Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona 1987

Dieta 500 kcl od 17.04.2012

Polecane posty

Gość natalinka24
kto mi odpowie? kromka chleba razowego ma ok 75 kcal , w 35 gr a jezeli zrobie z takiej kromki grzanke w tosterze to zmienia sie kalorie na wieksze?

do ja 1987 możesz napisać na jakich byłas wcześniej dietach i na jakiej najwięcej schudłaś? jesz słodycze? ja "jestem" na 1000 cal, ale przekraczam i wychodzi mi ok 1500-1800 cal, ciągle ostatnio głodna jestem :-(

Ja 1987 masz rację czasami jemy 500kcl a czasami więcej ale najwazniejsze żeby się nie poddawać, ja dzisiaj zjadłam znacznie więcej ze względu na wolny dzień bo jak siedzę w domu to zawsze jem więcej ale 1000 kcl myśle że nie przekroczyłam a poza tym byłam na rowerkach więc trosze spaliłam;) a jestem z wielkopolski a Ty?? A jeśli chodzi o tą grzanke to wg.mnie ma tyle samo kalorii;)

Gość natalinka24
dziekuje za odpowiedz na moje pytanie :)

Gość Ja 1987
możesz ją sobie podpiec w tosterze. ja też tak robię. cieple posiłki są zalecane.

Gość Ja 1987
Ona 1987 a ja jestem z pomorskiego. ja mam w domu rowerek, ale na razie nie ćwiczę, bo trochę za mało jem i nie chce zemdleć, ale za to bardzo dużo spaceruję

Gość Ja 1987
xylinka ja byłam na rożnych dietach 1000 i 1200 kopenhaska itd. kiedyś ważyłam 95 kg a najmniejsza wagę jaka osiągnęłam było 60 kg, ale po zimie nabrałam. teraz chce przebić się przez te 60 kg i ważyć 55 kg. jak jesteś na diecie 1000 kcal to jedz 4 posiłki o 9, 12, 15 i 18. tak żeby każdy miał po 250 kcal albo po 300 kcal to wtedy będziesz na 1200 kcal. i ćwicz codziennie jak masz taka możliwość. ja bardzo dużo ćwiczyłam i nie wisi mi skóra. pij tez minimum 2 litry wody. no i jeśli chcesz schudnąć to nie możesz przekraczać, bo 1500 i 1800 kcal to jest porcja na utrzymanie wagi.

No więc dzisiaj dietkę odpuściłam tzn. śniadanko i obiad dietetyczne ale ciasteczka i chrupki już nie za bardzo;p ale co tam jutro dzielnie dalej 500 kcl. Jednak znacznie lepiej sie czuje jak jem mniej no ale niestety kiedy jestem w domku to jednak nie tak łatwo jest... a wiec zdecydowałam że od pon. do piątku 500kcl. no chyba że w sobote też będę w pracy to do soboty a w weekend lub jak mam wole 1000 :)

Gość iwonnnkaaa
zdecydowanie się z tym nie zgadzam, 500 kcal to zdecydowanie za mało, to zakrawa niemal na niedożywienie !!! normalnie dla kobiety powinno być 1700-2000 kcal, więc dieta na poziomie 1000 kcal to już bardzo duzo, dziewczyny uwazajcie

Gość allegra_1604
takie odchudzanie, jest chore, to głodówka, jak macie problem z nadmiernym apetytem, to kupcie jakieś suplementy.

Gość Ja 1987
no właśnie żadne suplementy nie pomagają na pohamowanie takiego apetytu. ja wczoraj się ważyłam i już jest 65 kg. czyli 1.2 kg spadło ;)))

Gość Ja 1987
hej.czemu nikt sie nie odzywa?? Ona 1987 chyba juz skończyłaś dietę ;/

Gość carlica
Oczywiscie, ze takie dochudzanie jest chore, efekt jojo murowany...

Gość carlica
oczywiscie, ze lepiej zakupic jakies suplementy, sa teraz takie z naturalnymi skaldnikami, nie zaszkodza, a wspomoga. np. slimitin aqua

taki temat nadaje sie do kosza. nie wiecie co robicie i jak sobie szkodzicie. schudniecie 5 kg a przybedzie wam 15. wygłodzone ciało wkoncu upomni sie o swoje. bedziecie potem płakać! aha a na takich dietach to wy grube bedzicie całe zycie.

hej dziewczyny ja tez jestem na 500 tyle na tym wczesniejszym forum.. zagladnelam tutaj bo tam cisza,dzieczyny wymiekly lub korzystaja z pogody :) wszystkim na tej diecie zycze powodzenia,nie poddawajcie sie:)

Gość komixa
jak chcecie wyniszczyć swój organizm to dieta cudowna. Weźcie lepiej suplementy i zmniejszajcie apetyt niż robić sobie efekt jojo

Gość carlica
przede wszytskim cierpliwosc w diecie, mozna nawet sie wspomoc jakims suplementem, ale z takim tempem jest to tylko jednorazowy efekt diety.