Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pierunicaaa

niektóre wasze wypowiedzi, zamiast pomagać, to ociekają jadem...

Polecane posty

to straszne, że zamiast pomagać, odpowiadać na pytania, wspierać i sensownie się wypowiadać, to niektóre z Was po prostu plują jadem... nie wiem czy to nuda, czy frustracja czy co innego, ale jest to po prostu żałosne... z autopsji, rozpoczęłam nowy wątek, zadałam pytanie, bo po prostu nie wiedziałam, a jest was tu dużo, byłam pewna, że ktoś mi odpowie na moje pytania i owszem, na 3 wypowiedzi w jednej zostałam wyśmiana, przez osobę na nicku tymczasowym oczywiście, bo prawie żadna cwaniara na stałym nicku nie wypowie się tak, najlepiej - oczywiście - wejść na tymczasówce i pośmiać się z ludzi, którzy mają problemy. ŻENADA

Gość kuikyuky
Po pierwsze, taki sposób wypowiadania się też ma znaczenie np ma potrząsnąć osobą skarżącą się (czy co tam ona pisze), i po drugie, to nie jest forum którego ideą byłoby "pomaganie" tylko zwykłe, dyskusyjne, gdzie można pisać co się chce.

no tak, oczywiście, można pisać, co się chce i tak właśnie niektórzy robią, zero zrozumienia, tylko kpiny i wyśmiewanie brawo

Gość moja córka
czasami pytania są głupie i nie dziw eis ze ludzie głupio odpowiadaja

Gość kuikyuky
A co do twojego tematu, to wprawdzie nie wiem o jaki temat chodzi ale zauważyłam że bywają odpowiedzi na temat i nie na temat, i trzeba po prostu cierpliwości i nieprzejmowania się krytyką, i tyle. I to... pseudonimy pomarańczowe, pseudonimy czarne... W każdym momencie można sobie coś nowego zarejestrować, w każdym momencie wylogować się i pisać na pomarańczowo. Czy to wpływa na rozumienie tekstu przez czytających? Opinia to opinia.

Gość magdullllla24
a nie wpadlas kretynko na to, ze ktos moze nie posiadac czarnego nicka i tyle? mam w dupie twoje oburzenie, pewnie zalozylas durny temat pt"czy jestem w ciazy bo calowalam sie z narzeczonym" wiec odpowiedzi dostalas adekwatne do pytania i nie wyskakuj z tymi umoralniajacymi gadkami-sama zalozylas nicka 3 wpisy temu wiec nie wiem o co takie halo...zaraz mozesz sama sobie odpisac pod innym czarnym czy pomaranczowym nickiem... spadaj na szczaw i tyle w temacie

zgadzam się z autorka:( owszem forum jest po to żeby się wypowiedzieć ,wyrazić swoje zdanie ale w sposób kulturalny i bez wyzwisk:(co tutaj niestety spotykane jest w co drugim temacie:(

Gość roses.....
Forum - strona główna Profil Użytkownik: pierunicaaa (ilość tematów: 1, ilość postów: 3) Tlen.pl: nie podał/a Kilka słów o sobie: Aktualna stopka: no wybacz smieszna istoto ale sama swojego nicka zalozylas 5 minut temu a wczesniej pewnie najpierniczalas na pomaranczowo:D:D:D:D:D

Gość kuikyuky
"no i prosty przykład: odpowiedziała na temat Pani na tymczasówce" ... ale po polsku, więc powinno wystarczyć

Gość marcinek444
abcdefghijklmnopqrstuwxuz abcdefghijklmnopqrstuwxuz abcdefghijklmnopqrstuwxuz abcdefghijklmnopqrstuwxuz abcdefghijklmnopqrstuwxuz abcdefghijklmnopqrstuwxuz abcdefghijklmnopqrstuwxuz abcdefghijklmnopqrstuwxuz abcdefghijklmnopqrstuwxuz abcdefghijklmnopqrstuwxuz abcdefghijklmnopqrstuwxuz abcdefghijklmnopqrstuwxuz abcdefghijklmnopqrstuwxuz abcdefghijklmnopqrstuwxuz

w większości na mój post odpowiedziały kobiety sfrustrowane, niedoceniane przez mężów i partnerów, że aż doszło do wyzywania i krytykowania na przykładzie magdullllla24, która wygląda na pierwszą taką, co pluje jadem jak to się mówi: uderz w stół.... ;)

Gość matamata
autorko, sama plujesz jadem, żalosne dość;(

jak nastukasz na swoim obecnym nicku chociaz z 200 postow to wroc i nadawaj na pomaranczowe-na razie jak dla mnie jestes jedna z nich z tymczasowym czarnym nickiem

i jeszcze mam prosbe do Ciebie-wklej linka do swojego topiku, ciekawe czy bedziesz taka odwazna-bo tam na pewno pisalas na pomaranczowo

Pewnie każdego z was denerwują opryskliwe, nic w sobie nie zawierające wypowiedzi.A bawicie się w lepszych i twardszych niż jesteście! żałosne .Autorko zgadzam się w 100% pewnie teraz będzie na mnie nagonka od niedawna na czarnym -hahaha już się boje tej krytyki:P:P:P

Gość ahhahahahahhahahahahahhah
Forum - strona główna Profil Użytkownik: alicoj (ilość tematów: 1, ilość postów: 1) Tlen.pl: nie podał/a Kilka słów o sobie: Aktualna stopka: BEZ KOMENTARZA-AUTORKA ZALOZYLA NOWY NICK I NADAJE NA NOWO

co to ma do rzeczy, ludzie czarny czy pom. od czegoś trzeba zacząć tak? nie wiem czy wiecie,ale tego typu fora są po to by się czegoś dowiedzieć, jak chcecie się powyklinać to przejdźcie na czat:) i tyle na temat.miłego wieczoru :):):)

taki był mój cel właśnie, wiedziałam, że te żmije przyjdą tu i będę pluć jadem i tak się stało :)

Gość mama - to ja
Ja też mam pomaranczowy nick, ale zachowuję się przyzwoicie. To naprawdę nie zależy od tego, jaki mamy kolor nicka. Troszkę nie za bardzo mi się zrobiło, że wszystkich pomaranczowych tak oceniasz.

Gość mama - to ja
Słuchaj, ja tu zawsze staram się pomagać, wnosić coś 'nowego'. Poza tym, co to za postawa, żeby sprawdzać, jak się ludzie będą zachowywać.

mama - to ja ja nie napisałam, że każdy pomarańczowy nick taki jest, co to to nie, napisałam, że jeśli jakaś wypowiedź ocieka jadem, to autorki tchórzliwie piszą na pomarańczowym, bo nie odważą się na swoim stałym nicku.

Gość stimeria hortex
jeb się