Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanie mam

pomóżcie mi z tymi objawami

Polecane posty

Gość zapytanie mam

1. problemy ze snem od dziecka, w gimnazjum zaczelam uzywać woskowych stoperków co znacznie ułatwiło mi zasypiane. Uzywam ich dzien w dziec od 8 lat. Mimo to od pewnego czasu zaywazylam, ze budze sie w nocy po kilka, kilkanascie razy, czesto bez przyczyny, czasami jest to wina sasiada ktory za głosno mowi, chłopaka ktory chrapie czy kota ktory wskakuje na lóźko. Mam słaby sen, co sprawia, ze spie nie wazne ile h śpię - 10 h dziennie czy 7, i tak jestem wymeczona. 2. Mam czeste migreny i praktycznie codziennie boli mnie glowa, czasem prze godzine, czasem dluzej, czasem sa 2 dni przerwy a pozniej 3 dni bólu. Jako dzieco doznałam 2x silnego uderzenia w główe. 3. Mam wysoki puls - ok 100 w spoczynku, 120 kiedy sie ruszam, 170 kiedy ruszam się troche bardziej niż normalnie (cwicze, wchodze po schodach), do 200 gdy jezdze na rowerze. I tak juz od kilku lat. Wczesniej pani kardiolog uznala, ze to wina stresu i mi to przejdzie, ale przechodzi juz dobrych kilka lat i nie widze roznicy. 4. Stres mnie zżera od środka. Denerwuje sie wszystkim i o wszystko. Momentalnie puls podchodzi do góry, poca mi sie rece, czuje jak serce wali mi w klatce piersiowej, jąkam sie. Najgorzej jest noca, kiedy nie moge zasnac - upierdliwie mysle o "tej" sprawie i nakrecam sie jeszcze bardziej. Utrudnia mi to kontakty z innymi ludzmi, znalezienie pracy. I tu moje pytanie - gdzie z tym isc? jaki lekasz moze pomoc? w jaki sposób? lepiej prywatnie?

Gość ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
psychiatra, psycholog, to zalezy co najbardziej ci przeszkadza, moze akupunktura...?