Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0Patusiek0

mam 23lata i nigdy nie mialam faceta

Polecane posty

Gość 0Patusiek0

jestem ladna ale mam zryty beret :O pewnien facet wie o tym ze nikogo nigdy nie mialam mimo wszystko chce byc ze mna a ja udaje ze mi nie zalezy bo sie wstydze tego wszystkiego, ze jestem taka inna- nienormalna, bo nikt normalny nie jest sam cale zycie.

też ma zryty beret, będziemy do siebie pasować, tylko, że ja nie wstydzę się zrytego beretu, bo to w sumie fajne jest :classic_cool:

Gość okularnicca26
nie ty jedna,znam takie co maja 25 lat i nie maja zrytego beretu,sa fajne,ciekawe a boja sie wiec nikogo nie mialy

Gość locitan
Mam tak samo, ale jestem parę lat starsza. Jakiś czas temu zrozumiałam, że musze być mocno pojebana, skoro nikomu się nigdy nie spodobałam. Tylko szkoda mi, że nigdy z nikim nawet się nie całowałam:O

Gość 0Patusiek0
a ja sie wlasnie podobam, bo jestem atrakcyjna, ale przez moj beznadziejny charakter zawsze wszystkich chłopaków odrzucalam- balam sie zwiazku, bliskosci, im jestem starsza tym jest gorzej, bo podobam sie wielu mam powodzenie ale wstydze sie siebie i ranie tym facetow, bo nawet jak mi sie ktos spodoba to to ukrywam ;(

Gość sdfwefwefgwfw
czasami wydaje mi sie ze ja jedyna zostalam taka na swiecie, czasami dobrze,ze jest kafeteria:D

Gość 0Patusiek0
najgorsze to jest to ze uwazam ze nie zasluguje na nikogo fajnego, jak jakis facet sie mna zainteresuje to mnie to osniesmiela ze taki fajny chlop a zarywa do mnie, przeciez moglby miec fajniesza przebojowa panne , uroda to nie wszystko.

Gość 0Patusiek0
mam niska samoocene :( czuje sie nikim :(

Gość ktoś mi zapierdzielil nika
mam tak samo tyle że mam 20 lat. Nigdy nikogo nie miałam, ani się nie całowałam. Wiem co czujesz. To jest straszne, a brzydka też nie jestem. Często zarywaja do mnie ale ja nie wiem jak mam się zachować, jestem nieśmiała i przez to oni czują niechęć przy bliższym poznaniu, zresztą co ja gadam ja nie pozwalam nikomu mnie bliżej poznać, i w tym tkwi mój problem, ja po prostu boję się tej bliskości jednak bardzo tego pragnąc, a jak mi się spodoba jakis facet to nikomu tego nie powiem i cierpie i wzdycham w samotności. jestem głupia:(

Gość 0Patusiek0
mam tak jak Ty, ale ja sie calowalam chociaż i nawet mi to niezle wychodzi ;)

Gość 0Patusiek0
Ty masz 20 lat wiec i tak jestes w lepszej sytuacji niz ja

Gość ktoś mi zapierdzielil nika
no niby tak ale strasznie mi brakuje kogoś bliskiego:( w sumie tomi 21 idzie..

Gość Totalny kaszalot
Ja jestem w takiej samej sytuacji. Co prawda miałam kiedyś partnerów, ale po ostatnim nieudanym związku nie umiem ponownie uwierzyć w miłość i też wszystkich odrzucam ;-/ :( Ludzie się paruja na moich oczach biora śluby, a mnie to strasznie boli :(

Gość Mietek50
Nie parują tylko parzą czyli dupczą 🖐️

Gość Totalny kaszalot
Wybacz Mieciu nie przyłapałam żadnej, pary która by sie "parzyła " pod moim blokiem na oczach wszystkich ludzi :P W jakich slumsach mieszkasz, że u ciebie taka patologia :P

Gość no to ja tez
jestem w takiej samej sytuacji jak ty. nigdy nikogo nie mialam, wielu probowalo ale mi sie nikt nie podoba, i od razu mam czarne mysli, wydaje mi sie ze mi sie po prostu zwiazek zaden nie moze udac. ze przeciez ja sie nie nadaje. calowalam sie z dwoma ale nie podobalo mi sie, to niehigieniczne i nieprzyjemne, nie wiem co w tym ludzie widza..;/ no i co wy na to? ja to dopiero zryty beret mam..;/

Gość draksoax434
.. Jak laski mnie podrywaja i oferuja randki to dfaje im kosza ( dlatego nigdy nie mialem dziewczyny ) , ale uwazam ze nie nadaje sie do zwiazku dlatego tak postępuje .. Bo naturalnie czesc lasek ktore mnie podrywały mi sie podobały ..

Gość Totalny kaszalot
Hmm całowanie jest fajne tylko wtedy gdy ktoś nas pociaga :) Wtedy jest taki magnetyzm, że ci się łapki same wyciągają do mężczyzny i miałabyś go ochotę schrupać :D Wtedy całowanie nie jest obrzydliwe :))

Gość Totalny kaszalot
Drako w jaki sposób oferują randki ? zaczepiają na ulicy i nachalnie się narzucają ? :DD

Gość chcialbym cie poznac
hej, jesli chcesz mozemy popisac :) Wydajesz sie zajebista dziewczyna a zryty beret mi nie przeszkadza ;p moj nr 725911589

Gość woman88
Tez nigdy z nikim nie byłam. Jesli jest tu jakis Niedoswiadczony Mezczyzna -zapraszam na woman88@o2.pl chetnie kogos takiego poznam, chocby mentalnie czy intelektualnie:) i chetnie przy tym wymienie sie pogladami:) jestem zwiazana z północnym dolnoslaskim i poludniowym lubuskim

Za bardzo się przejmujecie tym co próbują wam powiedzieć o was wasze własne myśli. Najpierw powinnyście zaakceptować siebie takimi jakimi jesteście. Nie ma ludzi normalnych, nienormalnych, zrytych czy jak wolicie. Są tylko perspektywy postrzegania was w innych oczach. Dla mnie np. nie jesteś zryta. Jesteś sobą i uważasz, ze jesteś taka, czy owaka, ale uwierz mi nie jesteś. To tylko twoje myśli tak sądzą. Nie zwracaj na nie zbyt wielkiej uwagi, bo one ci nie pomagają, a ty przecież nie jesteś swoimi myślami?

mam 23lata i nigdy nie miałem dziewczyny w dodatku jestem brzydki i niesamodzielny

Nie przejmujcie się wszyscy samotni! Moja ciocia miała podobną sytuację, dopiero w wieku 34 lat poznała swojego pierwszego. Teraz jest szczęśliwą mężatką :). Może jeszcze nie trafiłyście na tego wyjątkowego, który przebiłby się przez gruby mur kompleksów :)

Jestem o rok młodsza od autorki i również ubolewam nad brakiem partnera. ;) Na co dzień jestem w miare normalna, może trochę oryginalna, ale to nie rzuca się jakoś strasznie w oczy. ;) Problem zaczyna się wtedy, kiedy jakiś samiec zaczyna mi się podobać. :classic_cool: Robię się wtedy mega dziwna i dostaje jakiegos paralizu umysłowego. :o Nie potrafie prowadzic rozmowy ani normalnie sie przy nim zachowywac i niestety wychodze na idiotkę. :( Poza tym boję się rozczarowania i wejścia w bliższe relacje sama nie wiem czemu. :( No i jestem przewrażliwona na punkcie moich zebow - mam krzywy zgryz i uwazam ze z tego tytulu nie mam prawa do miłości (wiem że to glupie i żalosne, ale ja tak naprawde myśle :D). Moje koleżanki z liceum i ze studiów maja stalych chlopakow, narzeczonych, mężów, a ja wciąż nie mam nikogo bliskiego. :( Powoli zaczynam się nastawiać na starość spędzoną z 12 puszystymi perskimi kotami. ;) a co do całowania to całowałam się kiedyś z takim jednym i było naprawdę zajebiście :classic_cool: polecam tę czynność :D :D

Gość gość
Ja też mam 23 lata i nigdy nie miałam faceta, czyli nie jestem jedyna :) i właśnie przez to inni uważają mnie za dziwoląga , a to naprawdę jest smutne, gdy inne dziewczyny w moim wieku mają już chłopaków/narzeczonych/mężów a ja jestem samotna...Ja też boję się być z kimś blisko, a też chciałabym w końcu się zakochać i żeby ktoś pokochał mnie. odniosłam też wrażenie, że faceci bardziej wolą dziewczyny z dużymi cyckami i takie co lubią dawać du** :/

Gość gość
ja mogłabym mieć, ale zniszczyłam sobie ciało, więc teraz wstydze się spojrzeć w lustro a co mówić pokazac facetowi.. mam 22 lata :( nigdy nikogo nie miałam, nawet zbytnio nie gadam z chlopakami, tak naprawdę to mało z kim gadam

Gość gość
To umowie sie z samotna bo tez nigdy nie bylem w zwiazku z kobieta

Gość gość
Przecież to nie z nami jest coś nie tak, tylko poprostu ten świat jest dziwny, w którym liczą się tylko imprezowanie, alkohol, seks... Bądźmy sobą, żyjmy tak jak my tego chcemy, a nie tak, jak dyktuje ten świat . Głowa do góry i cieszmy się tym, że jesteśmy takie młode, piękne, niewinne, niedoświadczone(ale za to rozważne), niepowtarzalne i jedyne w swoim rodzaju :) :)