Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochanka Szmaragdowej Nocy

Kocham Gotyk!!

Polecane posty

Gość racki rzorż
Gotyk to fajna sprawa - i wcale nie jest tak, że średniowiecze było ciemne, zacofane i głupie. Podzielam twoją miłość do architektury gotyckiej! http://www.sky4fly.net/

No dobra, nad jeziorem Solinskim :D Niech Ci bedzie, ze powinnam napiscac w cudzyslowie,o to chodzi? :D i jeszcze trafiam na jakis Polanczyk Wiec gdzies z dala...

Gość Gość
Znalazło by się wiele wiosek :D z małą ilością ludzi. Zresztą w bieszczadach wioska zamaieszkana przez 200 osób, to już metropolia

Z gotyku to mi sie malarstwo podobalo :) O tym, ze gotyk byl "ciemny, zacofany i glupi" chyba dawno juz nie ucza w szkolach?

Gość Gość
Nie, nie....Polańczyk to też terytorium Soliny :D Bieszczady są jakieś 20- 30 km dalej :D

LatarniaMorskaMuminkow - Nie wiem jeszcze. Jestem w trakcie molestowania. Boje sie ze nie bedzie za wiele czasu, moze 4-5 dni... Taki przedluzony weekend.

Gość Gość
Matko.....jeżeli bieszczady Ci się kojarzyły z Polańczykiem i Soliną :D, to ja się stąd wyprowadzam :D

Nie, nie z tym mi sie kojarza. Sluchalam SDM i stwierdzilam ze chyba sie rozchoruje, jak w koncu nie pojade. Ale same nazwy niewiele mi mowia.

Gość Gość
Byłaś kiedyś w bieszczadach ?

Gość Gość
Bieszczady które zaczynają się za J. Solińskim to parę zabitych deskami dziur :D Idąc wielką obwodnicą,za Wetliną najbliższa wieś jest za 30 km, między nimi ani jeden dom z człekiem. Parę wsi rozrzuconych w lesie na pewno znasz ten splot kawałków, ale piękne zdjęcia http://www.youtube.com/watch?v=l_TrpZZVMZs&feature=related Nie ma tu kolei, miast. Kiedy kończy się lato i nadchodzi jesień, więcej tu wilków, niż ludzi. Staroci tu mało. Wszystko spaliło UPA wszystkie przedwojenne wsie spalono, a polskie władze w latach 40tych wysiedliła stąd wszystkich ludzi. Dlatego te góry stały się dzikie. Zapomniane, jednak już zaczynają je odkrywać - dla turystów. Kiedyś żyli tu sami poszukiwacze przygód. Ludzie szukający przygód, uciekający przed prawem, czy znużeni szarością życia. Polskie dziki zachód. Pamiętaj jednak,,,,,,,,, wybieraj się już teraz, wszystko powoli umiera...

Moga byc zabite deskami dziury, jesli krajobrazy piekne. czyli trzeba wziac namiot. Czy tam sa drogi (chodzi mi o to, zeby sie czegos "trzymac"?) Jesli jest tam jakas muzyka-padl mi glosnik w laptopie. Ogladam zdjecia.

Chyba 5 dni to zdecydowanie za malo :) no, ale teraz w maju nie chcialam jechac. Za zimno. Wolimy sie przespac w bardziej cywilizowanych warunkach (tj na sianie0 :P

Gość Gość
Pewnie że są szlaki. Polecam przejście połoninę Wetlińską na początek, można dojśc na Caryńska przespać się w Ustrzykach Grn. Potem ruszyć na Tarnicę i na siodło Halicza. Poleciłbym Ci parę fajnych miejsc, ale za dużo pisania na dziś.

Ja tez juz musze isc spac - jutro na 7.30 do urzedu Jesli mozesz i chcesz, to napisz wrzos1979@gmail.com

Gość Gość
Ja tam spać nie muszę, nic mnie nie ściga. tylko to rozmowa na długie godziny. Zaplanowanie trasy. Jak możesz kliknij na moje gg, powinienem jutro być. Jest parę ciekawych miejsc, zresztą całe bieszczady to jedna wielka perełka.

wYBACZ, ALE MOJE GG WYRABALO W KOSMOS PARE MCY TEMU, A JAKOS NIE MOGE SIE WZIAC I ZAINSTALOWAC, BO NIE CHCE PRZEZ PRZYPADEK ZALATWIC ARCHIWOW :) BEDZIE OKAZJA POJEDZIEMY NAJWCZESNIEJ W CZERWCU, NIE WIADOMO KIEDY MAMY WOLNE

Gość Gość
Ja teraz ruszam szczytami na rumunię

Gość Gość
Nie piłuj się pomarańczko...................może skończyć się zatrzymaniem akcji serca........ Nie, nie mieszkam od urodzenia. Mieszkam od 6 lat świadomy wybór..... Ale znam te góry od przedszkola :D

Gość Gość
Do Rumunii ok 130 km :D