Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RUDZIANKA

JESTEM GRUBA WAŻĘ PRAWIE 100KG.

Polecane posty

Gość pomj-[onm-9
jesli idziesz spac o 23*

Gość RudaRudaRuda111
może Cie to troszke pocieszy, bpo ja tez do osob zorganizowanych nie naleze. Zawsze robilam wszystko tu i teraz, o planowaniu niebylo mowy. Ale trzebabylo sie wziac w garsc i nie kierowac wymowkami. zrzucilam 30 kg w pol roku. Ale wiem co mowie, ruch to podstawa. Masz racje- w domu sie nie chce, ja wykupilam karnet na silownie i chod 3 razy w tyg po 2 godziny. Jak sie ruszasz to i jesc sie tak nie chce. Naprawde. a zeby nie byc glodnym to trzeba tez zmienic nawyki zywieniowe- np. po bialym pieczywie zawsze bedziesz glodna za pare chwil :) musisz uwierzyc, ze dasz rade i byc konsekwentna, to najwazniejsze

Dzięki wielkie za te porady to nie pozostaje nic innego jak tylko zabrać się za te moje odchudzanie po raz enty:) ale może w końcu skuteczny:)

Gość pomj-[onm-9
biale wywalic pieczywo ja wcinal wafle ryzowe ale podobno lepsze ciemne pieczywo i tyle duzo warzyw, owocow mniej ale tez powiny byc, kasze, ryze, miesa gotowane kurczece i tyle

Gość kasia spod ostrody
no wlasnie moze tak jak rudaruda gdzies sie zapiszesz? a moze jakas kolezanka tez potzrebuje ruchu i chodzi jesli nie na siłownie to chociaz na basen? razem łatwiej sie zmobilizowac;)

Gość bvbvc
ja waze 60 kg i jem 3 razy dziennie .. ( nie podjadam niczego ) sniadanie 2 kromki - o 9 rano obiad - zupa - o 15 00 kolacja- 2 kromki - o 20 00 w miedzyczasie zjem jedno jabłko albo pije herbate.

Gość pomj-[onm-9
ale ona ma rozciagniety zoladek i nie poleci na 3 posilkach dziennie bo po 2 dniach rzuci sie na lodowke i wyje jej zawartosc! optymalnie jest jesc 5- 6 posilkow utrzymywac staly poziom cukru we krwi i nie czuc glodu

Trzymajcie kciuki idę się przejść...tak na początek:) Później zajrzę do Was. Pozdrawiam

Gość njiifecdhnfef
moze masz niedoczynnosc tarczycy? pojdz do endokrynologa, zrobisz badania i lekarz powie Ci co dalej robic. Trzymaj się! Powodzenia :):)

Gość RudaRudaRuda111
rudzianka, nie spaceruj tylko idz szybkim marszem, tak zebys sie spocila ;) wtedy beda efekty. No i conajmniej 45 min :)

Gość iopsfse
i ode mnie słówko: nie rezygnuj całkowicie z tego co jadłas dotychczas,bo rzucisz sie potem na to, chyba ze to kotlety :( tylko zacznij zastępowac te produkty albo ograniczac ilosc. np do mięska na obiad warzywka na patelnie, bez ziemniaków, na drugi dzien np ziemniaczki z surówka z pekinskiej, ogórka i pomidora; na trzeci dzien mięsko( nawet spora ilosc) z surówkami,ogórkami kiszonymi itp., zupy bez smietany, sałatki na jogurcie a nie majonezie,kromke z serkiem białym a nie margaryną. i KONIECZNIE zdrowy tłuszcz codziennie: tran w kapsułkach, albo oliwa z oliwy do sałatki albo orzechy itp:)

Gość RudaRudaRuda111
Rudzianka no i jak tam? dajesz rade? pierwsze dni najgorsze więc trzymam za Ciebie kciuki :)

Gość Katerul
Nie przejmuj się. Znam wiele chłopaków, którzy uwielbiają obfite ciałka :) Polecam: https://www.wowin.pl/

Gość RudaRudaRuda111
Katerul to nie chodzi o to czy bedzie sie facetom podobac. Powinna sama dla siebie schudnac. Bedzie sie lepiej czuc, nie wspominajac juz o zdrowiu. Zreszta sam fakt, ze zalozyla dziewczyna taki temat zalozyla, swiadczy o tym ze nie czuje sie dobrze sama ze soba. Ja trzymam za nia kciuki i wierze, ze jej sie uda ;)

Gość osz przegapilam ciag dalszy
moze i oni uwielbiaja takie cialka, ale to otluszczone narzady wewnetrze autorki wolaja o pomoc!

Gość u mnie w firmie bylo takie
rudzianka ale czego ty oczekujesz? ze ktos ci da magiczne tabletki? schudniecie wymaga wyrzeczen, ale widocznie nie chcesz wcale schudnac skoro nie potrafisz sie wyzec wpierdalania

Gość Bursztynowa90
Ja ważę 64,5 kg przy 170 i jeszcze chce schudnac z 7 kilo dla siebie, dla wlasnej satysfakcji, czuc sie lepiej. A 2 lata temu wazylam 78... pierwsze 10 kg zrzucilam w 2 miesiace po odstwieniu slodyczy, tluszczy, fast foodow, wszystkiego czego nie zdrowe, duzo cwiczylam i sie udalo. pozniej juz tylko utrzymywalam ta wage 68, ale postanowilam znowu schudnac udalo mi sie 4 poprzez duzo ruchu, regularne posilki, 3x dziennie ale prawidlowo, poza tym wiecej nie dam rady jesc, bo skurczyl mi sie zoladek i jakos zyje, ale musze dobic jeszcze do 58 by lepiej sie czuc :) a Tobie autorko zalecam to samo, duzo ruchu, cwiczen, wybierz cos przyjemnego dla ciebie, minimum 30 minut dziennie, zmiane jedzenia i zobaczysz, uda sie, tylko musisz byc konsekwentna i miec cel :) Ale zrob to dla siebie, a nie dla kogos!

Wiedziałam, że ktoś musiał się na mnie wyżyć ( u mnie w firmie bylo takie) ale jak ci ulżyło to ok:) Tak mam problem bo jadłam za dużo i nie chcę żadnych tabletek tylko trochę wsparcia duchowego ( Dziękuję RudaRudaRuda111:) Dzisiaj byłam na zakupach i nakupiłam warzyw i owoców i ryb i chudego mięsa oraz pełnoziarniste węglowodany reszta zależy tylko ode mnie. Pozdrawiam

Gość Bursztynowa90
Dziewczyno, nikt nie chce się na Tobie wyżywać. Ale przy odchudzaniu trzeba działać, musisz być twarda i nie szukać pocieszenia w ludziach z kafeterii. Poza tym swoją drogą, wszystkie diety cud, to murowany efekt jojo, najlepiej zmienić nawyki żywieniowe na zdrowsze i można żyć, poza tym tłuszcze też są ważne w organizmie czlowieka, byle nie w nadmiarze !

Gość gość
jestem gruba

Gość gość
to nie żryj tyle, oddaj to żarcie biednym

Gość gosc

ja mam 15kg nadwagi, po nowym roku robię cos z tym, nie ma bata, na pewno dieta pudełkowa, bo nie mam czasu gotowac i ndo tego jakis sport, moze kijki nie wiem

Gość gosc

a ja prawie 70 i to tez dla mnie duzo dlatego od wczoraj jestem na pudelkach od wygodnadieta i licze na spadek wagi z nimi :)

Gość

jedyna opcja to rozpisanie diety, dietetyk itp.

kiedys schudlam sporo na 3dchilli, teraz zastanawiam sie nad ketonowa

co do suplementow, to sporo (jakies 8-10 kilo w 1,5 mies) schudlam na adipexie, hamuje uczucie glodu, ale w pl nie dostaniesz, sibutraminy tez prawie nie ma 😕 a wlasciwie takie hamulce apetytu tylko dzialaja a nie jakies slimunoxy czy inne jagody acai

moze operacja bariatyczna albo balon w zoladek? 

tylko bierz pod uwage jeszcze fakt, ze jak szybko schudniesz to bedziesz miec zwisy 😕 polecam dobry balsam ujedrniajacy przez cala kuracje

Gość
3 godziny temu, Gość gosc napisał:

a ja prawie 70 i to tez dla mnie duzo dlatego od wczoraj jestem na pudelkach od wygodnadieta i licze na spadek wagi z nimi 🙂

hahaha spadowa z ta chamska reklama

Gość Krzysiu

Jestem gruba ważę prawie sto kilo, czyli 70 🍕