Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HMS Petard

Męski punkt widzenia...

Polecane posty

właśnie że dostęp do internetu bardzo wiele zmienił. kiedyś dzieciaki wychowywały się na podwórku, teraz życie przeniosło się do neta. jak dodać do tego tego brak czasu rodziców do zajmowania się nimi, to mamy takie pokolenia jakie mamy.

Do czego to zmierza? Facet przepoczwarzył się dzisiaj w prostego jamochłona ze szczątkowym poczuciem własnej męskiej tożsamości... Pomyka sobie w pantalonach...bez własnego zdania i tak potrzebnej mocy w jajach... Mężczyzna karmiony kalafiorem, kiełkami i mądrościami z melodramatów oglądanych pod przymusem... własnej baby...... nie pojmującej fundamentalnych zasad, którymi powinien kierować się każdy zdrowy facet... Poniekąd to wasza wina

akurat ja obracam sie w srodowisku malo zniewiescialych facetow, a z tego co zauwazylam dbanie o swoje wyglad (typu golenie poza broda) nie ma tu nic do bycia "meskim". fajnie jak facet jest i meski i przyjemny w dotyku :)

Gość Lubie Mansona
W dzisiejszych czasach światem rządzi albo pedalstwo albo przemoc. I cieszę się że istnieją jeszcze ludzie tacy jak ja, którzy potrafią się sprzeciwić tym całym gejowskim kanonom mody, tej różowośći (szczególnie u facetów) ja rozumiem że wszystko jest dla ludzi... ale kurcze bez przesady. Może jestem trochę staroswiecka ale facet w rurkach to jak kobieta w kopalni. niektóre rzeczy bardziej pasują kobietom a inne bardzeij pasują mężczyzną. Teraz tak jak powiedział autor topiku, mężczyźni popadli ze skrajności w skrajność, albo bijący swoje żony i dzieci tyrani albo dziewczynki z włoskami na Biebera.. Paskudztwo. Nie cierpię dzisiejszego świata. powinnam się urodzić z 15 lat wcześniej. Wtedy kiedy ludzie byli ludzmi, i słuchało się dobrej alternatywnej muzy. Bo to co sie dzieje teraz w TV delikatnie mówiąc mnie przeraża. I wkurza mnie jeszcze ta wojna płci "Wszyscy faceci to świnie" "Wszystkie dziewczyny to dziwki"... Nie wszyscy są tacy sami... trzeba umieć patrzeć, Dostrzegać też tych którzy są trochę inni i nie pasują do reszty, trzymają się na uboczu bo t oni mają tak naprawde najwięcej mądrego do powiedzenia.. Nie wszystko złoto co się świeci...

Gość ghrrrhhrr
streść do 2 zdań a jak nie to

te parcie na rurki i wlosy w stylu biebera zauwazcie moi drodzy ze to mija z wiekiem! mlodziezowy lans ma sie nijak do tego jak wyglada i jak zachowuje sie prawdziwy dorosly mezczyzna. kto widzial 30-latka w rurkach??? 20-latek to nie facet tylko ksztaltujacy sie osobnic plci meskiej.

Może lubisz wygolone klaty i jaja. Masz do tego prawo... Dla mnie facet który goli włosy na klacie.....zaprzecza swojemu jestestwu. Powiem więcej ZDŻ. Na samej dupie mam więcej kłaków niż ty na głowie... ...

facet chce gladkich nog, kobieta chce gladkich jaj. to wy sie dostosowujecie do tego czego chca kobiety, a kobiety do tego czego chca mezczyzni. mozesz protestowac i zapuszczac brode az po pas, ale wtedy wypadasz z konkurencji.

Takie kanony powinny być eliminowane. Nie powinny być wdrażane ani propagowane. Wole swój sweter na klacie, jajach i dupie....niż obwisłe kudły na głowie lalusiów podchwytujących styl Bibera, wzglednie innej ociemniałe cioty z babskiego pisemka, które czyta się na kiblu...

Powiem więcej. Facet ma być ogolony. Pachnieć wodą kolońską, alkoholem i dobrym tytoniem. Pysk ma być gładki... . . . ......z jajami żartowałem, ale najwyraźniej----> lubisz to:D

Gość zuzannazuzanna21
Petard , popieram i żałuje że o prawdziwego mężczyznę dziś trudno, same pedały , płaksy i lalusie.

Gość drutyzwass
czasy są takie, że kazdy jest taki chce być i nic wam do tego zajmujcie sie swoimi sprawami :D

a może panowie zniewieścieli bo nikt ich nie uczył o "fundamentalnych zasadach, którymi powinien kierować się każdy zdrowy facet..." Wychowuję ich napopiekuńcze mamuśki, które wyręczaję we wszystkim. Taty nie ma w domu, bo dłużej musiał zostać w pracy i przychodzi do domu kiedy syn śpi, bo jest weekendowym tatą, albo zapomniał o istnieniu dziecka.

Gość drutyzwass
mimo że wszscy tacy ładni to pełno facetów co: wali serem z papy brudne pazury jakieś zajady tłuste włosy tłuste ryje powyciagane nogawki w ciuchach ujebane buty

Gość dajciesobiespokój
nie wiem czemu oceniacie ludzi pod względem takim czy pasowali by wam na partnerów, albo kolegów do zbierania złomu każdy jest taki jak się mu podoba i chuj wam do tego!!! strój to jedna z foirm ekspresji jaka wyrażamy siebie i noście sobie co chcecie byle bez nagości

"Taty nie ma w domu, bo dłużej musiał zostać w pracy i przychodzi do domu kiedy syn śpi, bo jest weekendowym tatą, albo zapomniał o istnieniu dziecka." Taki ktoś nie powinien nazywać się ojcem. Taki ktoś jest jedynie żywicielem pośrednim.

Gość dajciesobiespokój
najlepsi ojcowie to marynarze, żołnierze na misji :D

faceci zniewieścieli bo wychowuję ich kobiety. Ojcowie nie biorą w tym udziału.

Gość dajciesobiespokój
nie wiem z jakiej okazji pozwalają żołenierzom mieć dzieci pojedzie taki na wojne nie wróci i co z takimi dziećmi, powinni mieć zabronione posiadanie dzieci

Gość Ruda Ryfka
Czy ja wiem? tu nie chodzi chyba o degrengoladę,staczanie się męskości.Teraz manifestują się cechy,które w męskim rodzie tkwią od dawien dawna.Co najmniej od dekady "poluźniły" nam się pęta,młodzież dorasta w większej swobodzie."Ciotki" wyrastają jak grzyby po deszczu bo za epatowanie swoją naturą nikt już ich nie zlinczuje i na stosie nie spali

Gość eeugenta44
tez sie zgadzam z tymi żółnierzemi, taki pojedzie nie wróci i co matka ma suzkac nowego tatusia, a dzeciom w miedzyczasie szajba odbije

"nie wiem z jakiej okazji pozwalają żołenierzom mieć dzieci pojedzie taki na wojne nie wróci i co z takimi dziećmi, powinni mieć zabronione posiadanie dzieci" Coś bym ci odpisał na ten temat, ale to nie to forum...

Gość rebebebeka
i co wam to przeszkadza jedni sa mucho jedni sa artystami ?? przeciez ludzi jest tyle że ani jednych ani drugich nie zabranie, a z tym staczaniem meskosci nie przesadzajcie bo już w paru epokach faceci nosili make up, peruki i obcisłe spodnie, hehe i myslice że ktoś będzie ograniczął swoją expresje bo wam sie to nie podoba...

Gość eeugenta44
eeugenta44 HMS Petard to odpisz mi bo ja już całe pokolenie znałam facetów bez ojców żólnierzy i wcale im to na dobre nie wyszło i tu nie chodzi o zniewieścienie tylko w druga stronę dno, nałogi, przemoc chyba nie mieli prawdziwych ojców i wydawało im sie że na tym męskośc polega

Gość eeugenta44
HMS Petard czekam !!!!!

Gość eeugenta44
czyżbyn ucisła czuły punkt