Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość lusia87324

Dajecie wątróbkę do spagetti bolognese?

Polecane posty

Gość lusia87324

Bo ja ostatnio wyczytałam, że we Włoszech tak robią i dodałam. Wyszło - rewelacja! Dałam dwie wątróbki na pół kilo mięsa. I doprawiłam gałką muszkatołową. Kurcze, dawno tak pysznego sosu nie jadłam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×