Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angeloooo

Czy zdarzylo sie wam...

Polecane posty

by opowiadac waszemu aktualnemu facetowi detale waszych doswiadczen seksualnych z jego poprzednikami? Na przyklad o jednym poprzedniku chyba nigdy tego nie zapomni, jak mu zrobilam dobrze kiedy on prowadzil w nocy samochod. Samochod to Mercedes Sprinter. Albo o drugim „sperma tryskala po scianach, kiedy mnie cala noc bzykal. Chyba sie Viagry nazarl? A rano, kiedy otworzylam oczy to zobaczylam jego ogromny sprzet nad moja twarza! Nastepnym razem juz tak dobrze nie bylo. Co o tym myslicie?

Gość kara-mustafa
chciala cie uswiadomic?

Gość Krokodyl 86
Ciesz sie chlopie, ze masz taka laske. Wybrala ciebie, a ze baby lubia gadac, taka ich uroda. Moze chciala ci przekazac, ze sex to nie wszystko. Powodow moglo byc duzo. Najlepiej porozmawiaj z nia. Kobiety to wrazliwe zwierzatka, musiales czegos dotknac zbyt mocno. Nie ma tragedii, luzik.

Krokodyl, chyba nie jestes masochista? Ciebie by to cieszylo? Nie zycze Ci takich chwil "szczescia" - mimo, ze zycze Ci szczescia! Martwi mnie brak reakcji kobiet...

Gość Pomorzanka1981
W ogóle gadanie o dawnych związkach jest bez sensu, a już dosadne rozmowy o sprawach intymnych z ex absolutnie nie powinny wchodzić w grę.

oczywiście, że nie. Takie "zeznania" ranią obie strony. Ja też bym nie chciała znać szczegółów życia mojego faceta przede mną. Raz dopytałam o jakąś bzdurę i do dzisiaj żałuję, bo czasem wracam do niej w myślach i robi mi się przykro.

Gość Pomorzanka1981
Pamięci nie wyzerujesz. Zastanów się na ile dobrze Ci z obecną dziewczyną, jeśli będzie więcej "przeciw", to nie ma sensu tego ciągnąć. Zwłaszcza, że mówiąc rzeczy jak powyżej pokazała totalny brak klasy :o

poszukaj sobie inna, jezeli nie mozesz sobie z tym poradzic. Tylko jaki miala w tym cel, zeby Ci tak dokuczyc? Bezmyslnosc, erotomania, czy dysocjacja uczucia od sexu? Jedno i drugie nie do przyjecia...

o takich detalach na pewno bym nie mówiłą nie wiem czy ona chciała żebyś był zazdrosny czy chciała Ci zaimponować? ciekawe ilu tych partnerów była i ciekawe po co o[powiada co to był za samochód w któym loda robiła .......... a moż ejej na Tobie nei zależy i chce Cię do siebie zniechęcić?