Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotana444

Małżeństwo w młodym wieku , a jak jest w waszym małżeństwie?????

Polecane posty

Gość zdruzgotana444
Scarletta jak mam nie być problemowa skoro ktoś mi pisze ze powinnam sie leczyć. nie jestem w stanie pojąc takich ludzi. tak musze sie leczyc bo chce czesciej wychodzić gdzies z mężem zabawne i dzięki!! pieprze to forum przez własnie takich wrednych ludzi którzy nawet nie potrafią czytac ze zrozumieniem i z góry oceniają jaką jestem osobą której nawet nie znają. kazdy ma jakieś swoje myśli i uczucia. Wyraziłam to co czuję jako młoda mężatka także to nie jest powód do tak mocnej krytyki

Gość ta od razu psychiatra
a po co??? dziewczyno jakby mi ktos w wieku 22 lat kazal byc w domu o 21 to bym mu nakopala do doopy i adios !!!Obojetnie kto !!! Bym wracala do domu kiedy mi msie chce i tyle jak mu sie nie podoba to do widzenia

Gość skrlet
zdruzgotana nie przejmuj sie sa ludzie i taborety pogadaj z mezem napewno jakos sie dogadacie pisanie na forum nie ma sensu. pozdrawiam

dziewczyno jest pelno terapeutow, idz do osrodka, na pewno masz podobny w swojej miejscowosci i dzialaj, bo problem na pewno sam sie nie rozwiaze. rozumiem, ze jestes zdenerwowana ale Ty tez tu zbluzgalas pare osob, nawet doczepilas sie o stopke a to juz bylo wredne :( macie chyba z mezem rozne temperamenty i musicie znalezc kompromis, spotkac sie w polowie drogi, tylko on tez musi tego chciec, bo sama niewiele zdzialasz.

Gość monnetta
dziewczyno to nie jest kwestia wieku a preferencji. ja mam taki sam problem tyle że w drugą stronę - ja nie lubię wychodzic i nie lubię gości zbyt często, a mój mąż odwrotnie, ciągle by z kimś przesiadywał, chodził , zapraszał. Tylk owiesz co? on jest ode mnie starszy i to o 10 lat :-D

Gość HALO000000000000
ludzie po co piszecie dziewczynie zeby sie leczyla , baw sie dziewczyno i korzystaj z zycia za mlodu albo scisnij meza za jaja to bedzie chodzil jak w zegarku

Gość zdruzgotana444
moje wypowiedzi są zgryźliwe??? ciekawe czemu skoro musze czytac te hamskie rzeczy które niektórzy piszą!! to ze wkurzają mnie pewne wypowiedzi na który mam ostry odzew nieoznacza ze mam sie leczyc i ide z tego forum załuje ze wogole napisałam!!!

Gość monnetta
przestań , to tylko forum. anonimowe

Gość zdruzgotana444
dzieki;) jestes sympatyczną osóbką a ja nie potzebnie sie denerwuję wypowiedziami niektórych osób:)