Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gyuyguiyi

DLACZEGO MEZCZYZNI PO ZDRADZIE I TAK WRACAJA DO ŻON I MAJA W D**E KOCHANKI?

Polecane posty

Gość gyuyguiyi

jesliby kochali kochanki to rozwiedliby się? dlaczego żony wybaczaja?

Bo wiedzą, że to był tylko głupi wyskok. No i zazwyczaj po zdradzie kochają się jeszcze mocniej

Nie mam doświadczenia w tych sprawach, ale kochanki to chyba coś w rodzaju przygody. Mało która z tych przygód kończy się czymś poważniejszym:D

Gość aaaaaaa...
Bo chcą przeżyć sex z inną i zobaczyć jak to jest! Zazwyczaj okazuje się, że żona jest lepsza!

Gość mireczkowataa
może dlatego, ze z kochanką to tylko seks a z żoną to związek?

Gość ,nmcbsdmnc
jak jest lepsza !!:) a jak jest , to szuka sie innej kochanki , bo zony mało kiedy są lepsze , gdyby w sypialni wszystko było oki , nikt by nie szukał pukania innej /innego/ temat rzeka ! po drugie całe zycie jest tylko pyszną wuzetke ? a coi z innymi smakołykami , je też trzeba spróbowac

Gość 5trgrrgfg
mylisz się i to bardzo znam babki zdradzone które były sex wampami wrecz a mąż nie dawał rady bo jak się później okazało chodził na inne ...nie wiem chyba chodzi o urozmaicenie przygodę zakazany owoc

Gość zadajesz głupie pytania
kochanka jest dla rozrywki a żona do wygodnego życia przed kochanką gra się miłego i uczynnego a w domu nie trzeba się pindrzyć i udawać w domu zostawia się brudne gacie i siada do obiadu różnica jest taka jak między pierwszą randką a spotkaniem pary która już od jakiegoś czasu mieszka razem chyba pamietasz jak zachowywałaś się na pierwszyszych randkach a jak zachowywałaś się dużo dużo później ?

Mój mąż tylko wyjechał do pracy za granicę i od razu znalazł tam sobie inną.

Mój mąż tylko wyjechał do pracy za granicę i od razu znalazł tam sobie inną.

Gość vfgtryue
widocznie licha jesteś skoro baby szukał od razu,musisz sobie zdać z tego sprawę i tyle

Gość niekoniecznie bo
niekoniecznie bo ja też byłam kochanka i zostawił swoją żonę, choć może nie długo byliśmy kochankami bo ok. 2 miesiące, po tym czasie odszedł od żony i jest ze mną, jak to tylko seks to wracają a jak prawdziwe uczucie to odchodzą, proste.

Gość vfgtryue
na jedno wychodzi

Gość gdfgdfdf
Jestem kobietą, ale mogę powiedzieć dlaczego wracam do męża. To męża kocham, chcę stałego związku, ale równocześnie chcę też od czasu do czasu seksu bez zobowiązań i tworzenia czegoś nowego. Nowych początków w łóżku, nowych emocji, nowego męskiego ciała. Skoro można mieć równocześnie seks bez zobowiązań i układać sobie życie z mężem, mieć rodzinę to dlaczego nie?

Gość gdfgdfdf
Z mężem mam seks, ale to jest już taki wypracowany od lat, przyjemny, ale się chce czegoś nowego, odkrywać kogoś od początku, na nowo. Dlatego warto zdradzać. Dla tych przeżyć. Może mnie zrozumiecie. Tak naprawdę nie szukam facetów po to żeby z nimi mieć nowy związek, bo mój obecny związek jest idealny. Nikt lepszy niż mąż mi się nie trafi. Chodzi o inne potrzeby.

Gość Rensolma
ta,tak kurwa to jest charakter,prostytutka zawód

Gość BluMen14
niekoniecznie bo -widzę że wyczaiłaś o co w tym wszystkim ,bardzo często chodzi.Żona jest tylko jedna ,kochanek można mieć wiele.Żonka jak jest bystra to faceta zawsze będzie miała na wyłączność,tak myślę.Jak patrzę na żony swoich kumpli to widzę zaniedbane kobiety,nadwagę,ubrane na odwal się itd.Kilka jest naprawdę ok i z tego co wiem mężowie ich nie zdradzają(przynajmniej mi się nie chwalą).Kochanka najczęściej potrzebna jest tylko do seksu,sam sex to lichy fundament by coś na nim budować .

Gość Żeberko
Wracają, bo ktoś musi im prać, gotować,podstawiać wszystko pod nos, myśleć za nich i wszystko załatwić. A poza tym, żeby rodzina przestała brzęczeć mu nad uchem. A jak się sytuacja uspokoi i stara przestanie marudzić, to szukają następnej koleżanki. SCHEMAT.

Gość Rensolma
tak jestem kurwą na takie kurwy jak ty kurwo

Gość gala nala
Bo chcą stabilizacja i domu

Chyba każdemu przychodzi do głowy zeby zobaczyć... W końcu Ci Panowie idą do łóżka z Paniami :)