Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Skóra pomarańczy

Rozpieszczony bachor za ścianą- zna to ktoś?

Polecane posty

Gość .Skóra pomarańczy

Jak byłam u koleżanki to miałam ochotę jej czymś przyj**ac w ten pusty lep. Ma córkę 1.5 roczna gowniara strasznie rozpięszczona non stop piszczy i wyje z byle powodu. A ta zamiast coś jej powiedzieć żeby miała dyscyplinę to nic. A ta wyje, wszyscy muszą być na skinienie. Mieszka w bloku i gowno ja obchodzi że może sąsiadom to przeszkadza. Przez ta gowniare miałam wstręt to małych dzieci i to kawał czasu. Nienawidze rozpięszczonych bachorow. Swój stosunek do dzieci zmieniłam dopiero jak zaczęłam bawić moja "siostrzenice" dziecko aniołek, bardzo grzeczna czasami się rozpłacze jak to dziecko ale nie dosłownie nie przesądzając co 6minut.

Gość z braku kasy
ja mam takiego brata. no podobnego tylko ze ma 13 lat. wszystko dla niego i zawsze wszyscy go bronia

ja mam za ściana 2 dziewczynki, 4 i 2 lata. non stop płaczą i piszczą. Ojciec jeszcze na nie krzyczy i jest tragednia. S w sobotę rano tak im głośno bajki puszcza, że spać się nie da bo mają ogromne kino domowe przy mojej ścianie !

Gość .Skóra pomarańczy
No rozumiem jeszcze jak dziecko się stuknie upadnie i płacze ok to jest w porządku może się przestraszyło albo boli albo te małe co mają kolkę wtedy rozumiem. Ale żeby matka pozwalała żeby dziecko piszczalo i rządziło innymi. Niech się na pustynię wyprowadzi i tam niech sobie dziecko urządza fochy no ale czego się spodziewać jak zachodzą w ciążę za 17lat i później sobie nie potrafi poradzić.nie toleruje głupoty

Gość mjhg
to moja droga się nazywa bezstresowe wychowanie. Moj sąsiad rówieśnik był tak samo wychowywany. Razem się często bawiliśmy i rozrabialiśmy. Ja od swojej mamy dostawałam zasłużonego klapsa on od swojej prośbę: nie rób tak więcej syneczku. Dziś mamy po 22 lata, od wielu lat nie rozmawiamy ze sobą, to kawał chama i prostaka który nie szanuje ludzi, swojej matki, bije swoją dziewczynę i ogólnie wszystkie kobiety dla niego są tylko do jednego.

Gość ja pani wasza
zeby to tylko za sciana

Gość chełm1
Nastolatka jak saobie z tym radzisz?

Gość grththhhhhhhhhhhhh
Ktos jak poznalby moja corke pomyslalby to samo, ze rozpieszczony bachor, ale my jej nie rozpieszczamy, mamy dwoje dzieci, starsze aniolek od zawsze grzeczne malo kiedy sie darlo i plakalo, posluszne czasami troszke takie az nazbyt ciapowate. Ale to mlodsze, oj juz nie raz mnie do lez doprowadzila, plakalam z bezsilnosci, jak jej cos nie pasuje to nie ma mowy zeby to zrobila, potrafi sie drzec jak opetana i drze sie dlugo bo ja nie odpuszczam a ona tymbardziej, i co mam ja bic i lac? I nie, nie jestem zwolenniczka bezstersowego wychowania, ale ona sie juz taka urodzila ze swoim wlasnym punktem widzenia...

Gość u mnie jest taka za scianą
ma 7 lat , jest dzieckiem "aniołkiem " grzeczna,miła,przede wszystkim piękna. Matka robi z niej gwiazdę. Długie ciemne loki do pasa,najmodniejsze ciuchy . Córka nauczycieli ,niczego w zyciu nie upragnęła. Nie wychodZi pod blok z rówieśnikami,nie bawi sie z nim. Ma zajecia takie jak ;rower,rolki ,prywatne lekcje muzyki -odbywające się często u niej w domu,wujek nauczyciel gry na gitarze przecież Zosię musi nauczyć -cholera jasna,jest czasem 21 a ona brzdąka natej swojej gitrze,albo śpiewa -rodzicom wydaje sie jakoś przedziwnie uzdolniona -faktycznie,jest zdolna.Ale nie do nocy ! Zoia chodzi z tatą na basen -dba o kondycję, 7 latka . . . hahah zna wszystkie nowe trendy ,jest ulubienicą nauczycieli ,sąsiadów -tych ,którzy mieszkają dalej i nie są skazani na jej muzykę i zestaw karaoke. Zosia ma 5 miesiecznego brata,od stóp do głów ubranego w oryginalne ubrania,leżącego w oryginalnym wózku. Ostatnio wyszła ze swoją piękną mamą polonistką i wspaniałym braciszkiem na spacer. Dzici bawiły sie pod blokiem,na placu i była tam też moja córka. Jak to dzieci,ciekawe malucha podbiegły do wózka. Moja córka -w ten sam rocznik co Zosia,zapytała,czy moze powozic Adasia po ulicy wokól bloku. A tamta gówniara,z miną przeważającą odpowiedziała "Nie.Bo tego dziecka nie wychowuje ulica". Matka niby zwróciła jej uwagę,ale brzmiało to tak "Zosiu ,ale brzydko mówisz" . No kre mnie zalała .Zawołałam moją Amelkę do domu i do tej pory mam w głowie, do czego doprowadzic może bezstresowe wychowanie . . .

Gość o cholera,to paskuda mała
ale wiesz takie wyemancykowane mamusie tez robia swoje

poniższy komentarz odnosił sie do mnie ? w takim razie,zycze Ci takiej sąsiadki , wiecznie zadowolonej z siebie,ponizajacej inne dzieci tylko dlatego,ze Bog jej troche urody dal i bogatych rodzicow

Gość hgftryuh
to do autorki ktora dzieci wyzywa od bachorow. Kaqzde dziekco ejst takie jakie jest, coz poradzic tak smao jak sa rozni ludzie. Jak sie wydziera za dnia to juz nic ztym neiz robisz, wieczorem dzwon na policje i tyle. Pozostaje inne wyjscie. przeprowadzka

Gość efwfwef
zazdrosnice jebane

Gość sdo umnie taka za sciana
a ty co kompleksy tutaj leczysz? zalosne jest to co napisalas....

Gość 5ty4fy54
A wez sie pierdol tepa strzalo. Dobrze, ze masz takiego bachora za sciana hahahahaha.

Gość 5ty4fy54
Zajebista z ciebie kolezanka. Opierdalasz dupsko kolezance. Po chuj do niej lazisz ??Ciekawe co by zrobila, gdyby dowiedziala sie, ze napisalas na forum, ze przyjebalabys jej. Samo twoje slownictwo swiadczy o tym, jak zjebana jestes.

Gość 5ty4fy54
Nastepna jebnieta, ktora pisze, ze jak dziecko wyje to ma dzwonic na policje . Hahahaha. Ale kurwa tepe lby!!Dzwon na policje!!Niech zabiora dzieciaka :D nosz kurwa nie moge :D

Gość aDFEEEFTE
a twoja stara nie pila czasem w ciazy alkoholu bo ty to calkiem normalna nie jestes tepa strzauo:D

Gość aDFEEEFTE
bo moja stara chlala dynks i tez bylam jak ten bachor

Gość aDFEEEFTE
5ty4fy54 jak sie nie czai ironii to trzeba miec cos z lebem, matka musiala twoja chlac anie pic alko:D

Gość aDFEEEFTE
Jestem specem w czajeniu ironii na poziomie autorki. mam adhd po starej, za duzo ja jebali menele pod sklepem

Gość aDFEEEFTE
jem kupe :D

Moja historia jest the best. Z puentą !!

dziękuję podszywowi na górze .ZA PUENTĘ ;)

Gość K^I^C^I^A
Dzici bawiły sie pod blokiem,na placu i była tam też moja córka. Jak to dzieci,ciekawe malucha podbiegły do wózka. Moja córka -w ten sam rocznik co Zosia,zapytała,czy moze powozic Adasia po ulicy wokól bloku. A tamta gówniara,z miną przeważającą odpowiedziała "Nie.Bo tego dziecka nie wychowuje ulica". Matka niby zwróciła jej uwagę,ale brzmiało to tak "Zosiu ,ale brzydko mówisz" . No kre mnie zalała .Zawołałam moją Amelkę do domu i do tej pory mam w głowie, do czego doprowadzic może bezstresowe wychowanie . . . Autorko postu którego dałam fragment - ta "gówniara" powiedziała jak najbardziej mądrze. Jest piękna, również bogata, z czego co czytam, i na pewno nie marnuje czasu an zabawy na podwórku, tak jak twoja. Czego się spodziewałaś ? To wyższy poziom. Wy.ższy od ciebie. Nie pokazuj więc scen zazdrości, sama byś tak chciała.