwegre

CZY MALUJECIE NA WYRAZISTE PAZNOKCIE ?

Polecane posty

Gość egrwegre

Czy malujecie paznokcie na wyraziste kolory ? Np. turkus, niebieski, mięta, intensywny róż, pomarańcz itp ? Jeśli tak to ile macie lat ? Ja mam prawie 27 ( za 3 m-ce ) i dziś usłyszałam, że turkusowe paznokcie to raczej dla nastolatek , a nie dla osob w moim wieku :o . Dziwnie się poczułam. Paznokcie mam naturalne, dość krótkie, zadbane, lubię kolorowe lakiery, zwłaszcza te radosnych w odcieniach wiosenno-letnich. Wiem, że problem trochę z d... ,ale postanowiłam, że zapytam ;).

Gość poszukaj tutaj
jestem troszke starsza i maluje na kolorowo, bo lubie.

Gość Wtf?!...
Mam 25 i oczywiście maluje takimi kolorami na jakie mam ochote, dzis zielony jutro niebieski a pojutrze żółty:) i gowno mnie obchodzi zdanie innych nie pasuje niech nie patrzą:)

Gość ja maluje tylko na czerwono
jeszcze akceptuje bezbarwny lakier , perlowy albo bordowy, ewentualnie czarny jesli pasuje do stylizacji, kolorowe lakiery takie jak zielony, zolty niebieski itp to dla mnie wiocha :P

Gość egrwegre
Na czerwono i bordowo tez maluje, czarne paznokcie mi się nie podobają, tak samo jak wszelkie odcienie perłowe. Chodzi zwyczajnie to co wypada, a co niby nie, a nie co jest wiochą :P.

Gość jestem w Twoim wieku
i dziś pomalowałam na pomarańczowo :) Maluję też na czerwono, niebiesko, zielono, fioletowo i co tylko mi się podoba. Dodam, że mam już męża i dziecko, jeżeli ma to znaczenie.

mam 42 lata i maluje na wszystkie kolory jakie mi sie podobaja ,wazne jest zeby kolor paznokci pasowal do ubioru i do tzw.stuacji jezeli chcesz wygladac powaznie albo wykonujesz jaks prace gdzie kolorowe paznakcie to brak smaku trzeba uwazac . Noramlnie uwielbiam kolor czerwonego wina ale czasami szaleje na kolorowo. Acha do kolorowch paznokcie trzeba miec zadbane dlonie i paznokcie ,rowniez u nog .

Gość gość
żółty to najrzadziej spotykany chyba. :) Lubie popatrzeć na kolorowe Wasze paznokcie

Gość gość
tego lata pomaranczowy to częsty jak obserwuję u pań :)

Latem lubię pastele czy nawet neonowe podczas urlopu (praca wymaga niestety stonowanych kolorów). Jesienią i zimą stawiam na zielenie, brązy, szarości i ciemną czerwień.

Gość gość
zawsze zwracają moją uwagę , fajnie że na kolorowo malujecie :)

Gość gość

witam , pytanie do kobiet.

Czy malujecie paznokcie w zależności od waszego nastroju? Różne kolory na dłonie i palce u stóp?

Czy czasami malujecie na różne kolory bo widziałem takie. Czasami jeden paznokieć malujecie na inny kolor. Mi się podoba. 🙂

Gość 1234

Raczej nie, bo to nieeleganckie, a staram się być elegancka. Ale tak naprawdę przecież to nic strasznego jak pomalujesz kolorowo 🙂

Gość gość

ja maluje dziś na zółto , jutro na zielono np.. jak się komuś nie podoba niech nie patrzy 🙂 maluję u stóp i na palcach u rąk 🙂

No, na niebiesko, czerwono, żółto. Czasem jak nie wiem na jaki to na kilka

Gość gość

kazdy paznokiec na inny? symetrycznie? a u stóp?

Gość gość

żółty to mało spotykany kolor

30 lat

pazury me są malowane n kolory: żółty, kremowy french, soczysty pomarańcz, brzoskwinka, błękit, zieleń tropikalna, kosmiczny granat, czerń czasami

6 godzin temu, Gość gość napisał:

ale mieszasz kolory? na róznych palcach itd? @brokeninside87

pomarańcze i zółcie z błękitem

żółć z czernią

delikatne kremowości frenche same

Gość gość

na pomaranczowo chyba teraz ,alujecie czesto , na zielono widialem dzis , patre zawsze 🙂

Gość gość

kiedys powiedzialem dziewczynie ze ma ladne stopy , paznokcie pomalowane to mnie wyrzucili z klubu

Gość gość

to nie wiem po co malujecie? zeby chowac niedoskonalosci , my faceci nie mlujemy i jest dobrze