Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochanka Szmaragdowej Nocy

Kocham Gotyk!!

Polecane posty

A w gorach to pewnie predzej bym spuchla, jestem przyzwyczajona do plaskich nawierzchni. Dobranoc/

Gość Gość
To fakt to całkiem inne chodzenie. Nieporównywalnie inny wysiłek. Ale można się przyzwyczaić :P Dobranoc Caluna79

Dobranoc Calluna79. Moja znajoma w zeszle wakacje zwiedzila wszerz i wzdluz Rumunie..jestem pod wrazeniem zdjec i nie ukrywam ze bardzo chcialabym sie tam znalezc..W planach takze Wegry.. Generalnie przyciagaja mnie Karpaty... Kocham Gory...od malenkosci...urodzilam sie w miejscu z ktorego bliziutko bylo do Gor Izerskich jak i Karpacza...

Gość Gość
Karpaty są magiczne :D Czuję z nimi więź.. To całkiem inne góry niż Tatry itp. Wielokroć dochodziłem do Rumunii i za każdym razem czuję ten dreszczyk emocji podczas wędrówki. To jak pierwsza miłość. Podobne motylki :D

Dokladnie! Tyle ze ja jeszcze tam nie bylam......Czuje jednak to 'cos' myslac o tych gorach,fascynuja mnie...sa takie 'mistyczne'.. Pomaranczuch tobie juz podziekujemy...nie masz odwagi pisac z czarnego wiec nie ma tu miejsca dla ciebie...

Gość Gość
Pomarańczki tak lubią klepać. Cóż............ nie ma chyba nic piękniejszego niż odgłosy nocy, kiedy płonie ognisko. Wschód słońca na zroszonej trawie połonin. Zachód w dolinie, kiedy moczysz stopy w strumyku.......... Samo życie Sens mojego życia.

Gość Gość
nie< nie widziałem> cóż znaczy życie bez pasji ?

Gość Gość
Oglądnę. Widzisz jak mnie kochają:D ech

Gość Gość
Widocznie. Wejdź na gg

Gość JA TEŻ KOCHAM GOTYK
w architekturze i sztuce ale po pierwsze nie jestem kochanką, po drugie usunęłam go z zainteresowań na fb bo nie chcę żeby mnie ktoś z wami pomylił!

Gość co masz na mysli
Piszac 'porownal z wami'?? Po drugie jesli boisz sie co kto o Tobie pomysli znaczy ze masz niemale kompleksy.

Gość co masz na mysli
przed chwila pisałam na katolickim forum i podlizywałam się księżom a teraz jestem kochanką i prostytutką na forum dla kobiet. Nic nie jest dla mnie ważne, tylko żeby dokopac okreslonej osobie, której zawiszczę sukcesów i urody.

Gość i sru i fru
Też trochę w tych klimatach :) Słucham Closterkeller,Artrosis, Nighwish,W.T między innymi.Podobają mi się stroje gotyckie,lecz bardziej w kwestii ubioru inspiruje mnie metal,rock lub punk.No cóż nie każdemu wszystko pasuje... Podobnie jak autorka lubię księżyc,noc, czerwone wino i róże:) Często bywam na www.darkplanet.pl Polecam osobom,które jeszcze nie znają.Jest mnóstwo ciekawych,pięknych zdjęć,które mogłabym oglądać godzinami :)

Gość szacun dl takich ludziii
Zajebiscie inteligentni sa!