Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda345655

co to znaczy jak facet przerywa robienie loda :/

Polecane posty

Gość magda345655

wczoraj robiłam loda swojemu nowemu chłopakowi i trwało to jakieś 5 minut a on w końcu powiedział do mnie, madziu przestań no i mnie przyciągnął do siebie :((((((( mojemu byłemu tak samo robiłam i wszystko było w ok podobało mu się a ten mi przerwał :/ zrobiła się jakaś głupia atmosfera i w ogóle dziwnie bo teraz nie wiem o co chodzi.

Gość frufajka
Pewnie sie brzydzi.

Gość magda345655
no ale jak to się brzydzi :o nic z tego nie rozumiem :(

może lipnie robiłaś i wiedział że nic z tego nie będzie, zwyczajnie się nudził. mialem tak wiele razy ogolnie Polki nie potrafia dobrze gały robić a przynajmnie nie te które ja spotykalem :P

Gość Morphine adult
Wspolczuje... Gdzie ty sie szlajasz?

Gość magda345655
ale mojemu byłem się podobało a robiłam mu tak samo ! W życiu miałam dwóch facetów a mam 26 lat więc nie pierdolcie że się kurwie po prostu normalnie pytam !

Gość ruda lisiczka
cocaine child ale siara :D:D:D jak można przerwać robić lasce loda :D jakby mi facet przerwał robienie loda to by dostał w pysk :D

Gość magda345655
ja pierdziele załamało mnie to :o i ta jego mina :o widać było że w ogóle mu nie jest dobrze :/

Hej Coralick! ;-) A Ty Madziu nie przejmuj się, faceci czasem sami nie wiedzą czego chcą ;-)

Gość na tym forum jak ktoś
a to było w trakcie bzykania czy to Ty postanowiłaś tak mu oznajmić swoją potrzebę?

Gość magda345655
najpierw on mi zrobił minetkę potem zaczął pieścić moje ciało i nawet doszedł mimo że go w ogóle nie dotykałam. No i ja po jakieś godzinie albo i dłużej postanowiłam mu zrobić loda ale on nie chciał żeby skończyła :o :((

Gość magda345655
:(

no to spytaj sie go.. powiec ze jest ci smutno bo wiesz ze nie podobalo mu sie jak mu ciaglas.. to powie o co chodzi... no jak sie spuscil wczesniej co tez bardzo smieszne zreszta jest... to moze stwierdzil zebys musiala to teraz za dlugo robic..np.. ale co on tam ma w glowie to tylko on wie...

Gość Apasz24
Musiałaś coś robić nie tak ... potrenuj ssanie a będzie ok

Gość magda345655
miałam 6 lat faceta to trenowałam prawie co noc i nie miał nic przeciwko, myślałam może że zębami zahaczałam ale kurde chyba nie aż tak żeby nie mógł dojść.

Gość magda345655
myślałam że jakiś facet podpowie mi właśnie o co mogło chodzić no ale widzę że zostają mi domysły.

Gość sdfasdas
Moze mial migawki z przeszlosci i skojarzylas mu sie z jakas przydrozna ku.r.e.wka ;) dlatego kazal ci przestac

Gość karola152
no jak doszedl godzine wczesniej to moze po prostu czul ze nic z tego nie bedzie i dlatego przerwal. jak takie zdarzenie bylo tylko raz to wcale sie tym nie przejmuj.

ruda ale ja nie jestem jakimś trepem emocjonalnym i wiedziałem jak to zrobić żeby się nic nie skapneła ;) ale to bywa frustrujące jak leżysz, dziewczyna tam działa widać że się stara i ogólnie enjoying the action a ty myślisz co zrobić bo wiesz już że na bank nie dojdziesz. czy powiedzieć jej jakby to mogła lepiej robić? to wtedy może poczuć się urażona czy jej sie zrobi przykro. a tymczasem zaczynasz sie bać że jeszcze Ci zaraz opadnie a wptedy to już ciężka lipa i jeszcze gorzej niż lecąc w otwarte karty. więc jedyne co pozostaje to udać że jest się już tak podnieconym że teraz to chcesz sie juz tylko dobrac do jej tyleczka ;)

Gość magda345655
cocaine child no to jakbym tego swojego widziała :/ też miał taką minę jakby wiedział że już nic z tego nei będzie a w dodatku zaczął mu mięknąć :o masakra jakaś :o

Gość ruda lisiczka
myślałam że je spychałeś z łóżka i oświadczałeś że i tak nie dojdziesz i żeby dała sobie spokój :D

Gość magda345655
cocaine child no ale skąd wiedziałeś że już nic z tego nie będzie ? Co robiła źle ? Nie podniecała cię w ogóle czy o co chodziło ?

spychałem z łóżka samemu pospiesznie odwracając się na drugi bok opatulając się kordłą i po chwili zaczynając donośnie chrapać, kładąc tym samym wisienkę na tym pięknym torcie faux-pas i pozostawiając ją w absolutnym braku złudzeń co do jej umiejętności i powabu oraz mojego narcyzmu i chamstwa ;)

Gość wata cukrowa 22
ale siara jak facetowi mięknie przy robieniu loda ahahaha to już chyba nie ma gorszej rzeczy. Musisz być w tym baaaaaaaaardzo kiepska tylko ci się wydaje że jesteś dobra.

co było źle? albo zbyt słaba stymulacja albo ( i do tego wniosku dochodze coraz czesciej a moze to tylko moja mała paranojka? ) mam jakiegoś mało wrażliwego fiuta bo prawdę mówiąc to po francusku doszedłem tyle razy w swoim życiu że mógłbym to zliczyć na palcach JEDNEJ ręki... :/