Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozna czy nie mozna

Czy mozna dopisac do ubezpieczenia auta osobe bez prawa jazdy?

Polecane posty

Gość mozna czy nie mozna

bede ubezpieczal nowe auto,w papierach tylko ja jestem jego wslacicielem, moja zona dopiero zaczela kurs i nie wiem jak szybko bedzie miala prawo jazdy, ale chcialbym zeby lecialy jej znizki, w planach mamy kupno drugiego samochodu (dla niej) ale to pod koniec roku, albo na poczatku nastepnego czy tak mozna zrobic?

Gość kawalarka
własnie,ze mozna,ale bedziesz miał wyższe opłaty przez to:)

Gość wefwfewfwe
oczywiście, że można nikt prawa jazdy nie wymaga przy rejestracji pojazdu 🖐️

Gość kawalarka
tak ,oczywiscie wczesniej musi byc współwłascicielem auta:)

Gość trgfhrtjrt
można kurwa!!! 😠 ale ubezpieczenie ci takie wyliczą, że hej :classic_cool: poczekajcie aż zrobi prawko i wtedy ubezpieczcie samochód :classic_cool:

można. nawet osoba bez prawa jazdy może ubezpieczyć samochód na siebie. oczywiście jak zrobi jakiegoś "dzwona", to odszkodowania ubezpieczyciel nie wypłaci z powodu braku prawa jazdy. ale teoretycznie można...

Gość glupoty gadacie
sama ubezpieczalam samochod dokladnie 20 marca tego roku i ubezpieczenie nie jest na mnie ale samochod mam na siebie zarejstrowany wiec mozna a gdzie w link4 np mozna

Gość mozna czy nie mozna
dzieki za odpowiedzi czyli mozna, ale musialaby figurowac jako wspolwlasciciel

Gość glupoty gadacie
nie musi figurowac jako wspolwlasciciel w innych firmach wiem ze trzeba robic darowizne osobie z ktora chce sie miec ubezpieczenie w link4 zalatwilam wszystko przez internet bez wychodzenia z domu i nie musialam robic zadnej darowizny jesli chcesz to zadzwon i zapytaj

Gość mozna czy nie mozna
glupoty gadacie...dzieki! przy najblizszej okazji zapytam ubezpieczyciela i bebe mial 100% pewnosc

Gość Co z TYm fantem
To ja Ci odpowiem jako ubezpieczyciel - mozna, ale składki są większe ale co za ludzie każą pisywac do ata żonę, która z mocy prawa i tak jest współwłaścicielem i jeśli kupi sobie samochód nawet sama na siebie to ma takie zniżki jak Ty! :)

Gość mozna czy nie mozna
Dzieki! a powiedz mi jeszcze o duzo wieksze beda te kwoty? i jeszcze jedno pytanie bylem przed chwila na stronie link4, czy na kazdej stronie ubezpieczyciela zeby zrobic kalkulacje trzeba podac wszystkie swoje dane personalne?nie wystarcza dane samochodu? nie chce zeby moje dane trafily do bazy danych link4 skoro dajmy na to tylko sprawdzam oferte i nie zamierzam u nich wykupowac ubezpieczenia

Gość glupoty gadacie
na kazdej stronie na ktorej probowalam wyliczyc oc to trzeba bylo wpisywac wszystkie dane

Gość gośśśść
https://epolisa.mtusa.pl/klient/MS_Kalkulator.aspx tutaj potrzeba date urodzenia i dane samochodu ;) a mam pytanioe mam prawo jazdy hm miesiac i chce kupic samochod ale strasznie duzo wychodzi ubezpieczenie czy moglabym miec ubezpieczone auto na ojca ( mimo ,ze nie ma prawa jazdy ) a ja byc wspolwlascicielem ( jak obliczam skladke na ojca wiek powyzej 40 lat wychodzi znacznie taniej )

Gość gość
witam chce4 kupic samochud tutaj w uk i mam pytanie czy bende mugl oplacic na siebie takx i to wszysko jak niemam prawka ??? proszem odp na maila zombex25@o2.pl dziekowka z gury

Gość gość londyn
To w koncu mozna ubezpieczyc auto jesli nie ma sie prawka czy nie?jesli tak to gdzie?