Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przynajmniej moim zdaniem

popatrzcie na te aukcje a dokł.zdjecie-ludzie sa niepowazni

Polecane posty

Gość iiiiiiiiii67
kretynki matki polki

Gość ergerget
O szlag! Bezczelna lub głupia jak but jest ta "betina21". Należałoby to zgłosić. Jak można przy okazji sprzedaży sukienki, zamieścić zdjęcia kilkorga czyichś dzieci, i to wyraźnie widocznych a nie miniaturek, nieostrych, w tłumie!

Gość i to też od niej..hahaha
kto wyszukuje slowa majtunie?????????????????????????????????? kto kupuje uzywane????????????????????????? padłam :-)

Oj brzydko, ja bym się zdenerwowała jakby było na zdjęciu moje dziecko. Mam tylko że ktoś kto to wystawiał nie jest świadom że może mieć nieprzyjemności z tego powodu.

Gość jak mozna zglosic naduzycie?
?

Gość i to też od niej..hahaha
ona sprzedaje tez uzywane majtunie... taka nazwa.... ona jest chyba malo swiadoma....

Gość ergerget
Też zgłoszę. W jej aukcjach są aktualnie jeszcze dwa zdjęcia, na których są osoby postronne (mała dziewczynka z tą w oferowanej koszulce i kobieta oprowadzająca dziecko na koniu). Autorka aukcji wyraźnie nie ma żadnych oporów żeby publikować wizerunki obcych osób.

Gość jak mozna zglosic naduzycie?
u mnie nie ma tej funckcji, wzielam nawet ctrl +f by wyszukac

Gość sj\lll
a skąd wiecie że matki tych dzieci sie nie zgodziły???? Ale jesteście wredne baby!!! siedzą w domu i tylko szukają jak komuś dowalić..zajęłybyście się lepiej swoimi dziećmi a nie wtrącały swoje wredne nosy w czyjeś życie!!! Ciekawe czy któraś z Was pomyślała żeby napisać do tej kobiety i jej powiedzieć że robi źle??? WREDNE WSTRĘTNE BABSZTYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość przynajmniej moim zdaniem
jaaasne ..na pewno sie zgodziły :D

Gość ergerget
To ta kobieta wtrąciła się w cudze życie! Sądzisz że zgodzili się jednomyślnie rodzice kilkanaściorga dzieci? A rodzice kolejnego dziecka i dziewczyna, która zajmuje się oprowadzaniem dzieci na koniach, też? A chcesz mieć swoją fotę na allegro bo przypadkiem natknęłaś się na córkę tej betiny? A może źle byś wyglądała, a może nie tam byś się znajdowała, gdzie chcesz być rozpoznana przez innych, a może wolisz wiedzieć gdzie są twoje zdjęcia, kto i dlaczego je komentuje i wykorzystuje? Zacznij trochę myśleć. A jeśli nawet nie jesteś w stanie bo masz zero wyobraźni, to chociaż zapoznaj się z obowiązującym prawem. Ono chroni nawet tak ograniczone osoby jak ty, "sj\lll".

Gość ergerget
Dziewczyny, jest "zgłoś naruszenie zasad".

Gość ASJHFDAJ
jasne że bym nie chciała.... ale wystarczy napisać do tej kobiety i już!!!!! wredne, PRZEPEŁNIONE JADEM BABSZTYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUŻ SZYBKO PISZCIE DONOSICIELKI PASKUDNE... MAM NADZIEJĘ ŻE KIEDYŚ W SWOIM MARNYM ŻYCIU TRAFICIE TEŻ NA TAKIE WREDNE BABY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ergerget
A przestań... Trzy foty zamieściła co najmniej. To nie przypadek. Mogła odciąć niepotrzebne elementy zdjęcia ale miała w dupie że wkleja gdzieś kogoś obcego i publikuje. Nie broń takiej osoby bo gros normalnych sprzedających jakoś potrafi nie publikować czyichś wizerunków, tylko ona lekceważy ludzi których ma na zdjęciach, i to dlatego że używaną bluzeczkę sprzedaje.

ASJHFDAJ z tego co piszesz to w Tobie jest jad.. ale druga opcja moze byc taka, ze ona doskonale zdaje sobie sprawe z tego ze lamie prawie, ale co to..kto zauwazy, wazne zeby sprzedac ciuchy

Gość o ja cie....
A mnie się wydaje, że kobiecie do głowy nie przyszło, że robi coś nie tak, po prostu wstawiła pierwsze lepsze zdjęcia, i pewnie teraz będzie ciężko zdumiona, gdy się dowie, że na takie coś jest paragraf.

Gość halo halo haloooo
no to zglosil to ktos??? czy tylko mocne w gadaniu jestescie...

Gość o ja cie....
A czy zgłaszacie również sprzedających, którzy mają w swych aukcjach postacie z bajek, znaki firmowe itp? Nie można tak sobie, bezkarnie wstawić np Kubusia Puchatka Disneya, za to powinno się płacić. Więc pytam, zgłaszał to ktoś?

Gość o ja cie....
Wizerunek postaci z bajki również jest chroniony prawem, nie wiedziałaś? Mnie głupia istoto nie musisz wyjaśniać różnicy, ja nie umieszczam żadnych zdjęć w internecie, ani swoich ani cudzych.

Gość ||||||||||||
temat bez kłótni, wyzwik i jadu tematem straconym :-)

Gość hahhahahha::DD:
faktycznie, lepiej nie wystawiaj swoihc zdjec kłotliwa pizdo jeszcze bysmy sie porzygały:D bachorow tez nie ujawniaj:D:D:D

Gość o ja cie....
Nie wiem, kto jest głupszy, ta co wstawiła zdjęcia, czy te co doniosły...

Gość 128769
Każdy powinien poprosic o zgodę umieszczenia zdjęcia ,jak moja babcia wkleiła zdjecia moje ,męza i naszych dzieci na nk to niezle sie wkurzylam,przeciez mogla najpierw zapytac czy nie bedzie mi to przeszkadzało ,dodatkowo nie chciała usunąć i sie obraziła za to,że prosze ją o usunięcie a ja nie uznaję nk z tąd też moje niezadowolenie

Gość njkbnfgfb
zreszta po h.uj wstawiła to zdjecie i tak nie widac na nim tej sukienki tyle o ile