Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etoe

mamy za dużo rzeczy? kłótnia

Polecane posty

Gość kolorowe jajo wielkanoocne
no tak to, kretynko w zyciu jest - czego sie na wsi nie dostanie, to trzeba sobie wygoglowac jak sie mieszka w jakies dziurze, to trzeba zamiawiac przez internet, bo pozniej wyskakuje jedna z druga, ktora nie wierza, ze istnieja na swiecie buty w rozmiarach 51 i wiecej, ba, nawet pasujace skarpety dostaniesz kretynko

Gość fdfgfn
kolorowe - mieszkam w gdansku. i uwierz ze w sklepach nie ma takich butow! a jak nie wierzysz to kolejny raz powtarzam Ci ze idz do sklepu i zapytaj. a google? owszem, wyskoczyły jedne, 753zł :) biorąc pod uwagę, że mój facet jest mechanikiem i zaraz je dobije to faktycznie, warto. sama sobie za 100zl kupuje a jemu prawie 1000 na buty wywale ktore zaraz zniszczy w pracy :/ wiec nie wymadrzaj sie tak skoro nie wiesz o czym mowisz :) oliwia - mi sie gust nie zmienia :) od ładnych paru lat mam ten sam i nie zmieni mi się :)

Gość fdfgfn
a przy okazji - nie obrażaj ludzi ze wsi :) i kolejny raz mówię - z rozmiarem skarpet nie mam problemu. może zbyt tępa jesteś zeby zrozumiec.

Gość ivvvvvvvvvvvv
A ja rozumiem autorkę!! Ja mam 4 patelnie :) nie mam jeszcze grilowej ale się nad nią zastanawiam:) Lubię kupować takie rzeczy w cenach promocyjnych - to nie są nigdy bzdety, których nie używam - wiem, czego potrzebuję dziś, czego mogę potrzebować jutro i jeżeli jest okazja - dlaczego mam nie zaoszczędzić! jak zamieszkałam z moim (teraz mężem) w wynajmowanym mieszkaniu zaczęłam kupować duuużo potrzebnych rzeczy (rękawice kuchenne, miseczki, 2 deski do krojenia, patelnie, POŚCIEL :), itd. ) - na co on po pewnym czasie stwiedził, że "stracilismy mobilność" tzn. nie może spakować się w jeden samochód, a potrzeba więcej kursów. jednakże nie narzeka, kiedy spi w ładnej pościeli czy razem jemy coś przy ładnie nakrytym stole!! tak jest dużo przyjemniej!

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej