Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetka171

Ślub bez obrączek?

Polecane posty

Gość anetka171

Czy byliście na weselu na którym młodzi byli bez obrączek?

Gość malinko badania genetyczne
Az takich dziwaków jeszcze nie spotkałm. Rózne są dziwactwa, różne teorie. Zresztą w przypadku slubów cywilnych lub katolickich obraczka musi byc - nie wiem jak w innych wyznaniach...

Gość peppe
z tego co się orientuję na cywilnym jest jakoś tak, że można nie mieć obrączki, bo na kościelnym to nie wiem..

Gość foryouuu
nieee, jak może być ślub bez obrączek? ja czegoś takiego nie rozumiem, sama wychodzę za mąż w tą sobotę i na biegu musieliśmy z narzeczonym wszystko załatwiać (szybki termin ze względu na zaawansowaną ciążę) na załatwienie wszystkiego mieliśmy niespełna półtora tygodnia, ale obrączki być muszą bez dyskusji.

Gość kolorowoooo
szybki slub bo ciaza - rowna sie szybki rozwód po porodzie pozdrawiam

Gość psychiatra...
co to znaczy slub ze względu na zaawansowaną ciażę? I dlaczego jak zaawansowana to tylko 1,5 tygodnia? Tatus dopiero się znalazł?

Gość foryouuu
tatuś był i jest, mieliśmy termin w urzędzie na miesiąc akurat na ten w którym będę rodzić i dla tego było trzeba przyspieszyć tym bardziej że w 9 miesiącu ciąży raczej ciężko by było mi znaleźć suknię. Jakie nie które z tych kobiet są ograniczone... kobiety ogarnijcie swoje fantazje i skupcie się na temacie a nie wsiadacie na innych. jeśli macie takie zdanie na ten temat to widać czego same musiałyście doświadczyć.. smutne ale całe szczęście mnie to nie dotyczy. Buźka dla tych poszukiwaczek ojców swych dzieci.

Gość psychiatra...
Tak sobie mów. Porazka sl;ub z balonem. jakby nie mozna było po porodzie...na spokojnie...wypić izatańczyc na swoim weselu. Ale jak juz się złapało byka za roki to lepiej kuc żelazo póki gorące...Wstyd i hańba!