Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość norizz

Załatwiłam się na amen - co robić?

Polecane posty

Gość norizz

Jakieś 2 miesiące temu zaczęłam stosować MŻ. Schudłam 11 kg. I chcę odchudzać się dalej. Ale mam problem. Jem w sumie wszytko. Prócz słodyczy, chipsów i innych używek. I nie jem po 18.00. Zamiast chleba białego ciemny. A tak jem wszytko. 5 posiłków dziennie. Liczyłam więc tak mniej więcej przyjmowałam dziennie 1200 - 1300 kcal. Z tym, że od ok. 2 tygodni nie dam rady zjeść tyle ile powinnam. Zjem 4 łyżki sałatki i czuję, że pękam. Na obiad pół ziemniaka i kotlecik wielkości mandarynki i aż mi stoi w gardle. Dziś nie mogłam wcisnąć w siebie całego jabłka. :O Obliczyłam, że nie zjadam więcej niż 800 - 900 kcl dziennie. :O Wczoraj na kolację wdusiłam w siebie więcej na siłę i po 15 minutach zwymiotowałam wszytko bo normalnie mi się cofało. :( Co się dzieje????

Witam, czy wcześniej miała Pani podobne problemy? Ilości o których Pani mówi są bardzo małe, żołądek z pewnością aż tak się nie skurczył. Być może przyczyny tej sytuacji należy poszukać w psychice. Z pewnością była Pani bardzo zdeterminowana by stracić nadliczbowe kilogramy, być może nie zdaje sobie Pani sprawy z tego jak bardzo jest przejęta dietą. A może ma Pani stresujący tryb życia? Kłopoty rodzinne, problemy w pracy? Nadmiar stresu może powodować problemy ze strony przewodu pokarmowego. W najbliższym czasie może warto przejśc na dietę lekkostrawną, produkty gotowane, gotowane na parze, gęste zupy, jogurt naturalny. W razie kolejnych pytań, zachęcam do kontaktu mailowego (monikach@diety.poznan.pl). Pozdrawiam, Monika Chrzanowska www.diety.poznan.pl

Gość sakdjhbv
mnie się skurczyl na diecie kopenhaskiej i tez tak mam jem ok 800 kcal dziennie i mam dsoc

Gość Flavia.x
Witam. A ja mam inny problem. Od jakiegoś miesiąca jem bardzo mało. ok 1000 - 1500 kal. dziennie. Jednakże w ogóle nie chudnę. Nie podjadam. Nie jem pieczywa. Śmietanę zastąpiłam jogurtem i to 0%. Jem warzywa i owoce piję soki naturalne - sama robię, gotuję na parze. Proszę o pomoc :(

Gość dietetyczka tutaj
szuka kasy i się reklamuje

Gość sewirrka
juz mam jej dosc z tymi wpisami , :( ( dietetyczki)

Gość nie ty jedna
chce pomóc,niech pomoze,ale ona tylko za kasę