Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mother_Monster

Dlaczego ceny sa europejskie a wyplaty nadal nie?

Polecane posty

nie cytujesz go doslownie...tzn nie wiem nie zwracalem az na to tak szczegółowo uwagi ale czesto na topie shatyna zaraz po jakiejs konferencji pisu, jarka, antka...ty uderzasz w podobnym tonie i sypiesz zblizona nieal identyczna arguumentacją... mozliwe że robisz to nieswiadomie:D

Chociaż.. w sumie jak się stawia jakąś tezę, to trzeba ją udowodnić. Skoro często wypowiadam się po konferencjach wyżej wymienionych Panów, to nie sprawi Ci trudności zacytowanie owych częstych wypowiedzi, prawda? Szczególnie chciałabym choć jedną moją wypowiedź po konferencji Macierewicza, kiedy uderzam w podobnym tonie i sypię zbliżoną niemal identyczną argumentacją.

Widzisz jaki cienki Jesteś? Pierdolisz coś bez sensu, nie umiesz uzasadnić, a potem uciekasz. Jakie to żałosne.

Gość hare hare
cep pełowski znowu ucieka od odpowiedzi :D:D:D

Gość hare hare
cep pełowski o tym, czym jest stopa bezrobocia: " 12:48 Tym razem to znowu ja + ban x2 nie no wy jeszcz elepiej liczycie 40% według wawci z ok 40 mln narodu to jest ile? haha" :D:D:D liczy od 40 mln :D:D:D razem ze starcami i niemowlakami :D:D:D może nam wyliczysz debilu, ile mamy w Polsce bezrobotnych noworodków? :D:D:D:D:D

nigdzie nie uciekam ale sa ciekawsze wątki i rozmówcy niż ty ze swoimi tekstami jak katarynka:D mnie to tam obojętne co ty sobie myślisz , nie mam zmaiaru ci udowadniac swoich rcji szczegolnie jesliby to wymagalo tyle szukania , kopiowania i wklejania:D tak czy owak udowodnilas swoj punkt widzenia:D jak gmina bogata to znaczy że żydowska:D jak ktoś bogaty to na pewno żyd?:D:D::D klep swoja biede zakompleksiony człowieczku:D

Gość hare hare
" 11:58 Tym razem to znowu ja + ban x2 przykladowo wlasciciel 10 hoteli arabiajacy miliony, latajacy na zakupy helikopterem nie moglby pracownikom hotelu placic zamiast np 2000zl np 3000zl ? albo 4000zk? " a to twoim zdaniem imbecylu, opis przeciętnego polskiego przedsiębiorcy??? :D:D:D LECZ SIĘ, tylko wybierz dobrego psychiatrę :D:D:D:D:D

"cep pełowski o tym, czym jest stopa bezrobocia: " 12:48 Tym razem to znowu ja + ban x2 nie no wy jeszcz elepiej liczycie 40% według wawci z ok 40 mln narodu to jest ile? haha"" ty przeczytaj sobie to zdanie 10 razy moze w koncu do ciebie dotrze co tam jest napisane:d jak nie to trudno....

Gość hare hare
tam jest napisane, że liczysz stopę bezrobocia od 40 mln, jakbyś sie nie wykręcał, nie dasz rady, no chyba, że zrobisz z siebie już kompletnego wariata 🖐️

Skoro są ciekawsze wątki i rozmówcy, to po co podtrzymujesz ten wątek? I powtarzasz się w dodatku.

" 12:55 [zgłoś do usunięcia] hare hare " 11:58 Tym razem to znowu ja + ban x2 przykladowo wlasciciel 10 hoteli arabiajacy miliony, latajacy na zakupy helikopterem nie moglby pracownikom hotelu placic zamiast np 2000zl np 3000zl ? albo 4000zk? " a to twoim zdaniem imbecylu, opis przeciętnego polskiego przedsiębiorcy??? LECZ SIĘ, tylko wybierz dobrego psychiatrę " opisalem swje doswiadczenie zmanipulowana pacynko... na studiach pracowalem jako ogrodnik w jednym z domow czarneckiego , slyszlaes o takim??? nie to poczytaj. wlasciciel hotelu bryza z teg co pamietam... i on sobie lata helikopterem. i placił tyle ile średnio kżdy inny wlaciciel domu z dużym ogrodem ... a stac go było na płacenie o wiele wiecej..ale poco skoro można minimum...lub ciut więcej? z tbą nie gadam bo ty czytanie ze zrozumieniem masz na poziomie 3 latka

" 12:58 [zgłoś do usunięcia] hare hare tam jest napisane, że liczysz stopę bezrobocia od 40 mln, jakbyś sie nie wykręcał, nie dasz rady, no chyba, że zrobisz z siebie już kompletnego wariata " jest tam tak napisane ale nadal nie rozumiesz sensu zdania więc jeszcze z 5 razy przeczytaj może ci się uda:D ja nie będe cie poprawial i ci tlumaczyl i naprawiał błędów twojej polonistki z podstawówki

Rany jak Ty ciężko trybisz. :D Masakra. Ja wiem kto to jest Czarnecki. I Niemczycki też. :D

Gość jojijijoj
Reasumując bananie x2 jesteś i wstrętny i glupi hahahahaha A dowodem są glupoty ,które tu bazgrzesz i obrzydliwe fotele , krążące tu gdzieś po kafe :D

ok wesja poprawiona jumż tym razem bez błędów:D pracowalem jao ogrodnik u niemczyckiego ...ogród chyba ze 3 hektary... a utrzymanie wielkiej willi , palacu niemal, (w srodku nie byłem) kosztuje ponoć 1mln złoty rocznie.... czarnecki to ten z wrocka przecież:D pomylilo mi się bo o wlansie o wrocku na priv prowadze dyskusję:D (mialem dziewczynę z wrocka , kiedyś, i to moje ulubone miasto) ps. wybudowlai w kocu to skytower bo 5 lat temu taki maly kikutek tylko z ziemi wystawal...albo to byla resztka poprzendiegow wiezowca

Gość mojitoo
on nie jest zdolny do myslenia, nie ma czym

Gość hare hare
NIEISTOTNE piszemy łącznie, ćwierćinteligencie :o