Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość traktuje mnie jak dziecko ;/

mam 24 lata i nie mogę jechać na majówkę!

Polecane posty

ojciec mi zabronił :O wyobrażacie sobie? z chłopakiem jestem od października. oni się znają, to normalny chłopak a nie żaden tam typ cziko-latino czy drech. ja kończę studia, dorabiam i ojciec powiedział, że w żadnym wypadku nie mogę z nim jechać ;// co zrobić? przecież to nie jest normalne :(

Gość fnkjq
haha hahaha hahah odcinaj pępowine !

chciałam to zrobić z chłopakiem, a będę musiała z ojcem

spadaj podszywie ej no serio, jestem normalną dziewczyną. nie lenię się (studia dzienne, dorabiam sobie żeby kasy z domu nie brać, pomagam w domu) on jest normalnym chłopakiem a tutaj co, czuję się jak dziecko. ostatni raz na wakacjach jakichkolwiek byłam w liceum bo zawsze pracowałam w wakacje a wiadomo że w miesiąc się nie zarobi tyle (zresztą i szkoda całej miesięcznej wypłaty) żeby pojechać gdzieś w sierpniu czy w połowie września ;/ teraz udało mi się pogodzić studia z pracą, pieniądze mam a ojciec robi awantury :O

Gość osz przegapilam ciag dalszy
bo w tym wieku i z wlasna kasa, to ojca sienie pyta o pozwolenie tylko sie go informuje, ze sie jedzie

Gość osz przegapilam ciag dalszy
co ci ojciec moze zrobic?? zamknie cie w domu na klucz? kajdankami do kaloryfera przypnie???

Gość ixyyyyyyyyyyy
hahahaha szlaban na miesiac na komputer i tv dostanie

drze się, że to jego dom i jak mi się nie podoba to mam się wyprowadzić a dobrze wie, że mnie na to nie stać :(

Gość wyprowadź się do chłopaka a
z ojcem zerwij kontakt. Jak powiesz mu że jesteś w 4 miesiącu ciąży sam się z domu wyrzuci i nie będzie chciał miec już z tobą do końca życia nic wspólnego.

Gość hahahyhyhihi
zapytaj się go w takim razie czy będzie Cie utrzymywac do końca zycia.. Bo jak masz się kiedyś wyprowadzić to musisz kogoś poznać.. z kimś być.. a jak tak będzie Cię traktować to żaden Cie nie zechce.. SPYTAJ GO!

Gość thyyjuju
no i ojciec ma racje pojedziesz i bedziesz sie kurwic

Gość p. anna karenina ;
no tak, bo żeby się 'kurwić' to trzeba koniecznie wyjechać na drugi koniec Polski :D powiedz mu na spokojnie, że jedziesz (za swoje, co też idzie na Twój plus), nie masz 15 lat ;)