Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tarja666

Jezus maria ale jestem wkurzona,jak ja mam do cholery zyc inaczej?

Polecane posty

Nie wiodę spokojnego życia normalnie jak mam żyć spokojnie bez nerwów? Bo ludzie np. dziś matka do mnie wydzwania co 5 minut normalnie można oszaleć.Gada pierdoły same,jezuuuuu zabiera mi czas.Jedyne co pragnę to wyprowadzić się.

Gość pytaczele
a ile masz lat? studiujesz,pracujesz?

Mama dzwoni do Ciebie, więc nie mieszkacie razem. Po co w takim razie chcesz się wyprowadzić? Nie wystarczy wyłączyć komórkę?

LittleMee mieszkamy razem.ale np.ona w pracy,a ja w domu i dzwoni,albo na odwrot kiedy ja jestem poza domemw pracy czy gdzies to ta znow dzwoni jak opetana,daje przerwy minimum 2 godziny nie dzwoni a potem znow sie zaczyna.Wogole to zero prywatosci ze wszystkiego sie tlumaczyc musze,nawet co jem i ile jem masakra.

A nie wystarczy jej powiedzieć tego wprost? Zresztą myślisz, że jak się wyprowadzisz to ona nie będzie dzwonić?

porozmawiaj z mamą i powiedz jej co czujesz, że ją bardzo kochasz ale takie wydzwanianie cię męczy itd. a jak to nie zadziała to spróbuj odwrócić sytuacje i zacznij ty do niej dzwonic zanim coś zrobisz. może po kilku tel typu. idę do łazienki, piję herbate, jem kanapkę. zrozumie jakie to jest uciążliwe :D

Tak moge do niej wcale nie dzwonic nie zalezy mi na nikim,wiem jestem strasznie egoistyczna.Ale mam prawo byc taka

Gość nadopiekuńcze mamy to zło
Fajną masz tą mamuśkę, nie ma co, nawet jej do głowy nie przyjdzie że w pracy jesteś by pracować a nie pieprzyć trzy po trzy przez telefon ? najczęściej te wydzwaniające mamuśki to kobiety znerwicowane z zachowaniami kompulsywnymi, maniaczki kontroli ona dzwoni nie z troski o Ciebie, tylko że dzwoniąc czuje że ma kontrolę nad sytuacją i to ją uspokaja, robi więc to nie z troski o Ciebie i dla Ciebie ale wyłącznie by uspokoić samą siebie, typowe egoistyczne zachowanie nieważne że Ci przeszkadza w pracy i robi wstyd, najważniejsze że ona po takim telefonie jest spokojna :-)