Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniowka szaleje

widzieliście jenni chwaliła

Polecane posty

Gość gngjsfgjryjrstjhr6u
mały, bo tyle to ma mój taras, wiec każdy mierzy inną miarą. Podziwiam cię, ze wytrzymujesz na wsi. szacun. ja mam w mieście, w dzielnicy willowej i i tak marudzę, ze do centrum 20 minut

Gość siemastary
123

Gość siemastary
a masz rolety na pilot ?

do miasta mam 1km;) więc nie daleko. A nno dla kogoś kto ma 600m2 dom to może byc mały ,dla mnie wystarczający nie mam najwidoczniej wielkich wymagań od zycia;)

Gość gngjsfgjryjrstjhr6u
i o to chodzi ale z tego co pisałaś to ty mieszkasz koło dziury w dupie a nie koło miasta... hmm. mając na myśli miasto myślę o min. 500 tys. Brawo dla ciebie za postawę, dużo radości życzę z domu.

Gość siemastary
gngjsfgjryjrstjhr6u ale jesteś beznadziejna. i nie masz rolet na pilot więc możesz co najwyżej sie wypowiadać w temtach o drugiej ciąży. żegnam

Gość powiało kulturą
JENNY domek masz śliczny , tez chcialabym miec tyle kasy i taki dom i nie oszczedzac na kazdym kroku, jednym slowem tez chcialabym zyc w luksusie , ale ty juz tylko z tym domem mi sie kojarzysz, tylko o domu piszesz i tylko jego foty wstawiasz. nie masz innego zycia? masz jakies potrzeby duchowe? jakies marzenia? klopoty? cieszysz sie czyms lub smucisz?

mam potrzeby duchowe ,tak jak każdy odczuwam radośc i smutek ,marzenia ma każdy...ale swoich emocji nie lubię uzewnętrzniać na forum a przynajmniej rzadko ,za mało tu życzliwych ludzi

Gość gngjsfgjryjrstjhr6u
jenny to dla mnie taka sama laska jak iamemiliaa.blogspot.com swój wewnętrzny mały świat. ps stary- co do ciąży- to pomyłka. jeszcze mnie nie popierdoliło żeby marnować takie ciało i swój jakże cenny czas:)

Gość siemastary
twój czas nie jest cenny. gdyby był nie przesiadywała byś na forum

Gość powiało kulturą
JENNY tu są zyczliwi, nie tylko oszolomy ktore cie zwyzywają, na tych ciołków nie zwracaj uwagi, bo ci zazdroszczą a myslą to samo co ja, ja tez ci zazdroszczę , ale w taki sposób , ze też chcialabym tak zyc a nie psiocze na ciebie, nie obrzucam obelgami, wchodze na tematy o tobie bo lubie oglądac twoj dom, ale nie bądz taka bezduszna, pokaz trochę ciepla , powiedz , ze kochasz, pragniesz , marzysz tak jak kazdy( z wyjątkiem wariatow ktorzy tylko patrzą zeby kogoś zbluzgac) masz dziecko? jesli masz napisz cos o nim a jesli nie to powiedz jak je sobie wyobrażasz, a dom masz piękny. życzę ci powodzenia w życiu , ludzie powinni życ tak jak ty a nie tylko szukac promocji w sklepach i mieszkac po 3 pokolenia w jednym domu. mam nadzieję ze twoje życie wewnętrzne też jest udane, że jesteś szczęśliwa także duchowo a nie tylko materialnie

Gość siemastary
powiało kulturą dziękujemy za instrukcję obsługi forum :)

Gość gęsiareczka
Do tych ,którzy krytykują plastikowe okna Załóżcie u siebie drewniane,to zobaczycie ile kłopotu jest z pielęgnacją takich okien

Mam dziecko i jest wspaniałe ,troszkę rozpieszczona jest i nieposłuszna ale pracujemy nad tym .Cieszę się ,że bedziemy mieszkać w domku, że mała edzie miała swoj plac zabaw i że nie edziemy się gnieśc w tych 48m2;) ale w sumie dobrz ,że musieliśmy czekać troche na ten domek ,bo jak się dostaje wszystko odrazu to się tego nie docenia.A czy zyjemy w luksusie ,nie powiedziałabym tego ,są ludzie dużo zamożniejsi ,powiedzmy że powyżej przeciętnej. Czuje się szczesliwa a problemy ma każdy i biedny i przeciętny i zamożny .Chciałabym żeby moja córeczka mniej chorwała to jest moje największe marzenie;)

Gość gęsiareczka
Dlaczego tak strasznie krytykujecie dom Jenny? Bardziej podobają się wam te gargamelki z dolepiona niby-wieżą z boku?

Gość powiało kulturą
prawie kazde dziecko musi sie wychorowac, wiem jaki to problem bo mam taka chorowitą córkę, która na dodatek uwielbia się leczyć i bardzo dba o swoje zdrowie, przez te jej objawy wszystkich chorób swiata często jej nie wierzę i właśnie wtedy jest naprawdę chora, :) ktos podziękował mi za instrukcję obsługi forum- podziękowania nie sa mi potrzebne bo ja napisałam wyłącznie do Jenny , więc aluzja całkiem nie na miejscu, tu zawsze była zbieranina jednostek , które musiały się wyżyć "anonimowo" dokopując każdemu kto ma jakiś problem lub osobie takiej jak Jenny, którsa żyje godnie jak człowiek, może to nie luksus jak piszesz ale dla wielu marzenie nie do spełnienia, między innymi dla mnie , ale cieszę sie że są ludzie którzy są szczęśliwi , Jenny do nich należy , ale my polacy i katolicy w swojej nienawiści tak bardzo lubimy kogoś zgnębić prawda? W piekle staly 2 kotly , w jednym smażyły się polskie duszyczki a w drugim żydowskie, diabły miały ochotę wyjść na papierosa ale nie mia kto popilnować kociołków , więc jeden mowi ja poppilnuję kotla z żydami a ty idz zapal a potem ty popilnujesz zydkow a ja zapalę, dobrze mowi drugi diabel ale polakow nie bedziemy pilnowac? mogą pouciekać, Nie tylko żydów pilnowac trzeba bo jak jeden sie zacznie gramolic do wyjścia to wszyscy mu pomogą a polak jak zobaczy ze kolega ucieka to go wciągnie do kotla, zeby sie smażyl razem z innymi. Mówi wam to coś ? :):):)

Gość gngjsfgjryjrstjhr6u
stary- kochanieńki- mój czas JEST cenny, bo ja mogę tu sobie pisać pierdoły a i tak mi zapłacą:) lalalallllaaalalalalala jenny nie rozumiem tylko po co dzień w dzień wklepujesz te rzeczy tutaj? jesteś chyba infantylna trochę. żegnam i zmykam na obiadek.

Gość Cbyfyuuigfr
Nic w tym mnie nie zainteresowało . Taki drobnomieszczanski plebejski ... Bez stylu i klasy

Gość oj jeni, jeni.....
wc - sedes kwadratowy a ty półke z półokrągłym wykończeniem wstawiasz -m strasznie to kłuje w oczy, powinna tez być kwadratowa, i jest zdecydowanie za duża, aha i nie sprawdzaja sie takie otwarte, najlepeij zamykane, wszystko widac w tych otwartych i dodatkowo trzeba inwestować w koszyki czy pudełka chyba że ty lubisz bazarek jak wszystko stoi na wierzchu...