Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniowka szaleje

widzieliście jenni chwaliła

Polecane posty

1 pilot kosztuje 700zl no własnie ja sobie nie wyobrażam w całym domu płytek ,ale znowu jak wykładzina ma słabo przewodzić ciepłoto to nie ma sensu .Nie wiedziałam ,że sa specjalne panele do ogrzewana podłogowego ,dobrze że mówisz muszę o tym poczytać .A co do wykładzin -może też sa jakieś specjalne bo jest duża rozbieżnośc cenowa 30zł/m2-200zl/m2

Gość siemastary
many many b nie stać cie ! to duży ten pilot ?

piszesz o roletach antywłamaniowych czy takich osłaniających od słońca ?

Gość siemastary
wtedy na bank nie zginie ani jeden

wiem ile pilot kosztuje bo mój brat się pytał męża i przy mnie rozmawiali ,ja się na takich sprawach jak okna,rolety ,elektryka itp nie znam

Gość siemastary
no faktycznie kolor ohydny, lepszy był by czerwony. ale żaden pilot by nie zginął. co ty na to hę?

ja mysle ze tu sie rozchodzi komuś o problem czy to wewnetrzne czy zewnetrzne rolety ;P

Gość siemastary
to gdzie piloty położysz ?

no to inaczej zapytam - na okanch od wewnątrz nie widać ,ządnych urządzeń , prowadnic do rolet wewnętrznych a jakby była wyptowadzona instalacja od nie to musoiałby być zamontowane . A wiec drogą eliminacji mamay rolety zewnętrzne :) Budynek jest niski i jak zamkniesz w nim rolety będize wygladał jak bunkier choć kewstia esteyki przegrywa z bezpieczeństwem . Ale , skoro już tyle pieniedzy wywaliliście na okna to nie mądrzej było zrobić szyby antywłamanowe o podwwyższonym wspólczynniku ? I ładnei j i bepieczniej . Wcale sie nei dizwię ,ze wam tyle forsy idzie , bo troce bez glowy to robicie .

Gość siemastary
allium ale się czepiasz o banały omg

wiem że mamy dużo czujek na oknach z zewnątrz wewnątrz i bea na każdym rogu domu kamery i obraz z kamery edzie można ozbaczyć w tv ,jak alarm sie zalacza to przyjzdza firma ochroniarska w przeciagu 2-3 minut

Gość siemastary
jennifer8787*** to odpowiedz na moje pytanie

Gość qwertyyyyyyyyyyy
Jenny a co na obiad zrobiłaś?

włąsnie o tym mówię , o bezmyślnym wydawaniu pieniedzy i wyobrażeniu ,ze jak cos kosztuje to znaczy ,ze jest dobre . Poza tym jeni , w tym wnętrzu nie widać pieniedzy . A okna 5-6 profilowe to teraz standart . Teraz lepsze okna to okna z metalowa przylgą o 8 profilach i potrójną szybą wypełniona 2 rodzajami gazu z czego jeden to argon :)

Gość siemastary
no a gdzie te piloty położysz skoro masz zamiar mieć mało mebli ?

jeni :D pojęcia nie masz o czym mówisz :) ale podejrzwam ,ze sprawia ci to jajaś przyemność taka fantazja - to i mnie nie przeszkadza :)

Gość siemastary
allium a co ty oknami handlujesz że tak się czepiasz ? jennifer to co z miejscem na piloty ?

Gość qwertyyyyyyyyyyy
Ja pierdole, największy problem 'gdzie piloty położy' hahah, ludzie opanujta się :D