Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5m

Jaki kolory pasują do różu ????

Polecane posty

Gość 5m

Pomożecie ???? Siostra ma wesele w lipcu .Trochę to idiotyczne,ale kompletowanie swojego stroju zaczęłam od...butów :) z butami mam zawsze ogromny problem, kupiłam czółenka w pudrowym jasnym różu-jedyne które jako tako pasują- mam 172 cm. wzrostu , "nie chodzę" na obcasach-nie umiem,mój partner jest niewiele wyższy więc wysokie obcasy odpadają-zakupione buty mają 4 cm.obcas.Buty ogólnie są piękne -takie słodkie,cukierkowe... No i teraz jest problem - w jakim kolorze dobrać resztę stroju?? To wesele więc nie wypada w czerni chyba...różowa sukienka??boję się żeby tego różu nie "przedawkować" :) Nie wiem czy dobrze zrobiłam,bo nic mi się nie klei i nie mam dalszej weny - jestem bardzo szczupła,mam długie farbowane na rudo włosy zielone oczy... Jakieś pomysły ???

Gość jestem DARIAA23
mozesz szukac sukienki w kolorze fioletu, bialego, czarnego, zoltego, niebieskieo, szary rozniez tylko zalezy jaki odcen..

Gość 5m
Dzięki DARIAA23 :) Ktoś jeszcze ???? Co z tymi kolorami ???

Gość wedwrwer
bez, szary, granat

Gość 5m
ancymonka21 niebieski odpada-nie znoszę niebieskiego :( biały-jednak zarezerwuję go dla siorki :) uważasz ,że czarny mógłby być ??? zastanawiałam się nad czarną skromną sukienką i jakimś dodatkiem w kolorze pudrowego różu-np.ogromny kwiat we włosach lub broszka,ewentualnie delikatny pasek... szary??? może to jest myśl :)

Teraz sa modne łączenia kolorów nawet pozornie do siebie nie pasujących. Ja bym dobrała: zieleń, granat, chaber, grafitowy (lub ciemny szary), fiolet. Z bielą, srebrem itp.będziesz wyglądała mdło. Czarny faktycznie nie jest najlepszym wyjściem.

Na allegro widziałam czarne sukienki ze sporym dodatkiem różu - takie rozwiązanie też przejdzie,b o nie będzie to "żałoba" i z różem nie przesadzisz.

Gość MONIAA29
witam Was na forum mam pytanie jak wyżej podają moje poprzedniczki tylko konkretnie chodzi mi o grafitowe buty ...właśnie tak mi się spodobały że je kupiłam a sumienkę miałam pożyczyć od koleżanki okazało się że pasuje na mnie tylko różowa czy mogę to połączyć z moimi butami?? to jest taki własnie odcień szarego przechodzący w delikatny grafit czy coś takiego... i jaki żakiecik by mi pasował do tego i dodatki- perły czy może coś srebrnego jakiś wisiorek?? Pomóżcie :) pozdrawiam wszystkich

Gość buj w hucie
kolor sraczki would be nice

Jeżeli buty masz grafitowe, a sukienkę różową to proponuję trzymać się tych dwóch kolorów. Dobierz żakiet w kolorze butów. Skoro mówimy o graficie to biżuteria srebrna. Pereł osobiście nie lubię więc się w ich temacie nie wypowiem.

Gość MONIAA29
Dzięki Bardzo za szybka odpowiedź i poradę pozdrawiam:)

5m- dobrałabym sukienkę szarą, kremową, czarną, beżową. dodatki różowe