Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdeptana_biedronka89

ODWOŁANIE OD DECYZJI PZU O ZALANIE POMOCY

Polecane posty

kazdy przypadek jest inny. Takie radzenie przez internet jest bez sensu. Najlepeij idz do jakiegos prawnika, przedstaw mu cala sprawe i pokaz wszystkie dokumenty, inaczej trudno naprawde cos doradzic.

Gość krótki temat
z pzu i każdą inną instytucją w tym kraju nie wygrasz, albo zapłacisz albo cię zniszczą i puszczą w skarpetkach, jeśli będą tak łaskawi ci je zostawić, to państwo to kupa gówna i powinien nastąpić rozbiór, mogę gadać po niemiecku czy nawet czesku, wszystko mi jedno

Też bym wolała żeby za samą farbe mi policzyli sąsiad i tak ma dobrze bo będzie miał odświeżoną kuchnie.

Gość mike_maruda
porada prawna 150 zł pismo 100zł na serio jej sie to opłaca :D

Gość kkkiiikkkaaa
Cholernie dobrze, nie ma co... Remonty robi się wtedy, kiedy ma się na nie CZAS, też by mnie szlag trafił gdybym miała teraz pakowac się w remont kuchni. Przecież to albo trzeba urlop w pracy wziąc albo zmarnować ze 2 weekendy.

dobrze sie bawisz moim kosztem podszywaczu?

ZAMYKAM TEMAT

to stary złosliwy dziad,nie ma wiec mowy o urlopie

napisalam o wydanie mi kosztorysu stad wiem ze byly te osłuszania dmuchawa,malowania, tapety,z tego co obliczylam musial sobie jeszcze pomalowac pokoj obok,bo nikt w bloku nie ma takich wielkich kuchni

Niema mowy o urlopie napewno mnie niezabierze, będe musiała iść do niego wieczorem tak jak pisałam. Zamykam temat.

o co złosliwa idiotka tu siedzi? nudzi ci sie ?

Gość karolina_Zwierzak
moze wystap o wydanie dokumentacji ds tego kosztorysu?

Słyszysz modliszka 22 poco tutaj siedzisz idijotko.

Gość blackberry1977
jak sasiad dał w łape to mu facet mogł podpisac nawet ze konieczne były marmury,szczegolnie powszechne jest naciagactwo jesli druga strona nie jest ubezpieczona,jakby mialo wyplacic pzu sasiad by dostal 300zł

Gość tak to widze
swojego czasu pekla mi rura od wody przy pralce ,sasiad ponizej mial plame na suficie wielkosci ok metra ,przyszedl z rzeczoznawca wiec powiedzialem im ze pekla rura zeliwna od odprowadzenia wody nie uwierzyli wiec ich wyrzucilem na zbity pysk [mial ubezpieczone mieszkanie]straszyli mnie policja wiec im powiedzialem zeby przyszli z policja ,na drugi dzien spotkalem sasiada i zaproponowalem mu kwote na farbe i fachowca a on skurwiel powiedzial ze przez sad mu zaplace to ja mu powiedzialem, jezeli tak to grosza nie dostanie i niech mnie w d pocaluje a na odchodne stwierdzilem ze ma ladny samochod i ciekawe ile by kosztowal jego remont i od tej pory zrobil sie mily i uprzejmy ,final byl taki ze on wyjechal do IRA a ja w porozumieniu z jego zona odnowilem lazienke i teraz mam pietro nizej wspaniala kochanke i jaki z tego moral wynika ------nie zadzieraj z sasiadami bo mozesz wiecej stracic niz many-many

Gość mike_maruda
buhahaha takie własnie sa baby, ni chuja sobie nie pomoga :D