Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyCCC-badziew

Nie kupujcie w CCC!!

Polecane posty

Gość antyCCC-badziew

Firma obuwnicza CCC to najwieksze dziadostwo! Nie uwzględniają żadnych reklamacji praktycznie. buty są daremne jakościowo a swoje kosztują. Nigdy więcej tam nic nie kupię.

prawda, ze nie uznaja reklamacji tzn. moze i uznaja, ale w kwestii naprawy kasy nie zwroca nigdy jakosc kiepska.... wiec jak odbieralam buty z naprawy to widzialam cale segrregatory drukow reklamacyjncyh :/

Gość no słoneczko
Od zawsze to wiedziałam Ceny z kosmosu,a buty jak z rynku

Gość taka prawda........
w CCC kupuje sie najczesciej dlatego ze nie ma pieniedzy na lepsze a czyms chodzic trzeba:o jak ktos chce cos lepszego niz buty z bazaru a nie ma za wiele kasy to co ma zrobic?:o

Gość cham100
CCC=666 i plebs kupuje oraz metale :-P

Gość lizaxi
Popieram! Kupilam tenisowki i zaraz mi sie rozwalilu,kozaki pochodzilam tylko miesiac masakra.

Gość no słoneczko
A właśnie, ze jak dla mnie tansze i lepsze mozna znalezc niz w CCC. Moim zdaniem tam jest drogo, ale moze taki region

Gość antyCCC-badziew
I nawet mają tabliczkę przy kasie "reklamacje przyjmujemy do godz. 15". pff a segregator też pełen reklamacji. ostrzegam! nie kupujcie tam!

bzdury . mąż juz któryś raz kupuje u nich buty na zimę i wiosną je zanosi do reklamacji :) bo zawsze znajdzie sie jakiś powód i jeszcze sienie zdażyło ,żeby mu odmówili :) Albo inne buty , albo kasa - jak woli .

mi uznali reklamacje i to przy butach dziecięcych wiele razy miałam buty z ccc i nie narzekałam nigdy

jak ktos chce cos lepszego niz buty z bazaru a nie ma za wiele kasy to co ma zrobic? :D :D Ty myslisz że tam są lepsze? są te same! To samo od chińczyka tylko 2 razy drożej, ostatnio sama sie przekonałam...wiec deichmann i ccc to dwa dziadostwa... bazar to jest ta sama liga tylko taniej

Gość nikola*
ja zawsze kupuje w CCC i aż tak nie narzekam, ostatnio kupiłam półbuty Lasocki-przecena z 169zł na 99zł sa super

Gość Wtf?!
Ja kupuje w ccc i reklamuje:) reklamacje uwzględniają i mówią że za wartość reklamowanego zakupu mam wymienić na coś nowego ze sklepu:) i takim sposobem nowe buty co chwila:)

Gość taka prawda........
nie wiem czy lepsze, nie mam butów z CCC ani z bazaru:o ale czym w takim razie kieruja sie ludzie którzy tam kupują skoro jakość bazarowa a ceny wyższe?

Gość sdfggggggggg
ccc uwzglednia reklamacje bezproblemowo i w dodatku gdy ejst koncowka sezonu pozwalaja na wymiane obuwia na kolejny sezon:)

Gość eltekofobiaala
dziwne bo mi reklamacji nie uwzględnili i nie dają kasy!

Gość o bożełe
jak kupujesz jakieś chujowe marki za 50zł to się nie dziw, że ci się buty rozwalają. ja na lasockiego nie narzekam, reszta tych marek to porażka 🖐️

Gość eltekofobiaala
nie ważne ile za nie dałam, prawnie muszą rozpatrzyć reklamacje mają taki psi obowiązek.

mam mase butów z tego sklepu i nie narzekam . Zdaję sobie jedank sprawę , że nie mogę od butów za 50 zł wymagać jakości jak za 500 :) trzeba znać zależność jakośći od ceny , ale ja nie narzekam :)

lasocki najlepszy;p Polbuty sa genialne trzymaja mi sie juz 2 rok,no ale nie chodze w nich codziennie,czasem ubieram i sa jak nowe. Durne to Nylon Red,Clara Barson,Jennifer&Jennifer kiepskie.

Gość antyCCC-badziew
Każde buty muszą rozpatrzyć bo jest 2lata gwarancji. a oni ze skąpstwa wymyślą byle jaki powód by nie uwzględnić reklamacji. ale tak tracą klientów. Ja juź wielu znajomych przekonałam by tam nie kup[owali, sami maja tam nie miłe doświadzcenia.

Gość gość
Nie kupujcie butów w CCC Kupiłam tam buty jeden raz i więcej moja noga tam nie stanie. Buty rozpadły się po kilkunastokrotnym użyciu. Wyglądają jakbym chodziła w nich co najmniej 2 lata.Oddałam do reklamacji. Czekałam 2 tygodnie i co?Oczywiście - opinia jak większość przeczytanych na internecie brzmi:"nie przestrzeganie użytkowania obuwia z chwilą powstania pierwszych oznak uszkodzeń doprowadziło do zniszczenia obuwia i daje podstawę do obarczenia winą użytkownika obuwia. Towar zniszczony w stopniu nie podlegającym roszczeniom reklamacyjnym". Taka opinia sprzedawcy, jak widzę to standard. Nakładasz buty i nie masz pewności czy nie wrócisz boso...ot taka jest jakość produktów z CCC. Ostrzegam z całą odpowiedzialnością przed zakupami w tym sklepie. Teraz szukam pomocy prawnej, bo jak widzę sprawa jest szeroka.Może warto jakiś pozew zbiorowy wnieść- może się pan miłek ogarnie i zacznie traktować klientów po ludzku...

Gość gość
A ja kupuję CCC i Deichmanie. Co prawda jak kupuję buty np. na jesień, to pochodzę w nich jeszcze na wiosnę i wyrzucam, ale ja lubię często kupować, więc nie ma problemu. Tyle co trzeba wytrzymują, wolę kupić np. 2 pary po 100 zł, niż 1 za 200. Moja znajoma z pracy kupuje za to 1 buty na sezon, np. kozaki na zimę za 300-400 zł i chodzi w nich przez 4 sezony. To nie dla mnie.

Gość gość
No nie wiem, mam od nich dwie pary butów, Kozaki i półbuty. Kozaki kupiłam zeszłej zimy, więc w sumie dopiero jeden sezon mają za soba, ale półbuty w ktorych chodzę wiosna i jesienią mam juz 3 lata i za cholerę nie chcą sie zniszczyć. Inna sprawa ze kupiłam u nich buty marki Lasocki, kozaki kosztowały ponad trzy stówki, więc bardzo tanie nie były, półbuty tez...wydaje mi sie, ze niektórzy ludzie łatwo niszczą buty, a inni nie. Widze to po mojej mamie, ile by je buty nie kosztowały, szybko jest z nimi jakis problem, ja mam na odwrót, drogie czy tanie, mam długo az marze zeby sie podniszczyly ;)

Gość gość
ja nie miałam zadnego problemu z reklamacja.