Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KochamMojeZycie11

co jest z wami , polakami??

Polecane posty

Gość KochamMojeZycie11

Czytam i czytam na internecie coraz to zlosliwsze i bardziej zgryzliwe komentarze wszystkich na wszystko i tak sie zastanawiam dlaczego Polacy sa tacy zawistni, zazdrosni i ogolnie utopili by drugiego czlowieka z lyzce wody?? A moze to tylko glupie malolaty ktore zbojtotowaly neta?? Coz troche to smutne, ja jestem polka chociaz w Polce juz kilka lat nie mieszkam ale jestem dumna z tego, niestety ostatnio coraz mniej. Ludzi zamisat tak siedziec i zrzedzic wezcie zrobcie cos z swoim zyciem!! Nie wierze ze w Polsce jest az takk ciezko. Ja wyjechalam do UK sama, samusienka, obca babka wyszla z firmy po mnie na lotnisko 4 lata temu, za 2 miesiace koncze studia busines i finanse na uniwerku, mam sliczna zdrowa roczna coreczke, za 2 miechy biore slub i przeprowadzamy sie do swojego wymarzonego domu. Teraz jest jak w bajce ale nie powiem ze bylo latwo, ale nigdy przenigdy nie plulam jadem tak jak wiekszosc osob tutaj!! Ludzie opamietajcie sie, nie kazdy musi byc milionerem i super pieknoscia zeby cieszyc sie zyciem! Ja wiem ze nawet jakbym nic nie miala to wstawalabym z usmiechem na ustach jak zawsze.

No ale w końcu chodzi o plucie jadem czy o zrzędzenie na swój los? Bo to dwie odrębne sprawy, a piszesz, jakby to było jedno i to samo :P

Gość to nie chodzi o bycie
milionerem, pięknością czy nie wiadomo ile dóbr materialnych. Tu chodzi o godne życie.

Gość to nie chodzi o bycie
wcięło - miało być:...czy o posiadanie nie wiadomo ilu dóbr materialnych...

Gość Lauraaaaaaaa24
po polacy to generalnie zawistny naród niestety.. nic nie poradzisz na to