Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pierunicaaa

niektóre wasze wypowiedzi, zamiast pomagać, to ociekają jadem...

Polecane posty

Gość mama - to ja
Nie ma się co przejmować. Trudno, nie zmienisz tego i nie zmienisz ich. Więc albo godzisz się z tym albo przestajesz być użytkowniczką tego forum.

nie zamierzam przestać tu przychodzić, po prostu kuje w oczy to, że takie czasem potrafimy być, my kobiety...

Gość hahhahahha::DD:
ja pierdole, ty serio jestes tak tępa, ze nie rozrożniasz KUJE od KŁUJE??????????

Gość resursy30
Tobie powinno podreślic brak mózgu.

jesteście kolejnymi przykładami na to, jakie żmije tu przebywają, każda moja prowokacja kończy się sukcesem

jesteście takie naiwne i takie złośliwe, dziewczyny, ogarnijcie się !!! mężowie Was w domu nie doceniają, że się tak tu wyżywacie ? :D

Gość do autorki..........
ale zasadniczo to w czym ty masz problem dziewczyno? zaczelas nadętym, zarozumiałym tonem to ci dziewczyny odpowiedzialy w takim samym stylu! moze sama idz z dzieckiem na spacer, moze poszukaj pracy to przestaniesz sie przejmowac stylem odpowiedzi na kafe-prawdziwe zycie jest lepsze niz wieczne wiszenie na kafe i przezywanie kazdego posta innej mamy.... wyluzuj i zmien ton bo szczerze mowiac, mimo ze nic do ciebie nie mam, to tez mnie drażnisz!

Wybacz, ale jedyna osoba, ktora od wczoraj toczy piane z pyska z tym głupim topiku jestes ty autorko...moze to ty masz jakies problem, nie sadzisz?

dziś mam wolne, dzieci jeszcze nie ma, ale jakbym miała, to z pewnością zajmowałabym się tym dzieckiem niż tu siedzieć, jak niektóre z Was, po drugie, na pomarańczowym nicku każda cwana, to tak Ty teraz ;)

dalej chyba nie rozumiesz zacznij od siebie, bo ty syczysz tu najbardziej, juz ci to chyba kilka osob napisalo, a ty dalej swoje

Gość mama - to ja
Widzisz, sama prowokujesz, a potem masz pretensje. 'każda cwana' - hehe. Brak komentarza.

zresztą, niczego innego praktycznie się nie spodziewałam, może ze dwie osoby mi przytaknęły, a reszta, no cóż, sam jad :)

Gość mama - to ja
Przestań się użalać.

i przyjmij do wiadomosci, ze nie kazdy tu ma czarny nick, ja nie mam bo to forum to moja przerwa w pracy, taki dodatek do kawy na niedługa chwile, nie siedze tu 24h/d jak ty zeby zakladac czarnego nicka a swoja droga, kilka postow na twoim nicku nie czyni cie w zaden sposób bardziej wiarygodną niz inne osoby, piszace jako pomaranczowe

no owszem , prowokacja, ale mająca jakiś cel, żeby sprawdzić, czy naprawdę jesteście takie wredne; i wiedziałam, że tak będzie, dlaczego takie jesteście ?

Gość Oczywiscie, ze
Bo trzeba przyznac, ze prowokacja jest wyjatkowo glupia a sama prowokatorka ocieka jadem

nie zrozumiałaś,powtarzam po raz trzeci, nie napisałam, że każda pomarańczowa taka jest, a że osoby, które chcą napisać coś złośliwego, piszą to na nicku tymczasowym

ale po kazdym wpisie osoby z pomaranczowym nickiem bredzisz jak potłuczona-cytuje"na pomarańczowym nicku każda cwana, to tak Ty teraz" polecam albo zrob sobie dobrze, albo poros meza-o ile go masz, bo ciezko mi wyobrazic sobie zeby ktos z toba wytrzymal dłuzej niz tydzien:P mniej jadu dziewczyno, bedzie ci sie lepiej zyło:D

a reszcie polecam zakonczyc temat, bo tylko karmimy nawiedzona frustratke albo zwyczajnego trolla:D miłego dnia tym normalnym niejadowitym:D

Gość Oczywiscie, ze
Na co niby jestem przykladem. dziewczyno zakladasz topik o dziwnym tylule, ktory nic nie wnosi i nie bardzo wiadomo co odpowiedziec. Tym bardziej, ze jedyna odpowiedz jaka Cie satysfakcjonuje to Tak oczywiscie masz racje. Jakie te osoby sa strasznie jadowite, powinno sie im zakazac pisac na kafeterii, cale szczescie, ze ty taka nie jestes.