Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaszka

tabletki na odchudzanie

Polecane posty

Gość grubaszka

hej.czy ktoś mi może powiedzieć jaki lekarz przepisze tabletki na odchudzanie?dietetyk czy poprostu lekarz rodziny?niecierpliwie czekam na odp.dziekuję

Gość gość
lepiej kup coś naturalnego bez recepty. ze swojej strony polecam Ci tabletki slimcea. są bezpieczne i skuteczne

Gość ładniutka
Potwierdzam, slimcea jest bez recepty i ma same składniki ochodzenia naturalnego, nieszkodliwe. Stosuje i 12 kg przez kuracje mi spadło.

Gość gość
Ku/rwa mniej zrec

Gość Garcia79
To żryj sobie mniej gburze, niektórzy mają problem z zrzuceniem wagi, tak jak ja . Ale zainwestowałam w slimcee i musze przyznać że to jednak działa :) Osobiście zmówiłam je na piekna24.pl i dzięki niej zrzuciłam już 7kg

Gość MiłaMImi
Slimcea= super efekt :) niec dodać nic ująć :)

Gość FrytkazBiga
Bardzo gorąco polecam slimcea, na mnie zadziałała, i to całkiem całkiem muszę przyznać nie miałam podaczas korzystania z niej żadnych problemów, typu efekty uboczne, obniżyło mi się łaknienie,i zaczeły spadać kilogramy, jestem bardzo zadowolona z slimcea

Gość gość
:)tabletki czy to na serio czy to prowo 2222 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4

Gość gośkaJagliń
Na slimcea można polegać w moim wypadku zadziałała w 100 procentach i to bez żadnych efektów ubocznych, zresztą skład jest jawny i jest ona w 100% naturalna więc czego się można obawiać :) no i najważniejsze jest to że kilogramy lecą jak z bicza strzelił :) ja schudłam 9 kilogramów czyli około 3 kilogramów miesięcznie :)

Gość gość
Wszyscy piszą tu o slimcea- ja ich nie polecam. Miałam po nich zaparcia, stosowałam dietę 1000 kcal i jeździłam na rowerze i wcale ekstra efektów nie było, no może dlatego że chce schudnać 6 kg żeby było idealnie a nie 15 kg jak niektórzy. Mało co schudłam a jak odstawiłam tabletki zaparcia zniknęły i teraz waga schodzi w dół.

Gość MałgosiaS
haha ciekawe, czyli co tabletki chamowały Ci chudnięcie, a odstawiłaś i kilogramy lecą w dół, troszkę się ośmieszyłaś :) ale no cóż :) ja tam brałam slimcea i nie miałam z tym żadnych problemów :) schudłam 9 kilogramów w pełnej kuracji i żadnych efektów ubocznych, albo masz dziwny organizm , jakiś zmutowany haha :) albo jesteś najwyraźniej konkurencją tych tabletek, którą kole w oczy fakt że slimcea działa i ludzie są z niej zadowoleni, a wasze tabletki nie działają :) ot co :)

Gość gość
ja obecnie biore tabletki mam do zrzucenia 10kilo :) podobne do Meridi tylko na recepte do kupienia za granica zero laknienia ! energi full !

Gość Urszulaka
Bardzo dobrze na organizm wpływa slimcea, ja z nią schudłam 9 kilogramów, może nie jest to niewiadomo jakie osiągnięcie ale pewne i bezpieczne :)

Gość gość
:)uwielbiam mode na kolorowo wszyystko wtedy ladnie wyglada i tabletki tez 222 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4

Gość Gardola
jestem w połowie kuracji suplementem slimcea, póki co schudłam 6 kilogramów, jak dla mnie jest to wyśmienity efekt

Gość gość
ja przez całą kuracje slimcea schudłam 11 kilogramów