Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniowka szaleje

widzieliście jenni chwaliła

Polecane posty

no to twoje są niewielkie , co pozna każdy kto choć troche sie na tym zna . Ale to nic złego , niczego złego nie ma w tym ,ze ktoś woli mieszkać u siebie choćby kosztem skromniejszego wykończenie niz np . z rodzicami czy wynajmowanym miszkaniu . zawsze wszystko moząn usprawnić i poprawiać .

Gość siemastary
hehe na głowie :P przecież wiesz dobrze że mi ich tam nie położysz :D ja jednak proponuje ci ten słupek który ci pokazałem. tylko że w kolorze czerwonym

jeni ja ci urzadze mieszkanie z miejscem na pilot ;p moj facet zrobi ci monitoring i wszyscy beda szczesliwi co ty na to? ;)

allium nie mam zamiaru brac kredyty żeby potem całe zycie spłacać .Nie robimy wszystkiego z najwyższej polki ale też nie z najniższej polki cenowej i tak uważam że już sporo wydaliśmy

Gość siemastary
qwertyyyyyyyyyyy a ty masz w domu trzy piloty za siedem stów ? nie masz więc nie wiesz jakie to istotne

Gość jest grupa żałosnych kurew
które najbardziej jara życie innych, madzi, iwony wieczorek, jenny.. jara dlatego, że ich własne życie jest beznadziejnie puste bezbarwne więc pozostaja tylko życia innych

Gość siemastary
no ale zamiast telefonu wkładasz tam pilot. kumasz

Gość oj bo nie moge
a ile lat ty juz nam meczysz oczy ta budowa bedzie z 50 chyba

Gość siemastary
11:10 [zgłoś do usunięcia] jest grupa żałosnych kurew nie widzę sensu przeklinania w dyskusji o urządzaniu domu.

dokładnie mija rok odkąd zaczeliśmy budowe ...2010 sierpien kulipiśmy działkę ,2011 marzec dostaliśmy pozwolenie ,polowa kwietnia 2011 zaczeliśmy budowę.. to pozwolenie na budowę nam sporo opóźniło

Gość siemastary
jennifer spoko :) jak widzisz nie wszyscy na tym forum to zazdrosne pokraki które chcą dociąć na każdym kroku

Gość siemastary
a wrzucisz fotke jak te piloty wyglądają ?

Gość siemastary
to wy tam nie mieszkacie ?

Gość Ja nie jestem bezdomna.
Ludzie wy ułomni jesteście? Czy wy wszyscy piszecie z osrodków dla ludzi bezdomnych?!! Podniecacie się domem :o ? wchodze, ogladam zdjęcia i co widze-ZWYKŁY dom, a wy podniecacie się jakby to była byla willa, takich domów buduje się miliony(!!!!) i nie jeden jest o wiele ładniejszy, ja nie wiem ale wy chyba naprawde zyjecie w norach jezeli taki dom wzbudza wasza zazdrość.

Gość siemastary
ale my tu rozwiązujemy problemy natury ergonomicznej - co, gdzie, w jakiej odległości.

fakt domek nie wyróznia się jakimś niezwykłym wyglądem ,jest drogi jak każdy dom i tyle.A każdy urządza wg własnego gustu i możliwości finansowych

Gość siemastary
dla jednych prawdziwe domy dla innych SIMS'y

Gość gngjsfgjryjrstjhr6u
ojejku a co wam to przeszkadza? że się dziewczyna cieszy- nalezy cieszyć się z tego co się ma! Nie dokuczajcie jej tylko cieszcie się z tego co macie- mnie ona bawi i napełnia radością- bo ja mieszkając na wsi w takim małym domku chyba bym się powiesiła... Kapryśna jestem wiem:)

Gość siemastary
jak zaczernić nick ?