Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

często miewacie sny z podtekstem?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 17
Fiku - o jaki podtekst Ci chodzi?

Gość Zuzanna Amelia &17
Masz na mysli sny o tematyce erotycznej czy sekwencje z sytuacjami , czy symbolami , ktore mozna interpretowac lub kojarzyc seksualnie?

mam na myśli sekwencje z ludźmi które znacie niekoniecnie uprawianei seksu, może być np. namiętne patrzenei w oczy ;)

Gość Zuzanna Amelia & 17
Sen odzwierciedla podswiadomosc. Jesli sni Ci sie sekwencja , ktora w mniejszym lub wiekszym stopniu miala miejsce w realu i taka sekwencja sie powtarza to anczy ze Twoja podswiadomosc zakodowala dosc mocno te sytuacje. Mozesz sobie sprawdzic jak wtedy reagujesz emocjonalnie - jesli dasz rade zapamietac te sekwencje.

To zależy co dla kogo znaczy często fiku. Raz na miesiąc to często?? A może raz na 2 tygodnie??

To mam i to często :) Nie myślałaś nigdy że jeżeli jest to ktoś kogo znasz ale z nim nigdy nic Ciebie nie łączyło to mózg daje Ci podświadomie sygnały??

Ja nie żałuję że spróbowałem z tą która śniła mi się dosyć często po nocach :) Związek był jednym z ciekawszych jakie przeżyłem itrwał 3 lata a później rozeszły nam się drogi

Gość OJOJOJOJOJ
pawelku wypad stad

Jak Ci się nie podoba to co piszę to nie czytaj a posty typu znikaj stąd nie wnoszą nic nowego do konwersacji wię powiedz mi które z nas powinno zniknąć??

To całkiem inna sprawa. W takim razie brakuje Tobie witaminy S :D Głodnemu chleb na myśli :D

Gość gwoli wyjasnienia...
namiętne patrzenei w oczy we snie? z jakiej ty przybylas planety dziewczyno?

tego faceta ze snu słabo znam, w śnei był śmigus dyngus + tarzanie an łące, a dzis popołudniu wydawało mi sie że go widziałam w sąsiednim lokalu ale moze tylko mi sie wydawało

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
i dalej kretyni rzmawiaja z ta bebilka

Dla pomarańczy czarny nick to zawsze debil bo poświęcił czas na stworzenie sobie profilu nie ma co sobie takimi ludźmi głowy zawracać

Gość Zuzanna Amelia & 17
18:22 [zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu tego faceta ze snu słabo znam, w śnei był śmigus dyngus + tarzanie an łące, a dzis popołudniu wydawało mi sie że go widziałam w sąsiednim lokalu ale moze tylko mi sie wydawało To byl tylko sen

Gość bhjbvhjbtwrvrt
Pavlo1985 twoje poglady i wypowiedzia sa juz wszystki znane, radze bys poswicil swoj czas:D i przelogowal sie :D

Czekaj zaraz się przeloguję zrobie to specjalnie dla Ciebie tylko powiedz mi jeszcze na który profil sie mam przelogować :D

niektóre kobiety mogą mieć tylko sny z podtekstami - reszta ma rzeczywistość zamiast snów :classic_cool: