Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RUDZIANKA

CO KUPIĆ NA KOMUNIĘ?

Polecane posty

Gość gość
Pieniądze to trochę prostackie. Można to ominąć. Są w dużych sklepach tzw. karty podarunkowe. Wpłaca się określoną kwotę na taką kartę i jest to do wykorzystania w danym sklepie. Piszę o pieniądzach ponieważ kupowanie prezentu może być chybione. Niektórzy nawet potrafią wybrzydzać, że badziewie.

Gość gość
Najlepszym prezentem będzie pajda chyba że smolcem

Gość gość
spyrol na melinie ,jest tani i mozna pochlać na komunie:-D

Gość gość
Zaloz ksiazeczke z przeznaczeniem na prawo jazdy zeby inni wiedzieli i mogli tez wplacac, za rok czy dwa zamiast kupowac badziewie. Za pare lat uzbiera sie sumka.

Gość gość
Witam. Ja kupiłem drona dla chłopca, był przeszczęśliwy z tego powodu. Na szczęście ucelowałem w wielkość itd ponieważ jest bardzo dużo modeli na rynku. Polecam sprzedawcę z dronex24.pl ale jest wiele sklepów sprzedających ten sprzęt. Myślę że jest to trafiony prezent. Pozdrawiam

Gość gość
my mamy komunię w maju u kuzyna dziecka, zamówiłam smartfona dobrego , tu mają fajny sprzęt i to w bardzo dobrych cenach http://bestcena.pl/

Gość nikka

no nas czeka komunia w maju, myślałam nad rowerem ale okazało się , że siostrzenica ma dobry rower. Więc jednak kupię dobry smartfon. Duży wybór jest w bestcena no i ceny bardzo korzystne 

Gość Jagoda

Jeśli dziecko ma minimum 150cm wzrostu to można mu podarować prezent, który wywołuje wiele pozytywnych emocji i zostaje w pamięci na długo. Takim prezentem jest voucher na przejazd sportowym autem. Ja kupowałam już kilkakrotnie takie vouchery i za każdym razem osoba obdarowana niezależnie od wieku i płci była zachwycona takim prezentem 🙂 W Devil-Cars mają duży wybór aut i torów, gdzie można zrealizować przejazd. Gorąco polecam.

Gość megii

My teraz z maju na komunie idziemy do siostrzeńca i kupnie no i dostanie. tym bardziej, że trafiłam w dobrej cenie w bestcena.pl . szybka wysyłka, polecam sklep