kamisia_k 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 jak w temacie, piszcie proszę jeśli lek Wam pomógł, jeśli nie pomógł też napiszcie... pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 castagnus, przepraszam za literówkę !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mysiak..... Napisano Kwiecień 16, 2012 Ja jestem mamą 10 miesiącznej dziewczynki- myślę,że costagnus pomógł wydłużył mi cyk i się udało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 ja mam nieregularne cykle... a jakie Ty miałas cykle przed zażywaniem tego leku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mysiak..... Napisano Kwiecień 16, 2012 regularne ale krótkie 24-26 dni a wydłuzyły mi sie do 32dni i po4 miesiącach zazywania sie udało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 no widzisz, a ja mam cykle 29-33 dni i 3 lata się staram i nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 a kiedy zaczyna się to brać? w pierwszym dniu cyklu, czy bez różnicy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynoooooooooooo Napisano Kwiecień 16, 2012 kamisia_k ty idz lepiej na badania!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynoooooooooooo Napisano Kwiecień 16, 2012 29-33 to sa regularne cykle co to opowidasz ze nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 są regularne? za każdym razem inna ilość dni cyklu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach