Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ankasoton

ASPIRYNA przy poronieniach

Polecane posty

Witam, nie wiem jak sytuacja wyglada u Ciebie ale ja urodzilam w mlodosci zdrowego syna, potem po 10 letniej przerwie przezylam 3 wczesne poronienia. Przy piatej ciazy ginekolog zalecil mi branie aspiryny w malenkiej dawce w pierwszych miesiacach i przed tez. Ciaze donosilam i mam piekna coreczke. Pisze o tym poniewaz niestety nie kazdy ginekolog uwaza, ze aspiryna ma jaki kolwiek wplyw na ciaze, moj przyklad: Anglik zalecil, Polak sie smial... Tak czy siak wydaje mi sie, ze akurat w moim przypadku miala ona znaczenie. Moj ojciec - zawalowiec, mial za wysoka krzepliwosc krwii, byc moze odziedziczylam to po nim a to moglo miec wplyw na odrzucanie ciazy... Lekarzem nie jestem i moze cos tu pomylilam z ta krzepliwoscia ale pisze co przezylam i jaki jest na to swiatopoglad :) w sensie - rozny. Jezeli jednak jeszcze nie probowalas takiego rozwiazania, to pogadaj ze swoim lekarzem moze akurat to dobry sposob! Jezeli temat juz byl walkowany to sorki, ale nie mialam czasu na przejrzenie postow, ktore wyrzucila mi wyszukiwarka.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować