Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HMS Petard

Męski punkt widzenia...

Polecane posty

a mi sie wczoraj marzyli Ci przedwojenni polscy mezczyzni, wiecie Ci ktorzy potem np walczyli w obronie Anglii w ktorych tak nagminnie zakochiwaly sie angielki przez to wlasnie ze byli szarmandzcy, dzielni, honorowi, traktowali kobiety z szacunkiem a jednoczesnie mescy (mozna nawet o tym poczytac w ksiazkach wiec nie jest to bujda) ..... co teraz stalo sie z mezczyznami?

Gość eeugenta44
tak czy owak moje stwierdzenie nie jest błędne

dla mnie szokujace jest ze mezczyzni gdzies zgubili ... honor... czyli rdzen bycia mezczyzna

Gość zdzisia garbata
szarmandzcy - chce tylko wyruchać dzielni - pomarze bazgroły po murach honorowi- da w ryj bo krzywo spojrzysz traktowali kobiety z szacunkiem - przyjebie bo wypaliłaś jego fajke a jednoczesnie mescy - DRES :D

Ksiazka o ktorej mowilam to np "Sprawa honoru" Stanley Cloud , Lynne Olson - przeczytalam od deski do deski .... tacy powinni byc mezczyzni

Gość eeugenta44
HMS Petard nie muszę się niczego trzymać... no więc pisze jeszcze raz jedne z wiekszych patologi to dzieci osierocone przez tatusiów żółnierzy... a tak bliżej tematu prawdziwy mężczyzna nie porównuje innych do siebie anie na odwrót

Gość Słoń Dominik z Anina
a Weronika nadal ma problemy ze synem brakło wzorca w postaci ekierki a. Gdzie żeś był Aniele w postaci skoro dopuszczasz do głosu takie istoty wołające o pomoc od miesięcy??? Odkrywczo lewitowałeś bujając się na chamaku między jednym elektronem a synapsą na krzyżotopór łaczona i o to tera nam objawiasz spuściznę odkrytą acz niewypowiedziana dotychczas pokis ty nam tej prawdy nie objawił :-P Grono kobiece. w wieku zaawansowane nie bedzie tera szukać etatu jeno ze świcą lub gromnicą - te palą się dłużej... szukać Głosiciela prawd Odkrytych coby męskie wyrośnięte nasienie zmusić do łykania wapna w postaci biegunki dwubiegunowej :-) jestem pod wrazeniem...

Gość garbata suka
ania a ja chce azjate grubaska buddyste i nie moge znaleźć

Gość garbata suka
ania co ja moge pwoiedziec teraz 2 typy albo dres albo reszta :D

Gość czy są tu panie
które lubia kolesia w typie dres??

Gość Słoń Dominik z Anina
ehehehe a jednak uwiera ehehehehe :>>. cusz zdzisiu dres pod Pradą nie czyni cię inteligentnym Pieniaczem jeno kozim podskakującym Bobkiem z grupą palanciarzy u d....y ehehheh a Bobek to Bobek nawet po ciemaku ehehehhe

Gość thgaylygay
wbrew pozorom wśród gejów nie brakuje męskich miśków :D

jedna pisze że żołnierze to degeneraci i nie powinni mieć dzieci ; kolejna, że żołnierze dywizjonu lotniczego to ideały :) ja Wam tylko powiem, że w Polska w tym względzie jest 20 lat za Europą. Pojedźcie do Skandynawii czy choćby Niemiec- tam co drugi facet to taka faja, że aż strach z nim gadać żeby się nie popłakał albo nie pociął.

Gość )))))))))
Muszę przyznać że na prawdę fajnie piszesz... Strasznie dobrze czyta się ten post pozdrawiam Yucca

i ten topic to potwierdzenie, że żeby być sobą trzeba mieć odwagę :) a ja ciągle wiem, że najważniejsze jest to co mamy w środku

Mam nadzieję, że jesteś jedynie projektem. To temat o facetach dmuchających kobiety....czyli o normalnych przedstawicielach płci brzydkiej. N>O>R>M>A>L>N>Y>C>H....... . . . Tłok pracuje w cylindrze.....a nie w wydechu

nie przyszedłem tutaj pisac o niczyim seksie pisze tylko, że wielu gejów stanowią meskie "miśki", w sumie to tych kobiecych jest mniej tak moge stwierdzić jak pzonałem trochę osób homoseksualnych ( nie mówie o zbliżeniach!)

Gość www.oSilowni.pl/dieta
Ja dziś słyszalem w DDtvn fajne swierdzenie i w moim przypadku sie to sprawda, jestem facetem. " Mozg faceta rozwija sie do 7 roku zycia, a potem tylko rosnie" zgadzam sie xD

thegaylygay a ja ciągle wiem, że najważniejsze jest to co mamy w środku ^^ a miałeś przecież nie pisać o seksie :) mi tam geje nie przeszkadzają. zostaną poddani selekcji naturalnej.

tajemnica_on a mie nie przeszkadzają hetero ( taki żart) :D a co do tej selekcji to widzisz geje pochodza z rodzin hetero, takze wyginą wtedy kiedy wyginą hetero :) to wy nam dajecie życie :D