Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xAlicja

Co zrobić z brzydkimi nogami ?

Polecane posty

Gość xAlicja

Hej, jestem nastolatką dlatego chciałabym (jak kazda) miec ładne ciało ;) Nigdy sie nie odchudzałam bo nie muszę. Jestem szczupła ale moje nogi wyglądają fatalnie. Dotyczy to głownie ud, są duże. Bardzo lubie przesiadywać na huśtawce, i zrobiły mi sie od tego również odlężyny[?]. Nie wiem co robić, wygląda to brzydko i nie mogę chodzić w krótkich spodenkach. Proszę o jakieś rady/ćwiczenia obojętnie co ;c. Dodam, że traktowałam je również pasem wibrującym "vibro sharp" co również nie przyniosło znacznych efektów, jak tylko mięśnie ;c. Z góry dziękuje. Dodaje do objaśnienia obrazek - http://wrzucacz.pl/file/2921334741742

Kup gazete shape i teraz jest dolaczona plytka ze swietnymi cwiczeniami prowadzonymi przez Ewe Chodakowska. W 4 tygodnie pieknie wyrzezbisz uda i posladki. Ja jestem po drugim treningu. Wszystko mnie boli, ale czuje ze miesnie pracuja

Gość xAlicja
a te odlężyny zniknął przez takie ćwiczenia ?

Gość kózka123
Masz po prostu masywne nogi i nic z tym nie zrobisz, ja mam podobne i mimo ze ważę 50 kg to taka budowa ciała, nie da się tego zmienić. A gdzie ty widzisz jakieś odlezyny, nalana jeesteś i tyle.

Gość xAlicja
Przepraszam, źle to nazwałam. Ale mam takie "wcięcia w skórze"

Gość sdfcverfefwe
to cellulit